2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar bugün merdivenden düştüm çok şükür ki elimi yere koyabildim göbeğimi korudum aman dikkat edin artık denge de durmada çok zorlanıyoruz çünkü ☹ ayağımı çok fena buruktum acayip şişti hastaneye gitmeden krem sürmüştüm sonra internetten araştırınca 3.trimesterda kesinlikle kullanmayınız yazıyor bi zararı olur mu acaba ya ilaç kullanılmaması gerektiğini biliyordum ama kremi bilmiyordum

Ayy geçmiş olsun canım bişi var mı ayağına doktor ne dedi keşke söyleseydin doktora ne işlem yaptığını kremi bende yeni duydum

Çok geçmiş olsun canım şuan nasılsınız

Ayy geçmiş olsun canım bişi var mı ayağına doktor ne dedi keşke söyleseydin doktora ne işlem yaptığını kremi bende yeni duydum
Söylemek hiç aklıma gelmedi inan röntgen cektiremedim zaten dr krem verip yolladı ama şuan acısından uyuyamiyorum kırıktır diye çok korkuyorum ama kırık şişmez diyolar bilmiyorum

Canım çok çok geçmiş olsun ortopediye git yarın lenf yırtılması falan olmasın Allah muhafaza ben 2 yıl önce ayağımı burktuğumda öyle denmişti git muhakkak

Geçmiş olsun kuzum iyi misiniz
Bir şey oldu mu
Düştükten sonra hastaneye gittin mi tedbir amaçlı
Okuyunca çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…