2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bende seninle aynı fikirdeyim canım eşimi bir kez araya koydum ama ben söyleyince anlamıyor örnek haber vermeden gelme dedim usulünce bana verdiği cevap ki bunu kaç kere söyledim o ise oğluun evi ne olacak istediğim zaman gelsem evde değilsen döner giderim müsait olmasan da neden olmayasın diyor sen haber ver diyorda yok yussuz ya cahillik bence dah aneler neler iyi yanlarının hepsini gidiyor bu tavırlarından anlatınca böyle yakınmaları sevmem ama şuan hamilelikten mi neden bilmem iyicene paylaşıp en azından rahatliyim diyorum yoksa içime dert oluyor

Kızlar bu doğum kasılmaları tam olarak nasıl tarif edersiniz ve size şunu sorucam sürekli karnımın yukarısına vuruyor yani göğüs altına normalde baş assagidayken mi yukarı vurur var mı bilginiz benim yanımda kimsem yok gösterip sorayım ailem başka yerde sizden yorum alayım dedim ve rahim bölgemde hep kasılmalar acı hissediyorum sizdede var mı öyle rahimde kasılma gerilme falan

Bendede bugün fark ettim üst tarafa vuruyor baş aşağı donmuş bencede ondan vuruyorlar canım kasılma da herkesin nasıl bilmem ama benim karnım taş gibi oluyor sanki biri karnımın içinden havayı çekiyor karnım büzüşüyor öyle kalıyor 40 45 saniye sonra geri bırakıyor yumuşuyor gibi oluyor bende ve bunu yaşadığım sırada 55 60 sancı çıkıyor nst de

Canın acıyor mu öyle olunca bendede aynı şey oluyor ama çok da açıyor diyemem açıkçası ozellikle sırtı olduğunu düşünüyorum uzunlamasına assagiya doğru sırtı gibi gözüküyor vücudumuzu ele geçiriyor resmen bu poncikler

Benimde öyle çok acımıyor ama sırtı gibi değil benim canım karnımın her yeri sertleşiyor sanki tüm kese birden sertleşiyor taş gibi böyle

Ben kasılmaları çok hissetmiyorum belimden ve kasığım dan sancı giriyor bir anda uzun sürerse karnım serrleşiyor sonra tekrar normale dönüyor

Benimde öyle çok acımıyor ama sırtı gibi değil benim canım karnımın her yeri sertleşiyor sanki tüm kese birden sertleşiyor taş gibi böyle
Senin mesajları okudum kasılmaların var ama daha erken diyip hiç korkma senin haftalarda doğuran arkadaşım var şimdi bir yaşında kızı var

Valla Allah yar ve yardımcın olsun canım benim
Sağolasın canım diyorum artık hepi topu en fazla 6 hafta kaldı bu çocuk çıkacak nasıl olsa ordan nolursa olsun napayım düşündükçe bu defa daha kotu oluyor beynim , işim gücüm kasılma saymak kasılma düşünmek oluyor

Senin mesajları okudum kasılmaların var ama daha erken diyip hiç korkma senin haftalarda doğuran arkadaşım var şimdi bir yaşında kızı var ☺
Doktorlara göre gayet normal diyorlar ama bilmiyorum canım dogurursamda artık yapacağım birşey yok ben vicdan azabı çekmemek için elinden geleni yaptım ugrasmasam ve erken gelse benim yüzümden ben önemsemedim diye suçlarım kendimi ama zorla kendimi tedavi ettiremiyorum anca su içeceğim ve kaderimin yazdığı günü bekleyeceğim

Allah kolaylık versin gerçekten annen gelecekse yardıma ihtiyacım yok gelme sap ol de. Loğusa psikolojisi farklı bir şey. Söyle direkt, içinde kaldıklarına üzülürsün sonra.

Senle ilgili değil hiç oyoe dusunme bebeklerimiz vaktini saaitini çok iyi biliyor biz ne yapsak da onlar gelicem derse gelir

Allah kolaylık versin gerçekten annen gelecekse yardıma ihtiyacım yok gelme sap ol de. Loğusa psikolojisi farklı bir şey. Söyle direkt, içinde kaldıklarına üzülürsün sonra.
Umarım söyleyebilirim canım ben ama anlar mı bilmem çokta takacağını sanmam kıskanır o annem yanımda torunumla ilgileniyor beni dışarda mi titcaklar diye düşünür ve çok aşırı kiskaniyor arada eşim olmasa o üzülür diye çoğu zaman susuyorum çünkü anlıyor annesini sevmediğimi ve buna üzülüyor

Ağlamayana meme vermezler arkadaşlar usulünce ağlayın. Yüzsüze arsıza laf anlatmak zordur ama onların da bir noktası var diş göstermek. Ağırlığını koy. Bundan sonra lütfen bir daha aramadan gelme. Bu şekilde kimsenin evine gidilmez. Burası sadece oğlunun değil benim de evim zamanlı gel git başımın tacısın ama bu şekilde emrivaki çatkapı gelip saatlerce beni kitlersen bu fazla muhabbetten ben artık darlanıyorum. İşim oluyor yapamıyorum, bir yere gideceksem gidemiyorum, belki bugün uyumak istiyorum uyuyamıyorum, belki evim müsait değil, belki özel bir planım var.bunları düşün v elütfen bir dahakine gelmeden bir gün önce haber ver ki ben de günümü ona göre ayarlayayım de. En olmadı mümkünse ondan uzağa taşın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…