- 2 Temmuz 2019
- 1.032
- 1.007
- 83
- 38
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #18.861
Bir an önce doğmasın canım zammanında doğsun inşallahCanım ben de 33+6 yım.dün 2560gr çıktı geçen hafta da 2470grdı.haftasına göre 2 hafta önden gidiyor ama doktor da dedi ki ultrasonun yanılma payı da var.yanii aslında 2560gr değil de 200-300gr artısı ya da eksisi de olabilir dedivalla tombiş doğması benim hoşuma gider çünkü onu ham ham ham yerim ben yaaa Yağlarıyla lömbür lömbür oynarım miss gibi Ay Allah’ım inşAllah sağlıkla bir an önce doğarlar
İlki kız, ikinci erkek. Kızımın kıyafetleri kastetmiştim :)ikincide erkek mi
Maymun gozunu acti diyorum ben kendim icin. Yapsamda ayni yapmasamda bide yani. Ne kizimda ne bunda hamileligimde tek yararini gormedim. Dahada gerek yok40 yıl sırtımızda da taşısak yaranamayız.ben kv kendi haline bıraktım.çünkü kafası farklı çalışıyor.onun cahil kafasıyla uğraşamam.dün akşam için lahmacun yapmış oğulcukları için aradı öğlenden söyledi.kocama sen git istersen dedim ve ben gitmedim.yarın öbür gün demesin kocama”senin karını doyurdum “diye.diğer eltimde annesinim yanına gitti kaynım yemek yapamıyor diye yemek yapıyor bana öyle kaynak yapmaya çalışıyor.aylardır bir tabak yemeğini görmedim.böyle şeylerle oğullarının gözlerini boyayabilir de ben onun o cahil kafasının oyunlarına gelmem.2 sene olacak nerdeyse evleneli.kv bağırsağındaki bakterinin de bile zarar yarar derecesini öğrendim.o dediğin şeyleri zamanında ben de çok yaptım ama baktım ki he iyilikten maraz doğdu.artık o yokmuş gibi davranıyorum kendi kendine bir tarafta eğlensin dursun
Ay hadi gozun aydin kuzum, bende aksam kotuydum. Hatta ew ahalisini yola doktum istanbula erkrn donus yapiuoruz simdi. 5e yetisebilirsem dra gorunucemNst ye baglandım yine kasılma anında 55 oldu sancı ama doktor birşey olmaz olur bu şekilde dedi bol su iç geçmezse gelirsin dedi bizim kızada birşey oldu nst yi görünce halay çekti içimde resmen
Kuzum ne oldu boyle, drunla iletisimemi gecsen. Erken dogum hikayen var sonuctaOff kızlar müthiş Bi belden giren ağrım ve karnımın kasılması geçmiyor iki gün bari sabretse artık ama böyle geçmeden giderse sanırım bugünü çıkaramam
Ağlayarak okudum,psikolojik olarak zor bir hamilelik geçirdim,pandemi devamlı evde olma vs.inşallah herşey yolunda gider.keşkesiz olur herşeymerhabalar, öncelikle hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum
ben 1 eylül 2019’da kızımı kucağıma aldım. yaş günü yaklaştıkça kendimi burda buluyorum, o heyecanımızı o endişemizi tarif edilemez duyguları tekrar tekrar yaşıyorum. hamileliğimin son zamanlarında 2018 eylül annelerinden birisi gelip bizim grubumuza 1 sene sonra nerde olduğuna dair bişeyler yazmıştı bana öyle iyi gelmişti ki hayal gibişimdi bende size birseyler yazmak istiyorum. ilk sırada doğum var, sezeryan veya normal hiç farketmez keşkesiz doğumunuz olsun yeter :) yaza aldanıp hastaneye kalın şeyler götürmemezlik yapmayın. kan kaybından olsa gerek oldukça üşüyeceksiniz. bebeğiniz içerde sıcacıktı dışarısı ona da soğuk gelecek battaniye eksik olmasın. depend müthiş bisey tavsiyemdir. lohusalık. bambaska bir dünya. etrafa kulağınızı kapatmanız gereken en önemli dönem duymayın kimseyi bol bol kucaklayın bebenizi♥ gaz. az veya çok her bebeğin yaşadığı bir şey ve unutmayın hiçbir şey gaza çare değil zamandan başka. sabır 3 aydan sonra bitecek. gazsız bebekleriniz olsun :) her dönemi çok farklı hiçbir zaman unutmayın bir daha bu kadar küçük olmayacaklar anın tadını çıkarmaya bakın. zor ve meşakkatli bir yol ama eşsiz güzellikte her şey düzene öyle güzel oturacak ki siz bile inanamayacaksınız. 1 yıl sonra yürüyecekler mesela dişleri olacak (benim kızım hala dişsiz ) herşeyi anlayacaklar ama en çok annelerini. en çok sizi. herşeyi sevecekler ama en çok sizi. herşeysiz durabilirler ama sizsiz asla. şöyle dönüp baktığımda 1 yılda o kadar yol kat etmiş ki kızım. onların iç ve dış dünyasında o kadar büyük şeyler gerçekleşiyor ki zaman zaman bundan dolayı sıçrama yaşayacaklar (bknz: atak dönemleri) onları anlamaya çalışın her şey gibi bu da geçici. hiçbir zaman bugünkü gibi olmayacaklar her geçen gün büyüyecekler tadını çıkarın herkese bebekleriyle sağlıklı ve mutlu yıllar diliyorum :)
Aynen canım gerekleri yok.çok şükür yapabildiğimiz yere kadar.yapamadığımız yerde de eşlerimiz anlayış göstermeli başka çaresi yok.ben eşimden memnunum o konuda.anası da hayatımızdaki nazar boncuğu olsun diyorumMaymun gozunu acti diyorum ben kendim icin. Yapsamda ayni yapmasamda bide yani. Ne kizimda ne bunda hamileligimde tek yararini gormedim. Dahada gerek yok
Ayy nst bakacak eğer düzene binerse arıycam yine ama şuan biraz daha iyiyim perşembe gidicem evden çıkmaya bile halim yok inan kiKuzum ne oldu boyle, drunla iletisimemi gecsen. Erken dogum hikayen var sonucta
Onu bende dün akşam düşündüm inanki bebeklere özendim ne güzel canları isteyince işiyorlar diye azıcık geliyor ve altına yapacak gibi sıkıştırıyorAy evet yaaayatmadan önce ilaçlarımı içiyorum tüm ilaçlarım zaten yarım litre suyla kayıp gidiyor sonra sabaha kadar wc-yatak arasında gidip geliyorum.bir de bebek artık başaşağı durduğu için idrarım tam da gelmiyor tam wcden çıkacam tekrar bir idrar isteği valla hasta bezi bile alıp bağlamayı düşünüyorum artık
İnşAllah canımİnşAllah daha var canım çnk ağrı da oluyor doğum kasılmaları başlayınca inanıyorum size memlekete kadar bekliyceksiniz
Hem bilgi vermiyorlar hem aklında ki soruyu unutturuyorlar acelelerindendüşürdükleri duruma bak. çok mu zor şakır şakır konuşup bilgi vermek ya. hayret bişey.
Vaktinde sağlıkla gelsin İnşAllah canımOff kızlar müthiş Bi belden giren ağrım ve karnımın kasılması geçmiyor iki gün bari sabretse artık ama böyle geçmeden giderse sanırım bugünü çıkaramam
Geçmiş olsun kuzum neyin vardıAy hadi gozun aydin kuzum, bende aksam kotuydum. Hatta ew ahalisini yola doktum istanbula erkrn donus yapiuoruz simdi. 5e yetisebilirsem dra gorunucem
oyyAğlayarak okudum,psikolojik olarak zor bir hamilelik geçirdim,pandemi devamlı evde olma vs.inşallah herşey yolunda gider.keşkesiz olur herşey
geçmiş olsun Allah korumuş, korusun daKızlar bugün merdivenden düştüm çok şükür ki elimi yere koyabildim göbeğimi korudum aman dikkat edin artık denge de durmada çok zorlanıyoruz çünkü ☹ ayağımı çok fena buruktum acayip şişti hastaneye gitmeden krem sürmüştüm sonra internetten araştırınca 3.trimesterda kesinlikle kullanmayınız yazıyorbi zararı olur mu acaba ya ilaç kullanılmaması gerektiğini biliyordum ama kremi bilmiyordum
Ben kaşığı bile ağzıma denk getiremiyorum artıkSağolasın canım dikkat etsekte olacağı varsa oluveriyor işte
Anammm doğacak mi yoksa miniğimKızlar ben gibi bebeği çok aşağıda taşıyanlar var mı. Aşağıdaydı bebeğim iyice aşağıya indi aşırı zorlanıyorum artık yatarkende otururkende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?