- 21 Temmuz 2017
- 702
- 722
- 103
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #18.801
Canım babannem bizim başımıza böyle şeyler gelince sıcak hamur sarardı bi araştır istersenBuz torbası öyle üstünde tam eklem yeri elma kadar şişti ve morardi
Çok geçmiş olsun inşallah bir şey yoktur, doku zedelenmesi olabilir. Hangi şehirdesin? Burada da öyle bir ihtimal varmış. Kadın doğumu kapatmamışlardır ama dimi?Bulunduğum şehirde bütün poliklinikler kapatıldı şuan çok acil olmazsa almıyorlar kimseyi ☹
Ben nazara inanmıyorum canım o yüzden senin gibi düşünmüyorumAslında hata mi biliyorum arkadaş grubuna evden hemen çıkmadan göbeğimi gösterip foto attım ve onun üzerine 1 dakka geçmeden bu olay oldu
Senin kaçıncı haftalarda başladı canımEvet evet tam olarak tarif ettiğin yer acıyorsabırsızlıkla bekliyorum bakalım gerçek sancılar ne zaman, nasıl başlayacak
Hadi yaaa bende 24lerde başladı çok mu erkenBebek aşağı baskı yaptıkça oradaki sinir uçları uyarılıyor o da batma/sızı yapıyormuş. Bende de 31. Hafta gibi başlamıştı o his.
Vajinal ağrı yaklaşık 34-35te başladı diye hatırlıyorum ama çok emin değilim tarihlerden. Yalancı kasılmalar 25.haftada vardı ama, hatta bu konuyu doktorumla bile konuşmuştum.Senin kaçıncı haftalarda başladı canım
Artarak devam ediyorHadi yaaa bende 24lerde başladı çok mu erkensürekli oluyormuydu canım ne zamana kadar sürdü
Olabilir, tabi mantıken baş kısmı daha ağır ve sen o kısmı yukarıda taşıyorsun ağırlık vücuduna yayılıyor.Demek benim daha baş geliş olmadığı için bu batma olmuyor sadece kasılıyorum
Hakkinda en hayirli olan olsun insallah canimMalesef öyle canım o yüzden memleketi düşünüyoruz doğum için bir doktor var çok tavsiye ediyorlar direk sezeryan olsun diye teşvik eden bir doktor da değil adamın kapısının onu devlet hastanesi gibi doğuranlar çok memnun bakalım yetişirsem onda doğurmayı planlıyorum
Daha once yazmistim bir anlik gafletle verilmis bir karardiAyy tekrar cesaret etmeni takdir ettim ☺ o zaman şaka bir yana Allah isteyenlere versin inşallah diyelim:))
Amannn sonradan ben olmasam napardida. Kayinpederim rahmetli olmus, benim yerimde baska gelin olsa neler yapardi. Bense esime hep annene harcligi var mi, evde bir eksik var mi diye sordururdum. Ta ki kizlar calismaya baslayana dekAl işte bir tane daha numunelik kaynana
HaspinAllah ya sabır
Allah biz gelinlere en kocamanından sabırlar versin çok amin
Cok gecmis olsun canim, dustukten sonra nasil dra gitmeden durdunKızlar bugün merdivenden düştüm çok şükür ki elimi yere koyabildim göbeğimi korudum aman dikkat edin artık denge de durmada çok zorlanıyoruz çünkü ☹ ayağımı çok fena buruktum acayip şişti hastaneye gitmeden krem sürmüştüm sonra internetten araştırınca 3.trimesterda kesinlikle kullanmayınız yazıyorbi zararı olur mu acaba ya ilaç kullanılmaması gerektiğini biliyordum ama kremi bilmiyordum
Kızlar bugün merdivenden düştüm çok şükür ki elimi yere koyabildim göbeğimi korudum aman dikkat edin artık denge de durmada çok zorlanıyoruz çünkü ☹ ayağımı çok fena buruktum acayip şişti hastaneye gitmeden krem sürmüştüm sonra internetten araştırınca 3.trimesterda kesinlikle kullanmayınız yazıyorbi zararı olur mu acaba ya ilaç kullanılmaması gerektiğini biliyordum ama kremi bilmiyordum
Ayyy Allah esirgesin çok üzüldüm. Nasılsın şimdiKızlar bugün merdivenden düştüm çok şükür ki elimi yere koyabildim göbeğimi korudum aman dikkat edin artık denge de durmada çok zorlanıyoruz çünkü ☹ ayağımı çok fena buruktum acayip şişti hastaneye gitmeden krem sürmüştüm sonra internetten araştırınca 3.trimesterda kesinlikle kullanmayınız yazıyorbi zararı olur mu acaba ya ilaç kullanılmaması gerektiğini biliyordum ama kremi bilmiyordum
Canım benim çok mutlu oldum çok geçmiş olsunNegatif çıktım bin şükür :) evi komple kırkladık. Ütüler çantalar tamam. Sağlıkla gününde gelsin inş. Çiçeğim. Teşekkürler hatrında kalmama ❤
Sağol canım evet tabiki gittimGeçmiş olsun kuzum iyi misiniz
Bir şey oldu mu
Düştükten sonra hastaneye gittin mi tedbir amaçlı
Okuyunca çok üzüldüm
Kv ye gidiyordum zaten o zeytinyağı ve hamuru isitti koydu ayağıma biraz iyi geldiCanım babannem bizim başımıza böyle şeyler gelince sıcak hamur sarardı bi araştır istersen
Bende geçenlerde eşim parmağını araba kapısına sıkıştırınca babannemin yönlendirmesi ile yaptım
Mosmor kan oturan tırnak sabaha içinde biriktirdiği kanı dışarı vermiş olarak uyandı çok iyi geldi dedi
Senin de en azından şişini alır acını hafifletir
Adiyamandayim canım egitim ve arastirma universitesi kapattılar kadın doğum açık halaO
Çok geçmiş olsun inşallah bir şey yoktur, doku zedelenmesi olabilir. Hangi şehirdesin? Burada da öyle bir ihtimal varmış. Kadın doğumu kapatmamışlardır ama dimi?
Işte inandığım için her seferinde başıma geliyor malesefBen nazara inanmıyorum canım o yüzden senin gibi düşünmüyorum
Dr gittim canım ama eşimi beklerken ağrısını alsın diye direk krem sürdüm işte bölmedeCok gecmis olsun canim, dustukten sonra nasil dra gitmeden durdunhemen ultrasonla baksalar iyi olurdu. Krem dahil bazilari haric kafamiza gore hicbir ilacvari seyi kullanamiyoruz
Ayağım çok ağrıyor başka da iyiyim çok şükür bebeğime bisey olmadi ya bana yeterAyyy Allah esirgesin çok üzüldüm. Nasılsın şimdi
Merdivenin en alt basamağında ayak bileğim resmen döndü inan böyle burkulma yaşamamıştım nasıl oldu anlamadımPembis Hayaller canım benim nasıl kaybettin dengeni başın mı döndü? keşke acile falan bi uğrasaydın yine de.
Çok geçmiş olsun Allahtan daha ciddi birşey olmamış krem konusunda bence evham yapma uzun süreli kullanımda zararı olabilir ama bir kereden birşey olmaz inşallah diye düşünüyorumAyağım çok ağrıyor başka da iyiyim çok şükür bebeğime bisey olmadi ya bana yeter
Merdivenin en alt basamağında ayak bileğim resmen döndü inan böyle burkulma yaşamamıştım nasıl oldu anlamadım
Acile gittim tabiki tedbir amaclı
Hergün yaşıyorum.Idrar tahlilimi daha yeni oldum.Hicbir enfeksiyonum da yokGerçekten mi canım yaaaa valla kimseden duymadım çok korktum enfeksiyon mu var gene deyip duruyorum bebeğinde başı aşağıda ondan mı demekki sen yaşadın dimi bunu canım
Ayağinı havaya kaldir canim hep yüksekte tut.Sürekli buz uygula.Kırık cıkık acısına dayanamazsın.Sardırsaydın iyiceBuz torbası öyle üstünde tam eklem yeri elma kadar şişti ve morardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?