2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Tam 30.haftada basladi dimi.Rahim.kaslarin doguma hazirlik yapiyor.35 den sonra daha bicak saplanmasi seklinde olucak tutarak yürüceksin
Canım yaaa benim bi kaç hafta öncesinden beri var enfeksiyon vardı 24.haftalarda antibiyotik fitil falan kullandım gene başladı ama daha yeni kültür yaptırdım bişey çıkmadı doktor fitil verdi ama yok şuan donaxyl kullanıyorum ya gene sızlıyor bu.. tam vajina girişinden yukarı doğru şuan solda sızı ve acı şeklinde sende de mi böyleydi normalmidir
Tam 30.haftada basladi dimi.Rahim.kaslarin doguma hazirlik yapiyor.35 den sonra daha bicak saplanmasi seklinde olucak tutarak yürüceksin

bende de oluyor... Damar genişleme yani varis oluştu hem bacaklarımda hem özel bölgemde ☹ bazen gece wc ye sıkışarak uyanıyorum lavaboya gidene kadar o ağrı sızı çok fena oluyor
Onu ilk defa duydum canım damar genişlemeyi doktor mu dedi.. beni delirtcek bu yaaa bi geçmiyorrrr.. senin ki tam olarak nerde ? Benim vajina girişinden yukarı doğru çıkarken sızlama acı şeklinde seninde böyle mi ? Ne kadar sıklıkta oluyor bide bugün ki çok uzun sürdü yani elimde özel bölgemin üst tarafında bastırınca yerini anlıyorum seninde öyle mi

Senin ki nasıl dı canım sızlama mı vardı vajinada acı gibi
Yok canım benim karnım kasılıyor böyle sanki belimden biri karnımın havasını çekiyor karnım büzüşüyor sertleşiyor her yeri 40 45 saniye öyle kalıyor sonra havayı geri veriyorlar gibi yumuşuyor karnımda bir sizi oluyor çok hafif o çekilmeyi hissediyorum o an bu kadar

Ayynısını yaşıyorum özellikle sabah uyandığımda hele bu sabah inledim bildiğin
Vajina girişinden yukarı doğrumu canım sızlama acı şeklinde ara ara giriyor ama bugün çok uzun sürdü ya senin de böylemi özel bölgenin ön tarafında elinle bastırdığında yerini anlıyorsun dimi yaaa çok sinir ediyo bu beni

özür dileyerek söylüyorum herhalde dudakları diyorlar yada ben yalnış biliyorum orası şişiyordu kadın dogum doktorum radyoloji bölümüne yolladı ultrasonda bakarak oradaki doktor varis dedi. sağlı sollu iki taraftada var dedi. O dediğim agrilar hem üstünde hem iki dudakta oluyor.

Tabiki normal.Bebeğin baş gelistir hareket ettikce daha çok sızlar hatta

Anladım canım şuanlık o yokta benim vajinada birşeyler oluyor

Evet evet tam olarak tarif ettiğin yer acıyor sabırsızlıkla bekliyorum bakalım gerçek sancılar ne zaman, nasıl başlayacak

Aynen canım kendimizce olmak en iisi eşinde yardım edecek biriyse boşver herşey hallolur

Yaa kızlar benim bu vajinadaki sızlama bi bende mi oluyor yaa neden oluyor buuu olan yok mu hiç sızlama gibi bazen acıyo gibi sinir bşy yaaa olan yokmuuuu
Bebek aşağı baskı yaptıkça oradaki sinir uçları uyarılıyor o da batma/sızı yapıyormuş. Bende de 31. Hafta gibi başlamıştı o his.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…