2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
İnşAllah zamanını bekler minik yaramazlarımız canım, sağlıcakla vaktinde gelsin inşAllah

35+5te 2.600 kilo eh dencek bi kilomu normal mi ? Dr eh sana göre iyi dedi ama takip ettiğim uygulamada 2.200 -2.700 arası normal diyor
Bence ortalama canım 3 ü geçer zaten doğana kadar ki buda gayet normal bir kilo göstergesi , bizimde bugün 2360 çıktı zaten haftasıyla uyumlu gitsin de çok kilolu olmasada olur yeterki sağlıklı olsunlar

Yatak odama mi uğruyor neden ayy valla bı değişikler

Eşim Barkan uğraşın dursun bı kaç saat sorun yapmam ama malesef eş yokken sabahtan gelir eşim işten çıkar yine durur gece 12 oldu mu eş goturuur kayinbabam öyle değil dinlesin sıkılmasın der kaynanam tekken sıkılır diye cevap veriri

Ah şu kayınvalideler içim şişti valla biri de şaşırtsın bizi yaa Allah rızası için

Şu doktorlar bir beni kaale almıyor sanırsam SU iç dedi sadece sağolsun. Geçmezse gelirsin diyor e ben sana diyorum işte, dün 35 defa oldu normal mı bu diyorum telefondan çıkardım uygulamayı gösterdim bakmadı bile olur olur normal geçmezse gelirsin diyip yolluyorlar zaten erken doğum için bir herhangi bir yoğun bakım yokmuş bugün bir kadının suyu gelmiş sanırsam kocasıyla konuşuyordu van veya diyarbakıra gönderelim sizi diyordu benim bu çocuğu 3 hafta daha karnımda tutup memlekete ışınlanmam lazım

Su konusunda katiliyorum.Ne kadar çok içersen kasılman okadar azalıyor.Ben midem bulana bulana içtim artik icim almiyordu.Ama kasilmalarimi büyük ölcüde gecirdi

Yatak odama mi uğruyor neden ayy valla bı değişikler
Anlamış değilim canım 11yıldır ailenin içindeyim kendi girmezse kızlarını sokar mutlaka diyorum ki gecelik ne bekliolar sa yatağıma sersem görünce rahatlarlarmı kapıları çekerim girmesinler diye klozete girme bahanesiyle giderler ama gıcık oluyorum yapacak bişi yok Bizim zamanında çok sıkıntımız oldu mecbur kalmadıkça bende gitmem oda gelmez gündüz bende eşimle gidip gelirim oda çoğunlukla öyle gelir çok şükür böylesi bize daha iyi
Ah şu kayınvalideler içim şişti valla biri de şaşırtsın bizi yaa Allah rızası için
Amiiin amiiiinnnnn

Yolettim gide gele deseydin tövbe tövbe benim eltimde hakkarideyken bebek ne böyle gelişmemiş sıkıntılı ne demişlerdi apar topar vana gittiler ki eltimde vitamin eksikliği varmış sadece çocuk doğdu maşallahı vardı

Su konusunda katiliyorum.Ne kadar çok içersen kasılman okadar azalıyor.Ben midem bulana bulana içtim artik icim almiyordu.Ama kasilmalarimi büyük ölcüde gecirdi
En iyisi bende öyle yapayım çünkü ben daha dönmedi bu kız diyordum ama donmus baş geliş olarak ve bugün fark ettim ayakları bazen mideme geliyor sanırsam , 2 gündür kasıklarım da ben hareket edince ve bebeğin kendisi hareket edince sızlıyor demek ki artık aşağıya baskı yapıyor

Çok üzüldüm gerçekten öyle yatak odasin girmek falan çok rahatsız edici benimkide mutfak çekmeceleri mi karistiriyor her geldiğinde çocuk odasına gider çekmeceleri karsitiriri şimdiden kızım diyor hiç gelemem öyle şeylere ama yatak odama öyle çok girmez bı kaç kere çekmece karıştırdı yatak odamda yapma dedim de itici şeyler bunlar

Ya ben bu hadsizliği anlayamıyorum. Ne demek çatkapı gitmek. Bizim de gelinimiz var. Bir kere çekmecesini açmayı şöyle koy destursuz izinsiz odasına dahi girmem. Ne münasebet canım. Hani samimiyet başka hadsizlik başka şey. Bu benim gelinim buraaı da oğlumun evi her istediğimi yaparım mantığı komik. Herkesin önce kendine sonra düzenine ve kişisel alamına saygı duyulmalı. Bence usulünce kaynanana bunu kendin söylemelisin eşini arada bırakma. Gidip eşine de anlatırsa ben kendisiyle mantıklı birşekilde kırmadan güzellikle konuştum sen arada kalma diye. Ama malesef kendi sorununu çözebilecek olgunlukta olmadığını ve haklı olduğumu bir kez daha gösterdi dersin.

Bebek konusunda adam çok rahat işte aksine aşırı rahat geçen defa 8 gün gerideydi mesela haftasıyla uyumlu dedi, bu defa dedim haftasını yakalamış mı geçen defa gerideydi diye 8 mı diyip sırıtıyor beğenmiyor 8 i bu 8 artadabilir sonuçta milletin doktoru böyle olunca haftaya gel bir daha bakalım diyor nolur nolmaz

Daha iyiyim canim.nst daha iyi bir kere 40lari gecti bikackere 30lari. Insallahya 36yi tamamlasak daha ne isterim

Mutfağı ve diğer odaları es geçiyorum canım artık buzdolabının felan artık takmıyorum ama yatak odasına mantığım hala almıyor ne anlıyorsa

Ayy sen telaş yaparken karşındaki aşırı rahat olunca insan sinir oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…