2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Buz torbası öyle üstünde tam eklem yeri elma kadar şişti ve morardi
Canım babannem bizim başımıza böyle şeyler gelince sıcak hamur sarardı bi araştır istersen
Bende geçenlerde eşim parmağını araba kapısına sıkıştırınca babannemin yönlendirmesi ile yaptım
Mosmor kan oturan tırnak sabaha içinde biriktirdiği kanı dışarı vermiş olarak uyandı çok iyi geldi dedi
Senin de en azından şişini alır acını hafifletir

Senin kaçıncı haftalarda başladı canım
Vajinal ağrı yaklaşık 34-35te başladı diye hatırlıyorum ama çok emin değilim tarihlerden. Yalancı kasılmalar 25.haftada vardı ama, hatta bu konuyu doktorumla bile konuşmuştum.

Hakkinda en hayirli olan olsun insallah canim

Al işte bir tane daha numunelik kaynana
HaspinAllah ya sabır
Allah biz gelinlere en kocamanından sabırlar versin çok amin
Amannn sonradan ben olmasam napardida. Kayinpederim rahmetli olmus, benim yerimde baska gelin olsa neler yapardi. Bense esime hep annene harcligi var mi, evde bir eksik var mi diye sordururdum. Ta ki kizlar calismaya baslayana dek

Cok gecmis olsun canim, dustukten sonra nasil dra gitmeden durdun hemen ultrasonla baksalar iyi olurdu. Krem dahil bazilari haric kafamiza gore hicbir ilacvari seyi kullanamiyoruz

Çok geçmiş olsun canım, hay Allah, korkmuşsundur muhakkak Allah korumuş yine de canım

Ayyy Allah esirgesin çok üzüldüm. Nasılsın şimdi

Negatif çıktım bin şükür :) evi komple kırkladık. Ütüler çantalar tamam. Sağlıkla gününde gelsin inş. Çiçeğim. Teşekkürler hatrında kalmama ❤
Canım benim çok mutlu oldum çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun kuzum iyi misiniz
Bir şey oldu mu
Düştükten sonra hastaneye gittin mi tedbir amaçlı
Okuyunca çok üzüldüm
Sağol canım evet tabiki gittim
Kv ye gidiyordum zaten o zeytinyağı ve hamuru isitti koydu ayağıma biraz iyi geldi
O
Çok geçmiş olsun inşallah bir şey yoktur, doku zedelenmesi olabilir. Hangi şehirdesin? Burada da öyle bir ihtimal varmış. Kadın doğumu kapatmamışlardır ama dimi?
Adiyamandayim canım egitim ve arastirma universitesi kapattılar kadın doğum açık hala
Ben nazara inanmıyorum canım o yüzden senin gibi düşünmüyorum
Işte inandığım için her seferinde başıma geliyor malesef
Cok gecmis olsun canim, dustukten sonra nasil dra gitmeden durdun hemen ultrasonla baksalar iyi olurdu. Krem dahil bazilari haric kafamiza gore hicbir ilacvari seyi kullanamiyoruz
Dr gittim canım ama eşimi beklerken ağrısını alsın diye direk krem sürdüm işte bölmede

Ayyy Allah esirgesin çok üzüldüm. Nasılsın şimdi
Ayağım çok ağrıyor başka da iyiyim çok şükür bebeğime bisey olmadi ya bana yeter
Pembis Hayaller canım benim nasıl kaybettin dengeni başın mı döndü? keşke acile falan bi uğrasaydın yine de.
Merdivenin en alt basamağında ayak bileğim resmen döndü inan böyle burkulma yaşamamıştım nasıl oldu anlamadım
Acile gittim tabiki tedbir amaclı

Çok geçmiş olsun Allahtan daha ciddi birşey olmamış krem konusunda bence evham yapma uzun süreli kullanımda zararı olabilir ama bir kereden birşey olmaz inşallah diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…