2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kasılmanın acısını hissediyormuusn canım 55le doğum olmaz da nie bukadar çıkıo bu haftada acaba
Kasıldıgı an karnım içeri çekiliyor semsert oluyor her yeri , sizi oluyor hafif ama öyle aşırı bir ağrı yok canım , doktora göre olurmuş dedim dün 35 defa kasıldı 5 saat içinde adam hiç tınlamıyor

Nst ye baglandım yine kasılma anında 55 oldu sancı ama doktor birşey olmaz olur bu şekilde dedi bol su iç geçmezse gelirsin dedi bizim kızada birşey oldu nst yi görünce halay çekti içimde resmen
Yaa dün benim oğluş da aynısını yaptı.gerçi hep çok hareketli de nstye bağlandığım anda sabah sporunu mu yaptı artık ne yaptıysa bilmiyorum odada 5 hamileydik,sadece ben ahlayıp uhladım
Canım ne kadar su içiyorsun bilmiyorum ama günde 2 litreyi geçmeye çalış.mutlaka içtiğin suyu ölç.ben zaten wcyle samimi arkadaş oldum mübarek hiç çıkmıyorum ordan

ben artık uyur işer oldum

Bizimde sabah sporu yaptı sanırsam normalde bu kadar üst üste hareket etmez kadın bile sorup durdu tekme mı atıyor diye her hareketinde makineden ses geliyordu suyuda yarim litrelik bardagım var onunla içiyorum o bardakla rahat 4 taneden fazla içiyorumdur zaten özellikle yatmaya yakın sanki kavurma yemişim gibi susuyorum sonra gelsin tuvaletler

Ya bu adam doktor olduğuna emin mi?bu işi yapamayacaksa istifa etsin de bari devlet onun yerine başkasını yollasın İki insanın canı ile alakalı bir durum söz konusu sonuçta tövbe yarabbim yaaa

Ay evet yaaa yatmadan önce ilaçlarımı içiyorum tüm ilaçlarım zaten yarım litre suyla kayıp gidiyor sonra sabaha kadar wc-yatak arasında gidip geliyorum.bir de bebek artık başaşağı durduğu için idrarım tam da gelmiyor tam wcden çıkacam tekrar bir idrar isteği valla hasta bezi bile alıp bağlamayı düşünüyorum artık

İnşAllah daha var canım çnk ağrı da oluyor doğum kasılmaları başlayınca inanıyorum size memlekete kadar bekliyceksiniz

Güya merkez ha ilçenin adı ama sadece bu hastane var diğer ilçede de 1 tane devlet var oda aynı zaten o yüzden dogurmucam burda kısmet olursa memleketi bu yüzden istiyorum
düşürdükleri duruma bak. çok mu zor şakır şakır konuşup bilgi vermek ya. hayret bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…