2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar 3 cm açığım var rahim ağzında incelmede var bebek çok aşşağıda yarın doktor doğuma gel dedi sancım olmadan nasıl olucak başına gelen varmı doktorum acelemi ediyor anlamıyorum
niye müdahale yani basliycaksa kendiliğinden başlıycak zaten okadar acilmayla çok durmazsın gibi

Kızlar bugün kontrolüm vardı nstye de girdim kendi kendimi heyecanlandırmak istemiyorum ama yanlış görmüyorsam sancım çıktı bi bakar mısınız

Üstteki bebek, alttaki sancı

Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün. Ömrü bahtı güzel olsun oğluşunun darısı da bizlere olsun inşallah

allah hayırlı uğurlu etsin inşallah gözünüz aydın

Yaa hayırlı uğurlu olsun, sağlıklı güzel ömrü olsun inşallah oğluşunun. Bende yarın doğuma giricem nasipse inşallah benimde çok rahat geçer.

Gozun aydin canim benim, Rabbim saglikla evinize gitmenizi nasip etsin.masallahi var minnosunun

Ekteki gibi dusun canim. Cok hosuma gitti renkli renkli yaptirdim 30 tane. Cikolatayi siparis ettim hafta basi bende olur. Nasil bisi yapcaksin kapi susunu bide acacagi?
Kac tane var tanitim bezinin icinde bezsiz kalma

Eklentiler

• Screenshot_20200707-201324_Instagram.webp
    37 KB · Görüntüleme: 52
Rabbim analı babalı büyütsün hayırlı olsun canım

niye müdahale yani basliycaksa kendiliğinden başlıycak zaten okadar acilmayla çok durmazsın gibi
Benimde aklımı karıştırdı bu cumartesinden sonra bi kaç gün yokum demişti daha önceden acaba onunla ilgisi mi var diye düşünmüyo değilim ama son dakika doktorumu değiltirmekte saçma geliyor

O haftalarda benimde açılmam yoktu canım, nasip böyleymiş. İnşallahh bebişin haftalarını güzelce tamamlar canım, gelişimini tamamladığı zaman doğar inşallah
Olsun saglikla gelsin yeterki hic kafana takma, sen hemen buyutursun onu hepimizin guzelce buyusunler saglikla zamaninda gelsinler insallah

Evet canım sancın çıkmış 100 ü de görmüş hatta ne zaman gelir bilmem ama günler yakın

Masallah pasayagozun aydin canim saglikli anali babali buyusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…