- 8 Haziran 2019
- 2.689
- 3.449
- 133
- 27
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #18.981
Aynen canım sağlıklı gelsin yavrucaklarSenle ilgili değil hiç oyoe dusunme bebeklerimiz vaktini saaitini çok iyi biliyor biz ne yapsak da onlar gelicem derse gelir
Agzindna bal damliyor deniycem bu şekilde soyliyim umarım uygunsuzbir tepki almam ve anlarAğlamayana meme vermezler arkadaşlar usulünce ağlayın. Yüzsüze arsıza laf anlatmak zordur ama onların da bir noktası var diş göstermek. Ağırlığını koy. Bundan sonra lütfen bir daha aramadan gelme. Bu şekilde kimsenin evine gidilmez. Burası sadece oğlunun değil benim de evim zamanlı gel git başımın tacısın ama bu şekilde emrivaki çatkapı gelip saatlerce beni kitlersen bu fazla muhabbetten ben artık darlanıyorum. İşim oluyor yapamıyorum, bir yere gideceksem gidemiyorum, belki bugün uyumak istiyorum uyuyamıyorum, belki evim müsait değil, belki özel bir planım var.bunları düşün v elütfen bir dahakine gelmeden bir gün önce haber ver ki ben de günümü ona göre ayarlayayım de. En olmadı mümkünse ondan uzağa taşın
kızlar evde gaviscon yok midem acayip yanıyor. ne kullanabilirim. meyve sebze herhangi bir şey biliyo musunuz?
Hu huuuu bunu bn bu şekilde desem neler çıkartırlar alttan nerelere çekerler bizimkilerle konuşulmaz napar eder kendilerini haklı çıkarırlarAğlamayana meme vermezler arkadaşlar usulünce ağlayın. Yüzsüze arsıza laf anlatmak zordur ama onların da bir noktası var diş göstermek. Ağırlığını koy. Bundan sonra lütfen bir daha aramadan gelme. Bu şekilde kimsenin evine gidilmez. Burası sadece oğlunun değil benim de evim zamanlı gel git başımın tacısın ama bu şekilde emrivaki çatkapı gelip saatlerce beni kitlersen bu fazla muhabbetten ben artık darlanıyorum. İşim oluyor yapamıyorum, bir yere gideceksem gidemiyorum, belki bugün uyumak istiyorum uyuyamıyorum, belki evim müsait değil, belki özel bir planım var.bunları düşün v elütfen bir dahakine gelmeden bir gün önce haber ver ki ben de günümü ona göre ayarlayayım de. En olmadı mümkünse ondan uzağa taşın
Ay kırsın dizini otursun evinde.tövbe yarabbim yaa.benimki de bana dioki annen gelip kalmayacak mı yanında? Bende de cevap hazır tabii.geçen sene kist ameliyatı olmuştum.Ozaman da tektim yine tekim Allah’a şükür kendime güveniyorum kimseye ihtiyacım yok dedim.eee diyo diğer gelinimde annesi babası geldi kaldı bir ay.olabilir dedim ben kimsenin gelip kalmasını istemiyorum.geleceklerse bebeğimi sevmeye misafirliğe gelsinler dedim ameliyat sonrası nasıl tek başıma kendimi çekip çevirdiysem yine çekip çeviririm çok şükür dedim.laf arasında onu da istemediğimi belirttim ki zaten benim kv zora gelemez.kaçar gider evine selametle gitsin yolu da bahtı da açık olsunHu huuuu bunu bn bu şekilde desem neler çıkartırlar alttan nerelere çekerler bizimkilerle konuşulmaz napar eder kendilerini haklı çıkarırlar
Insallah canim benim saolasinNeyseki çok düzenli değil canım sancıların inşAllah zamanını bekler minik yaramaz
Cok tesekkur ederim canim benim gececek insallah eylulu gorucez oglumlaCok cok gecmiş olsun
Geçmiş olsun canımValla 2 saat oncesinde kasilmam coktu simdiyse daha iyi ama kuyruk sokumum agriyo sirtim sizliyo biraz. Saolasin canim benim
Cok tesekkurler canimGeçmiş olsun canım ❤
Çok ii demişin canım susmaya gelmio lar susunca ezmeye hazırlarAy kırsın dizini otursun evinde.tövbe yarabbim yaa.benimki de bana dioki annen gelip kalmayacak mı yanında? Bende de cevap hazır tabii.geçen sene kist ameliyatı olmuştum.Ozaman da tektim yine tekim Allah’a şükür kendime güveniyorum kimseye ihtiyacım yok dedim.eee diyo diğer gelinimde annesi babası geldi kaldı bir ay.olabilir dedim ben kimsenin gelip kalmasını istemiyorum.geleceklerse bebeğimi sevmeye misafirliğe gelsinler dedim ameliyat sonrası nasıl tek başıma kendimi çekip çevirdiysem yine çekip çeviririm çok şükür dedim.laf arasında onu da istemediğimi belirttim ki zaten benim kv zora gelemez.kaçar gider evine selametle gitsin yolu da bahtı da açık olsun
Ayy hayırlısı canım kaç haftalıktın belirti varmıydı Bi andamı geldi haber et biziKIzlar suyum geldi şimdi hastaneye gidiyorum nolur dua edin daha çok erken
Canim Rabbim yardimciniz olsun, dualarimiz seninleKIzlar suyum geldi şimdi hastaneye gidiyorum nolur dua edin daha çok erken
Canım eğer tarzında ruhunda varsa kokoşluk diyim varsa al yoksa gerek yok içindede kalmaz emin olİyi geceler kızlar, gece gece uyuyamadım hani şu havalı lohusa gecelikleri taçları var ya ben onlara hiç özenmedim gereksiz pahalı bulduğum için gidip lcwden 35tlye gecelik aldım sonra düşündüm özenir miyim diye bugün hiç değilse taç alayım diye baktım sonra aman saçma sapan deyip vazgeçtim acaba görüp neden yapmadım der miyim ki. Bide hastane çantası vidyoları izledim bir iki millet müslin keselere koymuş kıyafetleri ben gittim kilitli buzdolabı poşeti aldım ona koydumevladım direkt 1-0 yenik başlıcak. Son olarak karar veremediğim çantaya iki kundak bi müslin örtü birde ince örgü battaniye koydum yeter mi acaba üşür mü bebek geçen bi arkadaş doğum yaptı sarmışta sarmış bebeğini bu sıcakta bizim zamanımız da ille daha serin olcak eşim yeter bura sıcak memleket diyor ama kafam çok karıştı ? Siz neler yaptınız ben gibi aman abartmayım diyen var mı aramızda
Sağsalim insallah dua edicemKIzlar suyum geldi şimdi hastaneye gidiyorum nolur dua edin daha çok erken
KIzlar suyum geldi şimdi hastaneye gidiyorum nolur dua edin daha çok erken
Ben de poşete koydum çünkü poşet her açıdan daha mantıklı bir kere içini görüyorsun. Neden yenik başlasın canım benim öyle düşünme. Abartmak hiçbir zaman iyi birşey değil. Herkes gönlünün istediğini yapsın ns güzel işte. Ben de lohusa takımı aldım ama uzun kollu uzun etekli kafama göre lcw takımı malesef olmadığı için mecburen en normale yakın olanından aldım. Bi de kardeşimin ısrarıyla terlik de aldım keşke almasyamışım. Havlu terliği hastaneye götürmem ki ben. Pislenir eve gelince nasıl hemen yıkiycam anca evde giyerim bir. İki o da belki. Yani hayatın sana kalmış hele böyle küçük zevkler adı üstünde zevk ister yap ister yapma ama pişman olma. Kararını ver ve arkasında dur herşey gönlünce olsun cnaımİyi geceler kızlar, gece gece uyuyamadım hani şu havalı lohusa gecelikleri taçları var ya ben onlara hiç özenmedim gereksiz pahalı bulduğum için gidip lcwden 35tlye gecelik aldım sonra düşündüm özenir miyim diye bugün hiç değilse taç alayım diye baktım sonra aman saçma sapan deyip vazgeçtim acaba görüp neden yapmadım der miyim ki. Bide hastane çantası vidyoları izledim bir iki millet müslin keselere koymuş kıyafetleri ben gittim kilitli buzdolabı poşeti aldım ona koydumevladım direkt 1-0 yenik başlıcak. Son olarak karar veremediğim çantaya iki kundak bi müslin örtü birde ince örgü battaniye koydum yeter mi acaba üşür mü bebek geçen bi arkadaş doğum yaptı sarmışta sarmış bebeğini bu sıcakta bizim zamanımız da ille daha serin olcak eşim yeter bura sıcak memleket diyor ama kafam çok karıştı ? Siz neler yaptınız ben gibi aman abartmayım diyen var mı aramızda
Allah yardımcın olsun canım, çok da erken sayılmaz lütfen içini ferah tut. Sağlıkla mutlulukla gelsin bebişler inşallahKIzlar suyum geldi şimdi hastaneye gidiyorum nolur dua edin daha çok erken
Doğruyu savunmak kolay değildir hiçbir zaman dokuz köyyden kovulmayı göze almıyorsanız hiç kalkışmayın. Biz de zamanında çok horlandık sırf doğruyu söyledik diye. Ama doğruyu söylerken tek kriter Allah ın huzurunda bu söylediğim ve yaptığımı savunabilir miyim savunamaz mıyım. Gerisi insanlar istediğini söylesin ve yapsın Allah ın gösterdiği yolda tepkinizi elbette koyabilirsiniz sabır Allah ın yolundan şaşmamaktır. Kafanıza sürekli vuruluyorsa orada kafayı inadına tutmak değil.Hu huuuu bunu bn bu şekilde desem neler çıkartırlar alttan nerelere çekerler bizimkilerle konuşulmaz napar eder kendilerini haklı çıkarırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?