2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
İnşAllah canım valla tutuştum ki ev işi ne kadın getrcektik haftaya oda yakınımızın çağırdığı kadın korona çıkmış iptal ettik bana kaldı tüm iş
ben de kadın tutacaktım ama vazgeçtim corona yüzünden. annemleri bekliyorum temizlik için.

O bende de var yaaaa sabaha kadar wcdeyim tam çıkacak hop bidaha geliyor bi damla oda Sabaha kadar WC’ye gitmekten gece uyku yok gündüz uyuyorum zombi gibi oluyorum bütün gün sersem tavuk gibiyim

Artarak devam ediyor yürürken veya ayakta çok durunca falan oluyor daha çok ama koltukta uzanırken olduğu da oluyor. Korkulacak bir şey değil.
Ayyy evet canım aynen öyle oluyor valla otururken, yürürken bide WC de otururken çok sızlıyor acıyor koltukta da oluyor dediğin gibi içimi rahatlattın çok sağol yaa hiç duymayınca kimseden çok korkuyordum

Acı hissettiğinde aç bacaklarını esneme hareketi yap, pilates topun varsa ona oturup hareket yapmak veya bir bacağını biraz yükseğe/basamağa koyup esneme hareketleri yapmak iyi geliyor. Benim bugün oturduğum yerde çok şiddetli geldi hemen pilates topuna attım kendimi de bir nebze rahatladım.

Bu korona mahvetti herşeyi ya kolay gelsin canım çok yormadan yavaş yavaş yapmaya çalış bari
Valla yoruldum ki nası yeni oturunca farkettim hamile değil gibi iş yaptım resmen Bi halıların serilecek eşim sercek gelince onuda işede bekle dedi ama can durmuyor benim ama içime sindi wc banyo kaldı onuda akşam eşime yaptırcam inşallah kafam rahatladı ama çoğu yerim bitti

Bende çok sakar oldum ya adımı sakar şakir olarak değiştircem
Ayy bende çok sakarlaştım dün sos vardı onu döktüm mutfağın duvarı kızardı sonra pankek hamurunu ne mantıksal şekşekte yapım dedim o patladı mutfak dolapları fırın üstüm başım hamur oldu biraz öncede kemik suyunu devirdim noşcaksa halim

Eline sağlık canım bir dertten kurtulmussun

Sen bugün dinlen artık bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…