2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bi yandan temizleyip bi yandan pisliyorum.diyosun

Kizlar toplu cevap vereyim dedim. Hastanedeyim. Druma yetistim, nstde sancilarim cikti, cocugun kafasida asagi inmis ama acilma yok sukur. Dr erken dogum riski nedeniyle yatirdi bu gece icin. 2-3 hafta tutmaya calisicaz dedi. 2 saattir serum takili bjtince nst cekilecek tekrar. Ciger gelistirici igne yapildi sabahta yapilacak. Dua edin minnosuma daha 2.300civariymis kilosu ama haftasindan onde tam 34+1 gorunuyor. Demem o ki hazirliklarinizi tamamlayin canlar her an ne olacagi belli olmuyor

sancıların kaç çıktı peki? sabaha kadar kalmaz ve gününü bekler inşallah minnoş

Hayırlısı neyse o olsun, açılma olmaması güzel, durur inşallah bebecik.

Çok geçmiş olsun canım

Tamam canım iyi geliyorsa yapayım biraz biraz dün çok fena oldu çokta uzun sürdü olmasın die dua ediom çok uyuz bir hissiyat veriyor o sızlama

Geçmiş olsun .vaktini beklesin inşallah

Ya sorma ben artık çok sabırsızlanmaya başladım bu da beni gergin yapıyor. Hamilelik boyunca psikolojim çok iyiydi ama son günlerde bu bekleme psikolojisi beni gerdi.
Aynen öyle bende gayet sakindim ama şu son bi haftadır çok geriliyorum rabbim hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşAllah

Ay aynen ya tam çıkıyorum bi dakika geçmiyo tekrar wc , evdekilerin dalga konusu oldum

Valla ben şu yaşıma kadar aklı başında olanını göremedim oğullarını kıskanmaktan ölecekler nerdeyse
Ay hiç sorma canım ben ailemden uzaktayım bı eşimin ailesi var kaynana denilen eşimin annesi iyi hoş amaa emrivakileri kıskançlıkları boş konuşmaları hüküm sürmeleri bunalttı hamilelik boyunca bişey görmedim ama sağda solda doğsun bebek sabahtan akşama kadar ordayım diyor valla doğum korkutmuyor beni kaynanamın dibimde olması korkutuyor sevemedim kadını huyu suyu hoşuma gitmiyor napicam bilmiyorum çok stresleniyorim hevesimi kaçırıyor her geldiğinde çocuk odasıa girip odayı karıştırıyor bana sormadan o kısım ayrı dert zaten ne alsa olurda bı yemek getirse dünya aleme duyuruyor arıyor canım durmadı çocuklarıma getirdim diyor bana sadece hava atmak için yapmış gibi geliyor, pat diye çıkıp eve geliyor ve saatlerce duruyor 6 7 saat haber vermeden neden vermedin diyorum canım öyle istedi diyor ben böyle saygısızlık görmedim off off belarliktaki hayatımı özledim Allah'tan eşim iyi yoksa kadına en sonda çok sert davranicam soğuttu kendinden hain kadın Annem gelicek Allah'tan bı şekilde evden uzaklaştırma lazım yoksa her gün gelir çok görmek istiyorum gibi kızlar akıl verin eşim üzülsün istemiyorum ama sevmiyorum tavrilarindan dolayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…