- 5 Şubat 2020
- 1.640
- 1.679
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #18.961
İnşAllah canım inşallahDaha iyiyim canim.nst daha iyi bir kere 40lari gecti bikackere 30lari. Insallahya 36yi tamamlasak daha ne isterim
Bende seninle aynı fikirdeyim canım eşimi bir kez araya koydum ama ben söyleyince anlamıyor örnek haber vermeden gelme dedim usulünce bana verdiği cevap ki bunu kaç kere söyledim o ise oğluun evi ne olacak istediğim zaman gelsem evde değilsen döner giderim müsait olmasan da neden olmayasın diyor sen haber ver diyorda yok yussuz ya cahillik bence dah aneler neler iyi yanlarının hepsini gidiyor bu tavırlarından anlatınca böyle yakınmaları sevmem ama şuan hamilelikten mi neden bilmem iyicene paylaşıp en azından rahatliyim diyorum yoksa içime dert oluyorYa ben bu hadsizliği anlayamıyorum. Ne demek çatkapı gitmek. Bizim de gelinimiz var. Bir kere çekmecesini açmayı şöyle koy destursuz izinsiz odasına dahi girmem. Ne münasebet canım. Hani samimiyet başka hadsizlik başka şey. Bu benim gelinim buraaı da oğlumun evi her istediğimi yaparım mantığı komik. Herkesin önce kendine sonra düzenine ve kişisel alamına saygı duyulmalı. Bence usulünce kaynanana bunu kendin söylemelisin eşini arada bırakma. Gidip eşine de anlatırsa ben kendisiyle mantıklı birşekilde kırmadan güzellikle konuştum sen arada kalma diye. Ama malesef kendi sorununu çözebilecek olgunlukta olmadığını ve haklı olduğumu bir kez daha gösterdi dersin.
15-20 dkda birdi canimKaç dk da bir sancın geliyordu canım peki
Neyseki çok düzenli değil canım sancıların inşAllah zamanını bekler minik yaramaz15-20 dkda birdi canim
Bendede bugün fark ettim üst tarafa vuruyor baş aşağı donmuş bencede ondan vuruyorlar canım kasılma da herkesin nasıl bilmem ama benim karnım taş gibi oluyor sanki biri karnımın içinden havayı çekiyor karnım büzüşüyor öyle kalıyor 40 45 saniye sonra geri bırakıyor yumuşuyor gibi oluyor bende ve bunu yaşadığım sırada 55 60 sancı çıkıyor nst deKızlar bu doğum kasılmaları tam olarak nasıl tarif edersiniz ve size şunu sorucam sürekli karnımın yukarısına vuruyor yani göğüs altına normalde baş assagidayken mi yukarı vurur var mı bilginiz benim yanımda kimsem yok gösterip sorayım ailem başka yerde sizden yorum alayım dedim ve rahim bölgemde hep kasılmalar acı hissediyorum sizdede var mı öyle rahimde kasılma gerilme falan☺
Aynen valla canım kafamda bir sürü soru vardı aceleden unutturdu adamAyy sen telaş yaparken karşındaki aşırı rahat olunca insan sinir oluyor
Canın acıyor mu öyle olunca bendede aynı şey oluyor ama çok da açıyor diyemem açıkçası ozellikle sırtı olduğunu düşünüyorum uzunlamasına assagiya doğru sırtı gibi gözüküyor vücudumuzu ele geçiriyor resmen bu ponciklerBendede bugün fark ettim üst tarafa vuruyor baş aşağı donmuş bencede ondan vuruyorlar canım kasılma da herkesin nasıl bilmem ama benim karnım taş gibi oluyor sanki biri karnımın içinden havayı çekiyor karnım büzüşüyor öyle kalıyor 40 45 saniye sonra geri bırakıyor yumuşuyor gibi oluyor bende ve bunu yaşadığım sırada 55 60 sancı çıkıyor nst de
Benimde öyle çok acımıyor ama sırtı gibi değil benim canım karnımın her yeri sertleşiyor sanki tüm kese birden sertleşiyor taş gibi böyleCanın acıyor mu öyle olunca bendede aynı şey oluyor ama çok da açıyor diyemem açıkçası ozellikle sırtı olduğunu düşünüyorum uzunlamasına assagiya doğru sırtı gibi gözüküyor vücudumuzu ele geçiriyor resmen bu poncikler
Ben kasılmaları çok hissetmiyorum belimden ve kasığım dan sancı giriyor bir anda uzun sürerse karnım serrleşiyor sonra tekrar normale dönüyorBendede bugün fark ettim üst tarafa vuruyor baş aşağı donmuş bencede ondan vuruyorlar canım kasılma da herkesin nasıl bilmem ama benim karnım taş gibi oluyor sanki biri karnımın içinden havayı çekiyor karnım büzüşüyor öyle kalıyor 40 45 saniye sonra geri bırakıyor yumuşuyor gibi oluyor bende ve bunu yaşadığım sırada 55 60 sancı çıkıyor nst de
Valla Allah yar ve yardımcın olsun canım benimAynen valla canım kafamda bir sürü soru vardı aceleden unutturdu adamküstüm ben bu doktorlara ya kasılırsa kasılsın napiyim artık ben uğraşıyorum ama hiç kaale alan yok beni zaten
Senin mesajları okudum kasılmaların var ama daha erken diyip hiç korkma senin haftalarda doğuran arkadaşım var şimdi bir yaşında kızı varBenimde öyle çok acımıyor ama sırtı gibi değil benim canım karnımın her yeri sertleşiyor sanki tüm kese birden sertleşiyor taş gibi böyle
Sağolasın canım diyorum artık hepi topu en fazla 6 hafta kaldı bu çocuk çıkacak nasıl olsa ordan nolursa olsun napayım düşündükçe bu defa daha kotu oluyor beynim , işim gücüm kasılma saymak kasılma düşünmek oluyorValla Allah yar ve yardımcın olsun canım benim
Doktorlara göre gayet normal diyorlar ama bilmiyorum canım dogurursamda artık yapacağım birşey yok ben vicdan azabı çekmemek için elinden geleni yaptım ugrasmasam ve erken gelse benim yüzümden ben önemsemedim diye suçlarım kendimi ama zorla kendimi tedavi ettiremiyorum anca su içeceğim ve kaderimin yazdığı günü bekleyeceğimSenin mesajları okudum kasılmaların var ama daha erken diyip hiç korkma senin haftalarda doğuran arkadaşım var şimdi bir yaşında kızı var ☺
Allah kolaylık versin gerçekten annen gelecekse yardıma ihtiyacım yok gelme sap ol de. Loğusa psikolojisi farklı bir şey. Söyle direkt, içinde kaldıklarına üzülürsün sonra.Ay hiç sorma canım ben ailemden uzaktayım bı eşimin ailesi var kaynana denilen eşimin annesi iyi hoş amaa emrivakileri kıskançlıkları boş konuşmaları hüküm sürmeleri bunalttı hamilelik boyunca bişey görmedim ama sağda solda doğsun bebek sabahtan akşama kadar ordayım diyor valla doğum korkutmuyor beni kaynanamın dibimde olması korkutuyor sevemedim kadını huyu suyu hoşuma gitmiyor napicam bilmiyorum çok stresleniyorim hevesimi kaçırıyor her geldiğinde çocuk odasıa girip odayı karıştırıyor bana sormadan o kısım ayrı dert zaten ne alsa olurda bı yemek getirse dünya aleme duyuruyor arıyor canım durmadı çocuklarıma getirdim diyor bana sadece hava atmak için yapmış gibi geliyor, pat diye çıkıp eve geliyor ve saatlerce duruyor 6 7 saat haber vermeden neden vermedin diyorum canım öyle istedi diyor ben böyle saygısızlık görmedim off off belarliktaki hayatımı özledim Allah'tan eşim iyi yoksa kadına en sonda çok sert davranicam soğuttu kendinden hain kadınAnnem gelicek Allah'tan bı şekilde evden uzaklaştırma lazım yoksa her gün gelir çok görmek istiyorum gibi kızlar akıl verin eşim üzülsün istemiyorum ama sevmiyorum tavrilarindan dolayi
Senle ilgili değil hiç oyoe dusunme bebeklerimiz vaktini saaitini çok iyi biliyor biz ne yapsak da onlar gelicem derse gelirDoktorlara göre gayet normal diyorlar ama bilmiyorum canım dogurursamda artık yapacağım birşey yok ben vicdan azabı çekmemek için elinden geleni yaptım ugrasmasam ve erken gelse benim yüzümden ben önemsemedim diye suçlarım kendimi ama zorla kendimi tedavi ettiremiyorum anca su içeceğim ve kaderimin yazdığı günü bekleyeceğim
Cok cok gecmiş olsunValla 2 saat oncesinde kasilmam coktu simdiyse daha iyi ama kuyruk sokumum agriyo sirtim sizliyo biraz. Saolasin canim benim
Umarım söyleyebilirim canım ben ama anlar mı bilmem çokta takacağını sanmam kıskanır o annem yanımda torunumla ilgileniyor beni dışarda mi titcaklar diye düşünür ve çok aşırı kiskaniyor arada eşim olmasa o üzülür diye çoğu zaman susuyorum çünkü anlıyor annesini sevmediğimi ve buna üzülüyorAllah kolaylık versin gerçekten annen gelecekse yardıma ihtiyacım yok gelme sap ol de. Loğusa psikolojisi farklı bir şey. Söyle direkt, içinde kaldıklarına üzülürsün sonra.
Ağlamayana meme vermezler arkadaşlar usulünce ağlayın. Yüzsüze arsıza laf anlatmak zordur ama onların da bir noktası var diş göstermek. Ağırlığını koy. Bundan sonra lütfen bir daha aramadan gelme. Bu şekilde kimsenin evine gidilmez. Burası sadece oğlunun değil benim de evim zamanlı gel git başımın tacısın ama bu şekilde emrivaki çatkapı gelip saatlerce beni kitlersen bu fazla muhabbetten ben artık darlanıyorum. İşim oluyor yapamıyorum, bir yere gideceksem gidemiyorum, belki bugün uyumak istiyorum uyuyamıyorum, belki evim müsait değil, belki özel bir planım var.bunları düşün v elütfen bir dahakine gelmeden bir gün önce haber ver ki ben de günümü ona göre ayarlayayım de. En olmadı mümkünse ondan uzağa taşınBende seninle aynı fikirdeyim canım eşimi bir kez araya koydum ama ben söyleyince anlamıyor örnek haber vermeden gelme dedim usulünce bana verdiği cevap ki bunu kaç kere söyledim o ise oğluun evi ne olacak istediğim zaman gelsem evde değilsen döner giderim müsait olmasan da neden olmayasın diyor sen haber ver diyorda yok yussuz ya cahillik bence dah aneler neler iyi yanlarının hepsini gidiyor bu tavırlarından anlatınca böyle yakınmaları sevmem ama şuan hamilelikten mi neden bilmem iyicene paylaşıp en azından rahatliyim diyorum yoksa içime dert oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?