2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Benim kızım 41 haftalık doğmuştu ilk kızım,2,5 ay gaz sancısından uyumadık erken doğsaydı ne olacaktı acaba.ama tabi ne kadar geç o kadar iyi.Hayırlısı inşallah
Genetik de önemlidir tabi, inşallah bunda hiç olmaz. Tüm bebişlerin hepimizi mışıl mışıl uyutması dileğiyle

Ayy yok ben hala öpmüyorum diyorum hoşgeldiniz güle güle yeter
Ayy tırnak makası normaldede kesmemesi gerek nasıl Bi düşüncesizlik
Aynen sen 14gün görüşme gelince gerek yok valla
Sorma kuzu sorma delirdim inanki. Ben kendi tirnak makasimla bile bir kere kesmis degilim kizimin tirnaklarini. Kisisel birsey sonucta baskasinin giyilmis ic camasirini giymek gibi birsey

Kaynanam ilk evlendigimiz yil belli araliklarla ben oglumun 30undan once evlenecegi hic dusunmezdim derdi boyleleri de var

Canim tavsiyem dogumuna 1gun bile kalmis olsa dogurmadan tasinman. Inan cok zor cocuk dogunca. Hele 1 aylikken tam gazi baslayacaj edecek. Sahsen ben kafayi yemistim tam 1 aylikti
Ciddi misin ama peyzajla uğraşıyorlar bazı yerler bitmediği için taşınabilir miyim ki eşimle bir konuşayım. Bizim doktor da acele ediyo daha onu ikna edicez, edemezsek özeldeki doktora gidicem yüzsüzlük yapıp kaç aydır ona gitmiyordum, çekiniyorum çok karışık işler şu ara teselliyi boşvermekte bulmakla akıl sağlığımı korumaya çalışıyorum:))

Devlet mi bu ozel mi?

Ay yok ben kiz olursa ne guzel herseyi hazir dediydim daha 3.mu aman diyim baglatsam etsemmi diyorum hayatta neler gelcegini bilemiyosun basina daha 33 yasimdayim korkuyorum. Kirkim cikinca bayilarak spiral taktiricam
Ben de 33 üm:) biz de hiçbir şey almayız diyorduk:) son bi patlatmak da fena olmaz da işte kız olacağını bilsem gerçi eşim istemez tansiyondu, sıcaktı biraz sıkılmış olabilir bu hamilelikten çaktırmasa da:)) spiralden çok korkuyorum ben ya hiç cesaret edemedim :)

Ciddiyim tabi inanilmaz zordu. Cocuk yarim saat uyusa kar sayip koli hazirliyodum ay ne gunlerdi

Ay yok deli misin ben bunda bile fenalardayim, ki asla yapmam 2.yi diyodum. Ben spiral taktirmaya calisirken bayildim yarida birakti dr

Ay iki ucu b.klu degnekmis cidden
Malesef öyle canım o yüzden memleketi düşünüyoruz doğum için bir doktor var çok tavsiye ediyorlar direk sezeryan olsun diye teşvik eden bir doktor da değil adamın kapısının onu devlet hastanesi gibi doğuranlar çok memnun bakalım yetişirsem onda doğurmayı planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…