- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #18.721
Kasılma sayacı derkenBugün kasılma sayacı bana hazırlanın uyarısı verdi ilk kez. Ama ben biraz daha beklemeyi tercih ettim ve sancı sıklığı da azaldı. Ama şiddeti rahatsız ediciydi
Hangi uygulama
Bu canımCanım Google playden kasılmalar adıyla indirdim linkini vereyim sana ama Apple storeda var mı yok mu bilemem
Senin haftalarinda bende 7 dk da bir olmaya basladim.Acilden giris yaptik.Duphaston günde 3 doz pruloton iğne basladik.Günde 3 litre su Ic dedi.Ondan sonra azalmisti.36.haftadan sonra biraktim iğneyi ve haplari hala saatte 3-4 kasilmam devam ediyor.Bazı bünyeler cok kasiliyor galiba bizim gibiBenimde beynimi oynattıracak olan şey bu , tamam yalancı kasılma olabilir ama neden bu kadar fazla oluyorbeynim ağrıdı inan düşünmekten canım.
Tam 30.haftada basladi dimi.Rahim.kaslarin doguma hazirlik yapiyor.35 den sonra daha bicak saplanmasi seklinde olucak tutarak yürüceksinYaa kızlar benim bu vajinadaki sızlama bi bende mi oluyor yaa neden oluyor buuuolan yok mu hiç sızlama gibi bazen acıyo gibi sinir bşy yaaa olan yokmuuuu
bende de oluyor... Damar genişleme yani varis oluştu hem bacaklarımda hem özel bölgemde ☹ bazen gece wc ye sıkışarak uyanıyorum lavaboya gidene kadar o ağrı sızı çok fena oluyorYaa kızlar benim bu vajinadaki sızlama bi bende mi oluyor yaa neden oluyor buuuolan yok mu hiç sızlama gibi bazen acıyo gibi sinir bşy yaaa olan yokmuuuu
Demek ki canım bünyeden bünyeye değişiyor bende yarın gidicem bakalım ne diyecek, bana tek dedikleri olunca gel serum yaparızSenin haftalarinda bende 7 dk da bir olmaya basladim.Acilden giris yaptik.Duphaston günde 3 doz pruloton iğne basladik.Günde 3 litre su Ic dedi.Ondan sonra azalmisti.36.haftadan sonra biraktim iğneyi ve haplari hala saatte 3-4 kasilmam devam ediyor.Bazı bünyeler cok kasiliyor galiba bizim gibi
Benimde 30da başladı tam 30 du ilk hissettiğimdeTam 30.haftada basladi dimi.Rahim.kaslarin doguma hazirlik yapiyor.35 den sonra daha bicak saplanmasi seklinde olucak tutarak yürüceksin
Kizimi ilk eve getirip ilk yikarken kaynanam bebegimi annemin elinden almaya calisti. Bacaklarindan tutup suyun icine sokup cikarcak basasagiya. Nasil biranda engel oldum can havliyle bilemezsin. Onlarda oyle yapilirmis. Ondan sonra 1.5 yasina kadar 1 gun emanet etmedim kizimi ona. Pandemide aylar sonra ilkkez evine gitmistik, hastalik yuzunden korkup tokalasmadik bile ama sen git kendi tirnak makasiyla kizin tirnaklarini kesmeyr basla nasil delirmistim anlatamam. O yuzden evler ayriyken bile neler yapabiliyolarsa ayni ev icinde dusunemiyorum. Simdi memlekete gitti mesela sehirdisindan gelen iscilerle findik topluyo kardesinin tarlasi icin. Esime dedim istanbula dondugunde tam 14 gun evime giremez, cocuk o arada dogsa bile gelemez dedim.
[
Valla helal o doktora, biri de bizimkine anlatsa bu durumu.:) Ne kadar sıksan iyi canım gercekten, ne kadar geç o kadar iyi. Bağırsakları da olgunlaşıyormuş gazsız olma ihtimali geç doğan bebeklerde daha yüksekmiş.Hastaneden geliyoruz kontrolden 37+2 olduk doktora hafta ya hafta başı alalım dedim hayır dedi ciğerleri gelişmemiş olabilir dedi çok rahatsız oluyorum hocam yürüyemiyorum dedim eeee çok normal bebek iri 3500 gr olmuş dedi şekeri ölçelim sabah öğle akşam Perşembe bir daha kontrol duruma göre karar verelim doğum için dedi şekeri yüksek çoktan annelerin bebeklerini 37. Haftada alıyoruz riskli dedi bakalım Perşembe ye kadar bekleyeceğiz hayırlısıyla inşaallah
Yine kadin doguma gidip calisamaz rqporu alacaksiniz ekstra biseye gerek yok o raporu da atandiginiz idareye vereceksinizKızlar aramızda öğretmen olanlar bana bir akıl verir mısınız. Ben atamaya başvurdum kontenjandayım ve %90 ihtimalle atanıyorum. Sonuçlar 1 eylülde açıklanacak o zaman 36 haftalık oluyorum. Bugün milli eğitime gittim sordum sözleşmeyi imzaladıktan sonra doğum izni için rapor almam gerektiği söylendi. Ben sözleşmeyi imzalayana kadar 37 haftalık olurum hatta. Hangi bölüme gitmem gerekiyor bu rapor için nasıl alınıyor bana bir yol gösterin.
Arkadaşım sizde de aynımı durum. Sanki içim yırtılır gibi oluyor. KasıklarımA bir anda Birbasınç geliyor. Çocuk döndükçe canım yanıyor. WC den odaya gelene kadar yavaş ilerliyorum
Kasılma sayacı derken
Yaa kızlar benim bu vajinadaki sızlama bi bende mi oluyor yaa neden oluyor buuuolan yok mu hiç sızlama gibi bazen acıyo gibi sinir bşy yaaa olan yokmuuuu
kişi değil de firma olarak temizlik için birilerini baksanız?
[/QUOTE
Kaba temizliğini temizlik şirketi yapacakmış ama mutlaka ayrıntı için birileri lazım. Oturduğumuz ev de bizim acelemiz yok ama sıkıldım pandemi yüzünden dısarı cıkamamaktan o yuzden en azından farklı bir mekanda evde dururum diyorum. Hem sevmediğim bazı kimseler var şimdiki evin yakınlarında, onlardan uzaklaşmış olacağım. Olduğu kadar ne yapalımkişi değil de firma olarak temizlik için birilerini baksanız?
Gercekten. Sonra neden biz kırışıyoruz:))Kolay gelsin canım erkekler hep rahat zaten
Benim kızım 41 haftalık doğmuştu ilk kızım,2,5 ay gaz sancısından uyumadık erken doğsaydı ne olacaktı acaba.ama tabi ne kadar geç o kadar iyi.Hayırlısı inşallahValla helal o doktora, biri de bizimkine anlatsa bu durumu.:) Ne kadar sıksan iyi canım gercekten, ne kadar geç o kadar iyi. Bağırsakları da olgunlaşıyormuş gazsız olma ihtimali geç doğan bebeklerde daha yüksekmiş.
İnşallahAyyy Allah yar ve yardımcın olsun aslında tek olmakta ii ama işte bebek olunca sın zaman o sıkıntı yoksa kendi düzenini yavaş yavaş oturtursn
Yaa tam olarak sabahları yaşadığım bu çok acı verici gerçektenbende de oluyor... Damar genişleme yani varis oluştu hem bacaklarımda hem özel bölgemde ☹ bazen gece wc ye sıkışarak uyanıyorum lavaboya gidene kadar o ağrı sızı çok fena oluyor
geçmiş olsun. Inş az kaldı doğumdan sonra geçer inş varis durumu... En çok varisler canımı sıkıyor. Ilk gebelikte bi sorun yoktu. bu biraz yoruyorYaa tam olarak sabahları yaşadığım bu çok acı verici gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?