2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Aynen öyle bende gayet sakindim ama şu son bi haftadır çok geriliyorum rabbim hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşAllah
Doğum yaklaştıkça daha bir hassas herşey daha çok büyüyor gozumuzde bence hem agrimiz sizimiz var hemde psikolojik olarak gerginiz ona bağlıyorum ben

Ay tam cinnetlik bir olay.surat asmanı ve eşin yokken de laf sokmanı tavsiye ederim mesela annem de bana hep der ki eşine kayınvalidenin yanında farklı davranıyorsun,eşin yokken farklı davranıyorsun.ben de anneme diyorum ki kim ne ekerse onu biçer o da bana karşı öyle diyorum.benimki bir de bana iş öğretmeye kalktı zamanında
Öyle gelecem saatlerce kalacam dediğine falan bakma bence.haaa kalırsa bile ona iş yaptır ki bidaha hiç gelmesin ertesi gün de sonraki günler de hayatta gelmez bidaha
Benimki de atandığın zaman bebeğine ben bakarım dedi ama sadece tek bir kez söyledi.sonra bidaha da söylemedi çünkü söylediğinden sonradan kendisi de pişman olmıştır rahat rahat oturup terastan gelinini oğlunu gözetlemek dururken bebeğimin kakasıyla gazıyla mı uğraşacak?
Gördüğüm kadarıyla kv hep aynı.hizmet bekliyorlar.iki kez iş yaptılar mıydı suratları aşağı iniyor

Geçmiş olsun canım girip girip baktım girmişmisin die şimdi nasılsın ağrın ne varmı

Yapmazmiyim hiç sürat asmalar konusmamalr ters davranmalar resmen kovar gibi yapıyorum yok bana mısın demiyor vallaa bide ben yüzsüzum kapıdan kovsan bacadan girerim diyor iş yaptırsam ne fayda bu sefer sağda solda yapmadığı halde gelinin herseyini ben yaptım der aslında suanki halı yine iyi uzaklastirdim kendimden konu komşularını bile evime bana sormadan çağırıyordu resmen demek bendeki kaynana tek öyle degil

Ayy Allah yardımcın olsun canım yaaa evlerden ırak çok şükür benimkine habersiz felan gelmezler haber verip 10dk sonra ne gelirler ama olsun çok sık olmadığından sıkıntı değil ama senn işin zormuş başka Kayın felan yokmu onlara musallat etsen

Yaa al birini,vur ötekine.ben evlendiğimden beri yüz vermiyorum.yoksa deli gibi istiyor istediği an girip çıkmayı.hatta ilk evlendiğimizde yemekle bağlamaya çalıştı da yemezler güzelim dedim benden önce eltim benim dairede oturuyormuş.kızcağızı resmen bezdirmiş.her gün bir öğlen gelirdi akşama kadar diyo bir de eşim gelince de gelirdi uyuyuncaya kadar diyo.ben ilk günden öyle tavizler vermedim.onun işi yok gücü yok kendine eğlence arıyor,kusura bakmasın ben meşgul bir bayanım.kolay kolay kapımı bile çalamaz.ilk evlendiğimde üni okuyordum sadece hafta sonları geliyordum her sabah arayıp kahvaltıya çağırıyordu.bir kez gittim ağzımdan laf almaya çalıştı onu tersledim bidaha da gitmedim.bana oğlunun gelininin kızının sigara içip içmediğini falan soruyor.içtiklerini bilsem bile söylemem haa içiyorlarsa bile bu onların bileceği iş dedim kimseyi ilgilendirmez dedim.velhasılkelam kafaları başka türlü çalışıyor onun için hiç işim olmaz.işime gelmediğinde de eşimin yanjnda bile terslerim onu.ayıp falan olduğunu da düşünmüyorum.çünkü kimse kimsenin hayatını araştırmamalı.

Var da evli değil evlensin diye dua ediyorum

Okadar haklısın ki eskiden kaynanadan muzdarip olanlara abartmayın yaaderdim meğerse hiç rahat durmuyorlar nereye gitse bende gelicekmisin mecburmusum ben nereye gitsem oda gelmek istiyor çocuk gibi esimiariyordu sirakli sabah işe giderken bırak gelini akşam alırsın diyordu en son da baya eşime sert çıktım al başımdan diye ben diyince anlamıyordu gelmek istemiyorum diyince geliceksin napicam evde boş boş demeler falan kendimi çok mutsuz hissediyordum ailem onun yaptığı gibi hüküm sürdü yaa şimdide ne yapsa yaramaz artık soğudum valla

Esin evdeyken mi yokksa sen tekken mi geoiyorlar

Var da evli değil evlensin diye dua ediyorum
Hayırlısıyla size bulaşmıcak manyağından bir elti nasip etsin Rabbim
Esin evdeyken mi yokksa sen tekken mi geoiyorlar
Eşim evdeyken canım yol mesafemiz yakın değil arabayla yarım saat otobüsle 1saati 2vasıta değişiyorlar ondan akşam genelde oda 2-3ayda birdir aradada ben çağırırım ama geldiklerinde yatak odama uğramadan gitmezler sağolsunlar
Valla 2 saat oncesinde kasilmam coktu simdiyse daha iyi ama kuyruk sokumum agriyo sirtim sizliyo biraz. Saolasin canim benim
İnşAllah toparlamışındır canım benimde kuyruk sokumum çok ağrıyor bu ara yorulduğuma bağlıyorum gerçi benim vakitte yaklaştı ama senn daha erken en azından 36yı görürsün inşallah 37-38daha iide 36 idare eder yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…