- 5 Mart 2016
- 1.063
- 1.281
- 133
- 31
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #19.341
niye müdahale yani basliycaksa kendiliğinden başlıycak zaten okadar acilmayla çok durmazsın gibiKızlar 3 cm açığım var rahim ağzında incelmede var bebek çok aşşağıda yarın doktor doğuma gel dedi sancım olmadan nasıl olucak başına gelen varmı doktorum acelemi ediyor anlamıyorum
Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün. Ömrü bahtı güzel olsun oğluşununKızlar tek tek yazamadım.Türkiye saatiyle öglen saat 1 de sezaryen doğumum oldu.Oğlum 4000 gram 51 cm sağlıklı dünyaya geldi.Dogum sırasında ciğerleri sivazlanmadigi icin cok az ıslaklık var dediler.Biraz oksijen destegi aldi masallah gayet iyi şuan.Spinal oldum.Cok rahat gecti.Odada agri kesici veriyorlar bikac saat arayla.Cok güzel duyguymus annelik.Rabbim en kısa zamanda hepinize kavustursun bebeginizi
Benim de ilk gebelik ama aşırı stres var bende engel olamıyorumOlmayalım bence ben hep soğuk kanlı olmak istemişimdirilk gebeliğim diye başıma ne geleceğini bilmeden yaşıyorum an be anı
allah hayırlı uğurlu etsin inşallah gözünüz aydınKızlar tek tek yazamadım.Türkiye saatiyle öglen saat 1 de sezaryen doğumum oldu.Oğlum 4000 gram 51 cm sağlıklı dünyaya geldi.Dogum sırasında ciğerleri sivazlanmadigi icin cok az ıslaklık var dediler.Biraz oksijen destegi aldi masallah gayet iyi şuan.Spinal oldum.Cok rahat gecti.Odada agri kesici veriyorlar bikac saat arayla.Cok güzel duyguymus annelik.Rabbim en kısa zamanda hepinize kavustursun bebeginizi
Evt canım çıkmış, doktorun bir şey söylemedi mi?Kızlar bugün kontrolüm vardı nstye de girdim kendi kendimi heyecanlandırmak istemiyorum ama yanlış görmüyorsam sancım çıktı bi bakar mısınız
Üstteki bebek, alttaki sancı
Eki Görüntüle 2678099
O haftalarda benimde açılmam yoktu canım, nasip böyleymiş. İnşallahh bebişin haftalarını güzelce tamamlar canım, gelişimini tamamladığı zaman doğar inşallahYa kiyamam benim en azindan acilmam yok doktorumun tek sewindigi durum bu. Insallah senin haftani tamamlariz bizde
Yaa hayırlı uğurlu olsun, sağlıklı güzel ömrü olsun inşallah oğluşunun.Kızlar tek tek yazamadım.Türkiye saatiyle öglen saat 1 de sezaryen doğumum oldu.Oğlum 4000 gram 51 cm sağlıklı dünyaya geldi.Dogum sırasında ciğerleri sivazlanmadigi icin cok az ıslaklık var dediler.Biraz oksijen destegi aldi masallah gayet iyi şuan.Spinal oldum.Cok rahat gecti.Odada agri kesici veriyorlar bikac saat arayla.Cok güzel duyguymus annelik.Rabbim en kısa zamanda hepinize kavustursun bebeginizi
Gozun aydin canim benim, Rabbim saglikla evinize gitmenizi nasip etsin.masallahi var minnosununKızlar tek tek yazamadım.Türkiye saatiyle öglen saat 1 de sezaryen doğumum oldu.Oğlum 4000 gram 51 cm sağlıklı dünyaya geldi.Dogum sırasında ciğerleri sivazlanmadigi icin cok az ıslaklık var dediler.Biraz oksijen destegi aldi masallah gayet iyi şuan.Spinal oldum.Cok rahat gecti.Odada agri kesici veriyorlar bikac saat arayla.Cok güzel duyguymus annelik.Rabbim en kısa zamanda hepinize kavustursun bebeginizi
Ekteki gibi dusun canim. Cok hosuma gitti renkli renkli yaptirdim 30 tane. Cikolatayi siparis ettim hafta basi bende olur. Nasil bisi yapcaksin kapi susunu bide acacagi?Nasıl bişi canım kabaklı hiç denk gelmedim ben sanırımbende anahtarlık ve çikolata diodum sonra 20açacak alım dedim 50tane aldık bende yarın yapacağım kapı süsünü inşallah yada c. Tesi
Aynen canım bende oturdum hiç gitmeye niyetlenmedim
Bez bende turconun tanıtım bezi var onu koydum valize ama devamı yok
Kiz dayanamadim analik vicdaniyla kalktim muz yedimAynen valla özenmesem bile eşim özendiriyorsağolsun
Rabbim analı babalı büyütsün hayırlı olsun canımKızlar tek tek yazamadım.Türkiye saatiyle öglen saat 1 de sezaryen doğumum oldu.Oğlum 4000 gram 51 cm sağlıklı dünyaya geldi.Dogum sırasında ciğerleri sivazlanmadigi icin cok az ıslaklık var dediler.Biraz oksijen destegi aldi masallah gayet iyi şuan.Spinal oldum.Cok rahat gecti.Odada agri kesici veriyorlar bikac saat arayla.Cok güzel duyguymus annelik.Rabbim en kısa zamanda hepinize kavustursun bebeginizi
Benimde aklımı karıştırdı bu cumartesinden sonra bi kaç gün yokum demişti daha önceden acaba onunla ilgisi mi var diye düşünmüyo değilim ama son dakika doktorumu değiltirmekte saçma geliyorniye müdahale yani basliycaksa kendiliğinden başlıycak zaten okadar acilmayla çok durmazsın gibi
Canim net gorunmuyor ek olarak eklesen, kalp atisi neresi mesela sayilar secilmiyoKızlar bugün kontrolüm vardı nstye de girdim kendi kendimi heyecanlandırmak istemiyorum ama yanlış görmüyorsam sancım çıktı bi bakar mısınız
Eki Görüntüle 2678099
Benim erken gelmezse kocam yanımda olmucak memlekete gideceğim çünkü bakalım hayırlısı olsun canımAhahahahahya napacagımı bilmiyorum tek istediğim kocalarımız yanımızdayken doğum yapalım inşşalah
Olsun saglikla gelsin yeterki hic kafana takma, sen hemen buyutursun onuO haftalarda benimde açılmam yoktu canım, nasip böyleymiş. İnşallahh bebişin haftalarını güzelce tamamlar canım, gelişimini tamamladığı zaman doğar inşallah
Evet canım sancın çıkmış 100 ü de görmüş hatta ne zaman gelir bilmem ama günler yakınKızlar bugün kontrolüm vardı nstye de girdim kendi kendimi heyecanlandırmak istemiyorum ama yanlış görmüyorsam sancım çıktı bi bakar mısınız
Eki Görüntüle 2678099
Üst kısım kalp atışı oluyor canım net olmasa bile anlaşılıyor sancısı olmasa çizgiler en altta gider zaten en üst sayı 100 oraları görmüş bazı sancısıCanim net gorunmuyor ek olarak eklesen, kalp atisi neresi mesela sayilar secilmiyo
Ekteki gibi dusun canim. Cok hosuma gitti renkli renkli yaptirdim 30 tane. Cikolatayi siparis ettim hafta basi bende olur. Nasil bisi yapcaksin kapi susunu bide acacagi?
Kac tane var tanitim bezinin icinde bezsiz kalma
[/QUOTE
Ne kadara yaptırdınız acaba hepsini?
Masallah pasayaKızlar tek tek yazamadım.Türkiye saatiyle öglen saat 1 de sezaryen doğumum oldu.Oğlum 4000 gram 51 cm sağlıklı dünyaya geldi.Dogum sırasında ciğerleri sivazlanmadigi icin cok az ıslaklık var dediler.Biraz oksijen destegi aldi masallah gayet iyi şuan.Spinal oldum.Cok rahat gecti.Odada agri kesici veriyorlar bikac saat arayla.Cok güzel duyguymus annelik.Rabbim en kısa zamanda hepinize kavustursun bebeginizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?