2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Amannn sonradan ben olmasam napardida. Kayinpederim rahmetli olmus, benim yerimde baska gelin olsa neler yapardi. Bense esime hep annene harcligi var mi, evde bir eksik var mi diye sordururdum. Ta ki kizlar calismaya baslayana dek
40 yıl sırtımızda da taşısak yaranamayız.ben kv kendi haline bıraktım.çünkü kafası farklı çalışıyor.onun cahil kafasıyla uğraşamam.dün akşam için lahmacun yapmış oğulcukları için aradı öğlenden söyledi.kocama sen git istersen dedim ve ben gitmedim.yarın öbür gün demesin kocama”senin karını doyurdum “diye.diğer eltimde annesinim yanına gitti kaynım yemek yapamıyor diye yemek yapıyor bana öyle kaynak yapmaya çalışıyor.aylardır bir tabak yemeğini görmedim.böyle şeylerle oğullarının gözlerini boyayabilir de ben onun o cahil kafasının oyunlarına gelmem.2 sene olacak nerdeyse evleneli.kv bağırsağındaki bakterinin de bile zarar yarar derecesini öğrendim.o dediğin şeyleri zamanında ben de çok yaptım ama baktım ki he iyilikten maraz doğdu.artık o yokmuş gibi davranıyorum kendi kendine bir tarafta eğlensin dursun

kızlar sizce benim bebeğim ne kadar doğar? 35 haftalıkken 37 çıktı usg de ve 3.200 kg dedi doktor. cuma yine kontrolüm var.
Canım ben de 33+6 yım.dün 2560gr çıktı geçen hafta da 2470grdı.haftasına göre 2 hafta önden gidiyor ama doktor da dedi ki ultrasonun yanılma payı da var.yanii aslında 2560gr değil de 200-300gr artısı ya da eksisi de olabilir dedi valla tombiş doğması benim hoşuma gider çünkü onu ham ham ham yerim ben yaaa Yağlarıyla lömbür lömbür oynarım miss gibi Ay Allah’ım inşAllah sağlıkla bir an önce doğarlar

Şimdi doktordan çıktım bende tam 34 haftamız doldu bugün, çok şükür kilo almışız 2361 gr 47 cm olmuşuz karın çevresi geçen defa endişe ettirmişti beni ama sadece 3 gün geri cıkmış oda sıkıntı değil zaten, şimdi birde nst ye gircem çok umursamadı tabi doktor yalancı kasılma olur bir gir nst ye dedi

MaşAllah canım haftasına göre uyumlusunuz sancı işini de hallet inşallah memleketine gidene kadar dursun inşallah

MaşAllah canım haftasına göre uyumlusunuz sancı işini de hallet inşallah memleketine gidene kadar dursun inşallah
İnşAllah canım çok şükür geri yakalamış haftayı hadi böyle böyle gerilerse diye korkuyordum ama bu gidişle zamanında gelecek gibi bir his var içimde

doğduktan sonra yeme kısmında sıkıntı yok sıkıntı doğurabilmekte

Nst ye baglandım yine kasılma anında 55 oldu sancı ama doktor birşey olmaz olur bu şekilde dedi bol su iç geçmezse gelirsin dedi bizim kızada birşey oldu nst yi görünce halay çekti içimde resmen

Nst ye baglandım yine kasılma anında 55 oldu sancı ama doktor birşey olmaz olur bu şekilde dedi bol su iç geçmezse gelirsin dedi bizim kızada birşey oldu nst yi görünce halay çekti içimde resmen
senin doktor deli etti beni

ya tamam olur da niye bu kadar fazla abicim niye düzenli

Kasılmanın acısını hissediyormuusn canım 55le doğum olmaz da nie bukadar çıkıo bu haftada acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…