2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bir an önce doğmasın canım zammanında doğsun inşallah zaman çabucak geçsin istiyor insan, bende çok sabırsızlanıyorum

merhabalar, öncelikle hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum
ben 1 eylül 2019’da kızımı kucağıma aldım. yaş günü yaklaştıkça kendimi burda buluyorum, o heyecanımızı o endişemizi tarif edilemez duyguları tekrar tekrar yaşıyorum. hamileliğimin son zamanlarında 2018 eylül annelerinden birisi gelip bizim grubumuza 1 sene sonra nerde olduğuna dair bişeyler yazmıştı bana öyle iyi gelmişti ki hayal gibi şimdi bende size birseyler yazmak istiyorum. ilk sırada doğum var, sezeryan veya normal hiç farketmez keşkesiz doğumunuz olsun yeter :) yaza aldanıp hastaneye kalın şeyler götürmemezlik yapmayın. kan kaybından olsa gerek oldukça üşüyeceksiniz. bebeğiniz içerde sıcacıktı dışarısı ona da soğuk gelecek battaniye eksik olmasın. depend müthiş bisey tavsiyemdir. lohusalık. bambaska bir dünya. etrafa kulağınızı kapatmanız gereken en önemli dönem duymayın kimseyi bol bol kucaklayın bebenizi gaz. az veya çok her bebeğin yaşadığı bir şey ve unutmayın hiçbir şey gaza çare değil zamandan başka. sabır 3 aydan sonra bitecek. gazsız bebekleriniz olsun :) her dönemi çok farklı hiçbir zaman unutmayın bir daha bu kadar küçük olmayacaklar anın tadını çıkarmaya bakın. zor ve meşakkatli bir yol ama eşsiz güzellikte her şey düzene öyle güzel oturacak ki siz bile inanamayacaksınız. 1 yıl sonra yürüyecekler mesela dişleri olacak (benim kızım hala dişsiz) herşeyi anlayacaklar ama en çok annelerini. en çok sizi. herşeyi sevecekler ama en çok sizi. herşeysiz durabilirler ama sizsiz asla. şöyle dönüp baktığımda 1 yılda o kadar yol kat etmiş ki kızım. onların iç ve dış dünyasında o kadar büyük şeyler gerçekleşiyor ki zaman zaman bundan dolayı sıçrama yaşayacaklar (bknz: atak dönemleri) onları anlamaya çalışın her şey gibi bu da geçici. hiçbir zaman bugünkü gibi olmayacaklar her geçen gün büyüyecekler tadını çıkarın herkese bebekleriyle sağlıklı ve mutlu yıllar diliyorum :)

Maymun gozunu acti diyorum ben kendim icin. Yapsamda ayni yapmasamda bide yani. Ne kizimda ne bunda hamileligimde tek yararini gormedim. Dahada gerek yok

Nst ye baglandım yine kasılma anında 55 oldu sancı ama doktor birşey olmaz olur bu şekilde dedi bol su iç geçmezse gelirsin dedi bizim kızada birşey oldu nst yi görünce halay çekti içimde resmen
Ay hadi gozun aydin kuzum, bende aksam kotuydum. Hatta ew ahalisini yola doktum istanbula erkrn donus yapiuoruz simdi. 5e yetisebilirsem dra gorunucem

Ağlayarak okudum,psikolojik olarak zor bir hamilelik geçirdim,pandemi devamlı evde olma vs.inşallah herşey yolunda gider.keşkesiz olur herşey

Maymun gozunu acti diyorum ben kendim icin. Yapsamda ayni yapmasamda bide yani. Ne kizimda ne bunda hamileligimde tek yararini gormedim. Dahada gerek yok
Aynen canım gerekleri yok.çok şükür yapabildiğimiz yere kadar.yapamadığımız yerde de eşlerimiz anlayış göstermeli başka çaresi yok.ben eşimden memnunum o konuda.anası da hayatımızdaki nazar boncuğu olsun diyorum

Onu bende dün akşam düşündüm inanki bebeklere özendim ne güzel canları isteyince işiyorlar diye azıcık geliyor ve altına yapacak gibi sıkıştırıyor

Ağlayarak okudum,psikolojik olarak zor bir hamilelik geçirdim,pandemi devamlı evde olma vs.inşallah herşey yolunda gider.keşkesiz olur herşey
oyy siz üzülmeyin hamiskolar, bebeğinize güvenin o herşeyi gösterecek size kimseye ihtiyacınız yok eşiniz dışında

geçmiş olsun Allah korumuş, korusun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…