- 24 Kasım 2013
- 3.003
- 2.105
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #18.921
Doğum yaklaştıkça daha bir hassas herşey daha çok büyüyor gozumuzde bence hem agrimiz sizimiz var hemde psikolojik olarak gerginiz ona bağlıyorum benAynen öyle bende gayet sakindim ama şu son bi haftadır çok geriliyorum rabbim hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşAllah
Ay tam cinnetlik bir olay.surat asmanı ve eşin yokken de laf sokmanı tavsiye ederimAy hiç sorma canım ben ailemden uzaktayım bı eşimin ailesi var kaynana denilen eşimin annesi iyi hoş amaa emrivakileri kıskançlıkları boş konuşmaları hüküm sürmeleri bunalttı hamilelik boyunca bişey görmedim ama sağda solda doğsun bebek sabahtan akşama kadar ordayım diyor valla doğum korkutmuyor beni kaynanamın dibimde olması korkutuyor sevemedim kadını huyu suyu hoşuma gitmiyor napicam bilmiyorum çok stresleniyorim hevesimi kaçırıyor her geldiğinde çocuk odasıa girip odayı karıştırıyor bana sormadan o kısım ayrı dert zaten ne alsa olurda bı yemek getirse dünya aleme duyuruyor arıyor canım durmadı çocuklarıma getirdim diyor bana sadece hava atmak için yapmış gibi geliyor, pat diye çıkıp eve geliyor ve saatlerce duruyor 6 7 saat haber vermeden neden vermedin diyorum canım öyle istedi diyor ben böyle saygısızlık görmedim off off belarliktaki hayatımı özledim Allah'tan eşim iyi yoksa kadına en sonda çok sert davranicam soğuttu kendinden hain kadınAnnem gelicek Allah'tan bı şekilde evden uzaklaştırma lazım yoksa her gün gelir çok görmek istiyorum gibi kızlar akıl verin eşim üzülsün istemiyorum ama sevmiyorum tavrilarindan dolayi
Süt biraz yumuşatıyor içebilirsin canımkızlar evde gaviscon yok midem acayip yanıyor. ne kullanabilirim. meyve sebze herhangi bir şey biliyo musunuz?
Geçmiş olsun canım girip girip baktım girmişmisin die şimdi nasılsın ağrın ne varmıKizlar toplu cevap vereyim dedim. Hastanedeyim. Druma yetistim, nstde sancilarim cikti, cocugun kafasida asagi inmis ama acilma yok sukur. Dr erken dogum riski nedeniyle yatirdi bu gece icin. 2-3 hafta tutmaya calisicaz dedi. 2 saattir serum takili bjtince nst cekilecek tekrar. Ciger gelistirici igne yapildi sabahta yapilacak. Dua edin minnosuma daha 2.300civariymis kilosu ama haftasindan onde tam 34+1 gorunuyor. Demem o ki hazirliklarinizi tamamlayin canlar her an ne olacagi belli olmuyor
Yapmazmiyim hiç sürat asmalar konusmamalr ters davranmalar resmen kovar gibi yapıyorum yok bana mısın demiyor vallaa bide ben yüzsüzum kapıdan kovsan bacadan girerim diyor iş yaptırsam ne fayda bu sefer sağda solda yapmadığı halde gelinin herseyini ben yaptım der aslında suanki halı yine iyi uzaklastirdim kendimden konu komşularını bile evime bana sormadan çağırıyordu resmenAy tam cinnetlik bir olay.surat asmanı ve eşin yokken de laf sokmanı tavsiye ederimmesela annem de bana hep der ki eşine kayınvalidenin yanında farklı davranıyorsun,eşin yokken farklı davranıyorsun.ben de anneme diyorum ki kim ne ekerse onu biçer o da bana karşı öyle diyorum.benimki bir de bana iş öğretmeye kalktı zamanında
Öyle gelecem saatlerce kalacam dediğine falan bakma bence.haaa kalırsa bile ona iş yaptır ki bidaha hiç gelmesinertesi gün de sonraki günler de hayatta gelmez bidaha
Benimki de atandığın zaman bebeğine ben bakarım dedi ama sadece tek bir kez söyledi.sonra bidaha da söylemedi çünkü söylediğinden sonradan kendisi de pişman olmıştırrahat rahat oturup terastan gelinini oğlunu gözetlemek dururken bebeğimin kakasıyla gazıyla mı uğraşacak?
Gördüğüm kadarıyla kv hep aynı.hizmet bekliyorlar.iki kez iş yaptılar mıydı suratları aşağı iniyor
Ben soda içiyorum limon falan kat bı bana soda iyi geliyorkızlar evde gaviscon yok midem acayip yanıyor. ne kullanabilirim. meyve sebze herhangi bir şey biliyo musunuz?
Ayy Allah yardımcın olsun canım yaaa evlerden ırak çok şükür benimkine habersiz felan gelmezler haber verip 10dk sonra ne gelirler ama olsun çok sık olmadığından sıkıntı değil ama senn işin zormuş başka Kayın felan yokmu onlara musallat etsenYapmazmiyim hiç sürat asmalar konusmamalr ters davranmalar resmen kovar gibi yapıyorum yok bana mısın demiyor vallaa bide ben yüzsüzum kapıdan kovsan bacadan girerim diyor iş yaptırsam ne fayda bu sefer sağda solda yapmadığı halde gelinin herseyini ben yaptım der aslında suanki halı yine iyi uzaklastirdim kendimden konu komşularını bile evime bana sormadan çağırıyordu resmendemek bendeki kaynana tek öyle degil
Benim dr olan kuzenim gaviscon gerine badem ye daha etkili diyordu. Saracoglu da soguk sutu yudum yudum icin diyordukızlar evde gaviscon yok midem acayip yanıyor. ne kullanabilirim. meyve sebze herhangi bir şey biliyo musunuz?
Yaa al birini,vur ötekine.ben evlendiğimden beri yüz vermiyorum.yoksa deli gibi istiyor istediği an girip çıkmayı.hatta ilk evlendiğimizde yemekle bağlamaya çalıştı da yemezler güzelim dedimYapmazmiyim hiç sürat asmalar konusmamalr ters davranmalar resmen kovar gibi yapıyorum yok bana mısın demiyor vallaa bide ben yüzsüzum kapıdan kovsan bacadan girerim diyor iş yaptırsam ne fayda bu sefer sağda solda yapmadığı halde gelinin herseyini ben yaptım der aslında suanki halı yine iyi uzaklastirdim kendimden konu komşularını bile evime bana sormadan çağırıyordu resmendemek bendeki kaynana tek öyle degil
Bir damla süt ya da bir parça ekmek içikızlar evde gaviscon yok midem acayip yanıyor. ne kullanabilirim. meyve sebze herhangi bir şey biliyo musunuz?
Var da evli değil evlensin diye dua ediyorumAyy Allah yardımcın olsun canım yaaa evlerden ırak çok şükür benimkine habersiz felan gelmezler haber verip 10dk sonra ne gelirler ama olsun çok sık olmadığından sıkıntı değil ama senn işin zormuş başka Kayın felan yokmu onlara musallat etsen
Sade soda kuzukızlar evde gaviscon yok midem acayip yanıyor. ne kullanabilirim. meyve sebze herhangi bir şey biliyo musunuz?
Valla 2 saat oncesinde kasilmam coktu simdiyse daha iyi ama kuyruk sokumum agriyo sirtim sizliyo biraz. Saolasin canim benimGeçmiş olsun canım girip girip baktım girmişmisin die şimdi nasılsın ağrın ne varmı
Okadar haklısın ki eskiden kaynanadan muzdarip olanlara abartmayın yaaderdim meğerse hiç rahat durmuyorlar nereye gitse bende gelicekmisin mecburmusum ben nereye gitsem oda gelmek istiyor çocuk gibi esimiariyordu sirakli sabah işe giderken bırak gelini akşam alırsın diyordu en son da baya eşime sert çıktım al başımdan diye ben diyince anlamıyordu gelmek istemiyorum diyince geliceksin napicam evde boş boş demeler falan kendimi çok mutsuz hissediyordum ailem onun yaptığı gibi hüküm sürdü yaa şimdide ne yapsa yaramaz artık soğudum vallaYaa al birini,vur ötekine.ben evlendiğimden beri yüz vermiyorum.yoksa deli gibi istiyor istediği an girip çıkmayı.hatta ilk evlendiğimizde yemekle bağlamaya çalıştı da yemezler güzelim dedimbenden önce eltim benim dairede oturuyormuş.kızcağızı resmen bezdirmiş.her gün bir öğlen gelirdi akşama kadar diyo bir de eşim gelince de gelirdi uyuyuncaya kadar diyo.ben ilk günden öyle tavizler vermedim.onun işi yok gücü yok kendine eğlence arıyor,kusura bakmasın ben meşgul bir bayanım.kolay kolay kapımı bile çalamaz.ilk evlendiğimde üni okuyordum sadece hafta sonları geliyordum her sabah arayıp kahvaltıya çağırıyordu.bir kez gittim ağzımdan laf almaya çalıştı onu tersledim bidaha da gitmedim.bana oğlunun gelininin kızının sigara içip içmediğini falan soruyor.içtiklerini bilsem bile söylemem haa içiyorlarsa bile bu onların bileceği iş dedim kimseyi ilgilendirmez dedim.velhasılkelam kafaları başka türlü çalışıyor onun için hiç işim olmaz.işime gelmediğinde de eşimin yanjnda bile terslerim onu.ayıp falan olduğunu da düşünmüyorum.çünkü kimse kimsenin hayatını araştırmamalı.
Çok geçmiş olsun canım hayırlısıyla atlatalim bu gunleriValla 2 saat oncesinde kasilmam coktu simdiyse daha iyi ama kuyruk sokumum agriyo sirtim sizliyo biraz. Saolasin canim benim
Esin evdeyken mi yokksa sen tekken mi geoiyorlarAyy Allah yardımcın olsun canım yaaa evlerden ırak çok şükür benimkine habersiz felan gelmezler haber verip 10dk sonra ne gelirler ama olsun çok sık olmadığından sıkıntı değil ama senn işin zormuş başka Kayın felan yokmu onlara musallat etsen
Hayırlısıyla size bulaşmıcak manyağından bir elti nasip etsin RabbimVar da evli değil evlensin diye dua ediyorum
Eşim evdeyken canım yol mesafemiz yakın değil arabayla yarım saat otobüsle 1saati 2vasıta değişiyorlar ondan akşam genelde oda 2-3ayda birdir aradada ben çağırırım ama geldiklerinde yatak odama uğramadan gitmezler sağolsunlarEsin evdeyken mi yokksa sen tekken mi geoiyorlar
İnşAllah toparlamışındır canım benimde kuyruk sokumum çok ağrıyor bu ara yorulduğuma bağlıyorum gerçi benim vakitte yaklaştı ama senn daha erken en azından 36yı görürsün inşallah 37-38daha iide 36 idare eder yineValla 2 saat oncesinde kasilmam coktu simdiyse daha iyi ama kuyruk sokumum agriyo sirtim sizliyo biraz. Saolasin canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?