2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Yaa kızlar benim bu vajinadaki sızlama bi bende mi oluyor yaa neden oluyor buuu olan yok mu hiç sızlama gibi bazen acıyo gibi sinir bşy yaaa olan yokmuuuu

Benimde beynimi oynattıracak olan şey bu , tamam yalancı kasılma olabilir ama neden bu kadar fazla oluyor beynim ağrıdı inan düşünmekten canım.
Senin haftalarinda bende 7 dk da bir olmaya basladim.Acilden giris yaptik.Duphaston günde 3 doz pruloton iğne basladik.Günde 3 litre su Ic dedi.Ondan sonra azalmisti.36.haftadan sonra biraktim iğneyi ve haplari hala saatte 3-4 kasilmam devam ediyor.Bazı bünyeler cok kasiliyor galiba bizim gibi

Yaa kızlar benim bu vajinadaki sızlama bi bende mi oluyor yaa neden oluyor buuu olan yok mu hiç sızlama gibi bazen acıyo gibi sinir bşy yaaa olan yokmuuuu
Tam 30.haftada basladi dimi.Rahim.kaslarin doguma hazirlik yapiyor.35 den sonra daha bicak saplanmasi seklinde olucak tutarak yürüceksin

bende de oluyor... Damar genişleme yani varis oluştu hem bacaklarımda hem özel bölgemde ☹ bazen gece wc ye sıkışarak uyanıyorum lavaboya gidene kadar o ağrı sızı çok fena oluyor

Demek ki canım bünyeden bünyeye değişiyor bende yarın gidicem bakalım ne diyecek, bana tek dedikleri olunca gel serum yaparız inşAllah sağlıcakla kucagımıza alırız

Kizlar benim bebek akşamları çok hareketli oluyo içerde napiyo bilmiyorum ama bi hareketi ile kalıyorum öyle canımi yakmaya başladı hareketleri artikk

Valla helal o doktora, biri de bizimkine anlatsa bu durumu.:) Ne kadar sıksan iyi canım gercekten, ne kadar geç o kadar iyi. Bağırsakları da olgunlaşıyormuş gazsız olma ihtimali geç doğan bebeklerde daha yüksekmiş.

Yine kadin doguma gidip calisamaz rqporu alacaksiniz ekstra biseye gerek yok o raporu da atandiginiz idareye vereceksiniz

Arkadaşım sizde de aynımı durum. Sanki içim yırtılır gibi oluyor. KasıklarımA bir anda Birbasınç geliyor. Çocuk döndükçe canım yanıyor. WC den odaya gelene kadar yavaş ilerliyorum

Aynı canım, özellikle gece ve sabah uyandığımda kasıklarım korkunç acıyor ve hareketlerim çokk yavaşladı istemsizce

Ayynısını yaşıyorum özellikle sabah uyandığımda hele bu sabah inledim bildiğin

kişi değil de firma olarak temizlik için birilerini baksanız?
[/QUOTE
kişi değil de firma olarak temizlik için birilerini baksanız?
Kaba temizliğini temizlik şirketi yapacakmış ama mutlaka ayrıntı için birileri lazım. Oturduğumuz ev de bizim acelemiz yok ama sıkıldım pandemi yüzünden dısarı cıkamamaktan o yuzden en azından farklı bir mekanda evde dururum diyorum. Hem sevmediğim bazı kimseler var şimdiki evin yakınlarında, onlardan uzaklaşmış olacağım. Olduğu kadar ne yapalım

Benim kızım 41 haftalık doğmuştu ilk kızım,2,5 ay gaz sancısından uyumadık erken doğsaydı ne olacaktı acaba.ama tabi ne kadar geç o kadar iyi.Hayırlısı inşallah

Ayyy Allah yar ve yardımcın olsun aslında tek olmakta ii ama işte bebek olunca sın zaman o sıkıntı yoksa kendi düzenini yavaş yavaş oturtursn
İnşallah yani mecburiyetten tekim, Allah kimseye muhtaç etmesin. Yalandan yardım ediyormuş gibi yapacak olanlara ilk loğusalıkta gıcık kaptığım için kuru kalabalığı da istemiyorum acıkcası. Hayırlısı artık

Yaa tam olarak sabahları yaşadığım bu çok acı verici gerçekten
geçmiş olsun. Inş az kaldı doğumdan sonra geçer inş varis durumu... En çok varisler canımı sıkıyor. Ilk gebelikte bi sorun yoktu. bu biraz yoruyor bi de bunlara ek olarak kemiklerde de ağrı olmaya başladı ayakla bağlanan bölgede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…