- 8 Haziran 2019
- 2.689
- 3.449
- 133
- 27
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #18.941
İnşAllah zamanını bekler minik yaramazlarımız canım, sağlıcakla vaktinde gelsin inşAllahKizlar toplu cevap vereyim dedim. Hastanedeyim. Druma yetistim, nstde sancilarim cikti, cocugun kafasida asagi inmis ama acilma yok sukur. Dr erken dogum riski nedeniyle yatirdi bu gece icin. 2-3 hafta tutmaya calisicaz dedi. 2 saattir serum takili bjtince nst cekilecek tekrar. Ciger gelistirici igne yapildi sabahta yapilacak. Dua edin minnosuma daha 2.300civariymis kilosu ama haftasindan onde tam 34+1 gorunuyor. Demem o ki hazirliklarinizi tamamlayin canlar her an ne olacagi belli olmuyor
Kaç dk da bir sancın geliyordu canım pekiAmin canim saolasin. Bilmiyorum tam goremedim sonucu dr dosyaya koydu ama 67leri gordum birkackez
Bence ortalama canım 3 ü geçer zaten doğana kadar ki buda gayet normal bir kilo göstergesi , bizimde bugün 2360 çıktı zaten haftasıyla uyumlu gitsin de çok kilolu olmasada olur yeterki sağlıklı olsunlar35+5te 2.600 kilo eh dencek bi kilomu normal mi ? Dr eh sana göre iyi dedi ama takip ettiğim uygulamada 2.200 -2.700 arası normal diyor
Yatak odama mi uğruyor neden ayy valla bı değişiklerHayırlısıyla size bulaşmıcak manyağından bir elti nasip etsin Rabbim
Eşim evdeyken canım yol mesafemiz yakın değil arabayla yarım saat otobüsle 1saati 2vasıta değişiyorlar ondan akşam genelde oda 2-3ayda birdir aradada ben çağırırım ama geldiklerinde yatak odama uğramadan gitmezler sağolsunlar
İnşAllah toparlamışındır canım benimde kuyruk sokumum çok ağrıyor bu ara yorulduğuma bağlıyorum gerçi benim vakitte yaklaştı ama senn daha erken en azından 36yı görürsün inşallah 37-38daha iide 36 idare eder yine
Eşim Barkan uğraşın dursun bı kaç saat sorun yapmam ama malesef eş yokken sabahtan gelir eşim işten çıkar yine durur gece 12 oldu mu eş goturuur kayinbabam öyle değil dinlesin sıkılmasın der kaynanam tekken sıkılır diye cevap veririHayırlısıyla size bulaşmıcak manyağından bir elti nasip etsin Rabbim
Eşim evdeyken canım yol mesafemiz yakın değil arabayla yarım saat otobüsle 1saati 2vasıta değişiyorlar ondan akşam genelde oda 2-3ayda birdir aradada ben çağırırım ama geldiklerinde yatak odama uğramadan gitmezler sağolsunlar
İnşAllah toparlamışındır canım benimde kuyruk sokumum çok ağrıyor bu ara yorulduğuma bağlıyorum gerçi benim vakitte yaklaştı ama senn daha erken en azından 36yı görürsün inşallah 37-38daha iide 36 idare eder yine
Karbonat varsa evde 1 cay kaşığı karbonati 1 cay bardagi suyla karistir ic hemen keserkızlar evde gaviscon yok midem acayip yanıyor. ne kullanabilirim. meyve sebze herhangi bir şey biliyo musunuz?
Ah şu kayınvalidelerEşim Barkan uğraşın dursun bı kaç saat sorun yapmam ama malesef eş yokken sabahtan gelir eşim işten çıkar yine durur gece 12 oldu mu eş goturuur kayinbabam öyle değil dinlesin sıkılmasın der kaynanam tekken sıkılır diye cevap veriri
Şu doktorlar bir beni kaale almıyor sanırsamKizlar toplu cevap vereyim dedim. Hastanedeyim. Druma yetistim, nstde sancilarim cikti, cocugun kafasida asagi inmis ama acilma yok sukur. Dr erken dogum riski nedeniyle yatirdi bu gece icin. 2-3 hafta tutmaya calisicaz dedi. 2 saattir serum takili bjtince nst cekilecek tekrar. Ciger gelistirici igne yapildi sabahta yapilacak. Dua edin minnosuma daha 2.300civariymis kilosu ama haftasindan onde tam 34+1 gorunuyor. Demem o ki hazirliklarinizi tamamlayin canlar her an ne olacagi belli olmuyor
Su konusunda katiliyorum.Ne kadar çok içersen kasılman okadar azalıyor.Ben midem bulana bulana içtim artik icim almiyordu.Ama kasilmalarimi büyük ölcüde gecirdiŞu doktorlar bir beni kaale almıyor sanırsamSU iç dedi sadece sağolsun. Geçmezse gelirsin diyor e ben sana diyorum işte, dün 35 defa oldu normal mı bu diyorum telefondan çıkardım uygulamayı gösterdim bakmadı bile olur olur normal geçmezse gelirsin diyip yolluyorlar zaten erken doğum için bir herhangi bir yoğun bakım yokmuş bugün bir kadının suyu gelmiş sanırsam kocasıyla konuşuyordu van veya diyarbakıra gönderelim sizi diyordu benim bu çocuğu 3 hafta daha karnımda tutup memlekete ışınlanmam lazım
Benimde öyle adını duyunca bile sisiyorumAh şu kayınvalideleriçim şişti valla biri de şaşırtsın bizi yaa Allah rızası için
Anlamış değilim canım 11yıldır ailenin içindeyim kendi girmezse kızlarını sokar mutlaka diyorum ki gecelik ne bekliolar sa yatağıma sersem görünce rahatlarlarmı kapıları çekerim girmesinler diye klozete girme bahanesiyle giderler ama gıcık oluyorum yapacak bişi yokYatak odama mi uğruyor neden ayy valla bı değişikler
Bizim zamanında çok sıkıntımız oldu mecbur kalmadıkça bende gitmem oda gelmez gündüz bende eşimle gidip gelirim oda çoğunlukla öyle gelir çok şükür böylesi bize daha iyiEşim Barkan uğraşın dursun bı kaç saat sorun yapmam ama malesef eş yokken sabahtan gelir eşim işten çıkar yine durur gece 12 oldu mu eş goturuur kayinbabam öyle değil dinlesin sıkılmasın der kaynanam tekken sıkılır diye cevap veriri
Amiiin amiiiinnnnnAh şu kayınvalideleriçim şişti valla biri de şaşırtsın bizi yaa Allah rızası için
Yolettim gide gele deseydin tövbe tövbe benim eltimde hakkarideyken bebek ne böyle gelişmemiş sıkıntılı ne demişlerdi apar topar vana gittiler ki eltimde vitamin eksikliği varmış sadece çocuk doğdu maşallahı vardıŞu doktorlar bir beni kaale almıyor sanırsamSU iç dedi sadece sağolsun. Geçmezse gelirsin diyor e ben sana diyorum işte, dün 35 defa oldu normal mı bu diyorum telefondan çıkardım uygulamayı gösterdim bakmadı bile olur olur normal geçmezse gelirsin diyip yolluyorlar zaten erken doğum için bir herhangi bir yoğun bakım yokmuş bugün bir kadının suyu gelmiş sanırsam kocasıyla konuşuyordu van veya diyarbakıra gönderelim sizi diyordu benim bu çocuğu 3 hafta daha karnımda tutup memlekete ışınlanmam lazım
En iyisi bende öyle yapayım çünkü ben daha dönmedi bu kız diyordum ama donmus baş geliş olarak ve bugün fark ettim ayakları bazen mideme geliyor sanırsam , 2 gündür kasıklarım da ben hareket edince ve bebeğin kendisi hareket edince sızlıyor demek ki artık aşağıya baskı yapıyorSu konusunda katiliyorum.Ne kadar çok içersen kasılman okadar azalıyor.Ben midem bulana bulana içtim artik icim almiyordu.Ama kasilmalarimi büyük ölcüde gecirdi
Çok üzüldüm gerçekten öyle yatak odasin girmek falan çok rahatsız edici benimkide mutfak çekmeceleri mi karistiriyor her geldiğinde çocuk odasına gider çekmeceleri karsitiriri şimdiden kızım diyor hiç gelemem öyle şeylere ama yatak odama öyle çok girmez bı kaç kere çekmece karıştırdı yatak odamda yapma dedim de itici şeyler bunlarAnlamış değilim canım 11yıldır ailenin içindeyim kendi girmezse kızlarını sokar mutlaka diyorum ki gecelik ne bekliolar sa yatağıma sersem görünce rahatlarlarmı kapıları çekerim girmesinler diye klozete girme bahanesiyle giderler ama gıcık oluyorum yapacak bişi yok
Bizim zamanında çok sıkıntımız oldu mecbur kalmadıkça bende gitmem oda gelmez gündüz bende eşimle gidip gelirim oda çoğunlukla öyle gelir çok şükür böylesi bize daha iyi
Amiiin amiiiinnnnn
Ya ben bu hadsizliği anlayamıyorum. Ne demek çatkapı gitmek. Bizim de gelinimiz var. Bir kere çekmecesini açmayı şöyle koy destursuz izinsiz odasına dahi girmem. Ne münasebet canım. Hani samimiyet başka hadsizlik başka şey. Bu benim gelinim buraaı da oğlumun evi her istediğimi yaparım mantığı komik. Herkesin önce kendine sonra düzenine ve kişisel alamına saygı duyulmalı. Bence usulünce kaynanana bunu kendin söylemelisin eşini arada bırakma. Gidip eşine de anlatırsa ben kendisiyle mantıklı birşekilde kırmadan güzellikle konuştum sen arada kalma diye. Ama malesef kendi sorununu çözebilecek olgunlukta olmadığını ve haklı olduğumu bir kez daha gösterdi dersin.Ay hiç sorma canım ben ailemden uzaktayım bı eşimin ailesi var kaynana denilen eşimin annesi iyi hoş amaa emrivakileri kıskançlıkları boş konuşmaları hüküm sürmeleri bunalttı hamilelik boyunca bişey görmedim ama sağda solda doğsun bebek sabahtan akşama kadar ordayım diyor valla doğum korkutmuyor beni kaynanamın dibimde olması korkutuyor sevemedim kadını huyu suyu hoşuma gitmiyor napicam bilmiyorum çok stresleniyorim hevesimi kaçırıyor her geldiğinde çocuk odasıa girip odayı karıştırıyor bana sormadan o kısım ayrı dert zaten ne alsa olurda bı yemek getirse dünya aleme duyuruyor arıyor canım durmadı çocuklarıma getirdim diyor bana sadece hava atmak için yapmış gibi geliyor, pat diye çıkıp eve geliyor ve saatlerce duruyor 6 7 saat haber vermeden neden vermedin diyorum canım öyle istedi diyor ben böyle saygısızlık görmedim off off belarliktaki hayatımı özledim Allah'tan eşim iyi yoksa kadına en sonda çok sert davranicam soğuttu kendinden hain kadınAnnem gelicek Allah'tan bı şekilde evden uzaklaştırma lazım yoksa her gün gelir çok görmek istiyorum gibi kızlar akıl verin eşim üzülsün istemiyorum ama sevmiyorum tavrilarindan dolayi
Bebek konusunda adam çok rahat işte aksine aşırı rahat geçen defa 8 gün gerideydi mesela haftasıyla uyumlu dedi, bu defa dedim haftasını yakalamış mı geçen defa gerideydi diye 8 mı diyip sırıtıyor beğenmiyor 8 i bu 8 artadabilir sonuçta milletin doktoru böyle olunca haftaya gel bir daha bakalım diyor nolur nolmazYolettim gide gele deseydin tövbe tövbe benim eltimde hakkarideyken bebek ne böyle gelişmemiş sıkıntılı ne demişlerdi apar topar vana gittiler ki eltimde vitamin eksikliği varmış sadece çocuk doğdu maşallahı vardı
Amin canim benim insallak saolasinÇok geçmiş olsun canım hayırlısıyla atlatalim bu gunleri
Daha iyiyim canim.nst daha iyi bir kere 40lari gecti bikackere 30lari. Insallahya 36yi tamamlasak daha ne isterimHayırlısıyla size bulaşmıcak manyağından bir elti nasip etsin Rabbim
Mutfağı ve diğer odaları es geçiyorum canım artık buzdolabının felan artık takmıyorum ama yatak odasına mantığım hala almıyor ne anlıyorsaÇok üzüldüm gerçekten öyle yatak odasin girmek falan çok rahatsız edici benimkide mutfak çekmeceleri mi karistiriyor her geldiğinde çocuk odasına gider çekmeceleri karsitiriri şimdiden kızım diyor hiç gelemem öyle şeylere ama yatak odama öyle çok girmez bı kaç kere çekmece karıştırdı yatak odamda yapma dedim de itici şeyler bunlar
Ayy sen telaş yaparken karşındaki aşırı rahat olunca insan sinir oluyorBebek konusunda adam çok rahat işte aksine aşırı rahat geçen defa 8 gün gerideydi mesela haftasıyla uyumlu dedi, bu defa dedim haftasını yakalamış mı geçen defa gerideydi diye 8 mı diyip sırıtıyor beğenmiyor 8 i bu 8 artadabilir sonuçta milletin doktoru böyle olunca haftaya gel bir daha bakalım diyor nolur nolmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?