2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Aynı heyecan bende de var havaların sıcaklığından terlermişim iç çamaşırım nemlenirmiş suyum mu geldi lan noluyor diye bir panikliyorum sonra diyorum su böyle mi gelir terlemişsin işte
Aynı durumu bende yaşıyorum malesef ah ahŞansıma eşimde 4 gün sonra gelecek il dışına gitmek mecburiyetinde kaldı ne olur bebeğim sabret baban gelsin diye avutup duruyorum kendimi Hatta bir an suyum gelse napacagım lan ben diyorum

Bak bunda da aynıyız benimde eşimi göreve yollayacaklar 1 hafta 10 gün filan sürüyor gidince, diyorum hadi sen ordayken doğurursam tek başıma napcam? diyor komşuya dersin, ben utanırım diyorum, iyi o zaman salonun ortasında doğur diyor

Insallah canim benim, bizde 31.haftadan beti yasiyoruz. Dr yine cikarmadi yeni serum taktirdi sabah sancin cikmis yine dedi. Ogleden sonra gece icin konusalim dedi. 1.5 saat sonra tekrar nst cekilecek

geçmiş olsun hangi hastanede yatıyorsun sancın mi var ? bende iki gündür hastanedeyim , sancım kanamaya sebep oldu 31 haftalıkken yattım Bugün 32+1 bitti yarın çıkarım diye umut ediyorum

kilo ile ilgili değil 37-38 haftalardasın ciğerleri gayet güzel gelişmiştir . Küvez ciğer gelişimine bağlı nefes alış verişi iyi ise çok daha erken haftalarda doğan bebeklerin bile girmelerine gerek kalmıyor

Valla midem neye izin veriyosa onu yiyip iciyorum. Ilk hamilelikte insan cok daha fazla ozeniyo bunda oldugu kadar diyo insan

Erken ama benim oğlan aceleci. Kasılmalarım vardı 3 gündür, 1 cm açılmam olduğunu söyledi bugün doktorum ve çatımın normale uygun olmadığını söyledi. Yarın sezaryen olacağım.
Ya kiyamam benim en azindan acilmam yok doktorumun tek sewindigi durum bu. Insallah senin haftani tamamlariz bizde

geçmiş olsun hangi hastanede yatıyorsun sancın mi var ? bende iki gündür hastanedeyim , sancım kanamaya sebep oldu 31 haftalıkken yattım Bugün 32+1 bitti yarın çıkarım diye umut ediyorum
Cok saol canim benim sanada cok gecmis olsun. Benim simdilik sanciyi azalttilar baya. Bebegim icin ciger gelistirici ignelerimi de oldum. Valla ben 1 gece zor dayandim Allah kolaylik versin. Kanaman kesildi mi? Kosuyolu medipoldeydim istanbulda canim ya sen

Kızlar tek tek yazamadım.Türkiye saatiyle öglen saat 1 de sezaryen doğumum oldu.Oğlum 4000 gram 51 cm sağlıklı dünyaya geldi.Dogum sırasında ciğerleri sivazlanmadigi icin cok az ıslaklık var dediler.Biraz oksijen destegi aldi masallah gayet iyi şuan.Spinal oldum.Cok rahat gecti.Odada agri kesici veriyorlar bikac saat arayla.Cok güzel duyguymus annelik.Rabbim en kısa zamanda hepinize kavustursun bebeginizi

Allah analı babalı büyütsün, gözünaydın canım
Darısı başımıza

Nasıl bişi canım kabaklı hiç denk gelmedim ben sanırım bende anahtarlık ve çikolata diodum sonra 20açacak alım dedim 50tane aldık bende yarın yapacağım kapı süsünü inşallah yada c. Tesi

Aynen canım bende oturdum hiç gitmeye niyetlenmedim

Bez bende turconun tanıtım bezi var onu koydum valize ama devamı yok

Çok geçmiş olsun.güzellikle saglıkla büyütün inşallah

Ahahahahah ya napacagımı bilmiyorum tek istediğim kocalarımız yanımızdayken doğum yapalım inşşalah

Gözünüz Aydın maşallah.Sezeryan mı oldunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…