- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #19.361
Canım benim sütüm 4.aydan belli geliyor malesef daha dün sütyenim sırılsıklam olmuştu yine korkms yani QUOTE="Simpsons35, post: 64905985, member: 973550"]Kızlar ben bişey sorucam benim göğüslerim bir iki gündür çok hassastı bugün sağ göğsümden süt geldi. Daha önce hiç gelmemişti sizce doğum belirtisi mi ☹ Kasılma falan hissetmiyorum
Sağlıkla büyüt canımKızlar tek tek yazamadım.Türkiye saatiyle öglen saat 1 de sezaryen doğumum oldu.Oğlum 4000 gram 51 cm sağlıklı dünyaya geldi.Dogum sırasında ciğerleri sivazlanmadigi icin cok az ıslaklık var dediler.Biraz oksijen destegi aldi masallah gayet iyi şuan.Spinal oldum.Cok rahat gecti.Odada agri kesici veriyorlar bikac saat arayla.Cok güzel duyguymus annelik.Rabbim en kısa zamanda hepinize kavustursun bebeginizi
Canim net gorunmuyor ek olarak eklesen, kalp atisi neresi mesela sayilar secilmiyo
Evet canım sancın çıkmış 100 ü de görmüş hatta ne zaman gelir bilmem ama günler yakın
Ben anlayamadim goruntudenÜst kısım kalp atışı oluyor canım net olmasa bile anlaşılıyor sancısı olmasa çizgiler en altta gider zaten en üst sayı 100 oraları görmüş bazı sancısı
Hadi hayirlisi tatlim saglikla gelsin minnosun3 kere 100ü gördüm, bu sefer 30 dk durmuştum nstde evdeki kasılmaların aynısı geldi çok şüküryoksa düşünüyodum ben mi abartıyorum acaba diye
Doktoruma da sormuştum cevap atmış ağrın var pazartesi gel demiş bakalım
İnsan ben abartıyorum sanıyor valla bende kendim uyduruyorum sanıyordum nst de görmesem3 kere 100ü gördüm, bu sefer 30 dk durmuştum nstde evdeki kasılmaların aynısı geldi çok şüküryoksa düşünüyodum ben mi abartıyorum acaba diye
Doktoruma da sormuştum cevap atmış ağrın var pazartesi gel demiş bakalım
Altta ki kısımda en yüksek yer zaten 100 canım çizgide en yüksek yere çıkmış zaten yoksa diğerleri net olarak kaç bende görmedim hafid bulanık ama anlaşılıyor sancı oldugu dediğim gibi sancı olmayan nst kağıdı dümdüz olur en altta gider çizgiBen anlayamadim goruntuden
Gözünüz aydin.allah anali babali büyütsün. Spinal nasildi belden igne cok mu acitiyorKızlar tek tek yazamadım.Türkiye saatiyle öglen saat 1 de sezaryen doğumum oldu.Oğlum 4000 gram 51 cm sağlıklı dünyaya geldi.Dogum sırasında ciğerleri sivazlanmadigi icin cok az ıslaklık var dediler.Biraz oksijen destegi aldi masallah gayet iyi şuan.Spinal oldum.Cok rahat gecti.Odada agri kesici veriyorlar bikac saat arayla.Cok güzel duyguymus annelik.Rabbim en kısa zamanda hepinize kavustursun bebeginizi
Muzu normaldede sevmem şimdi benimde hiç için almıyor ballı cevizli yapıp yiycem artık bende ki doğumlar başladı ufak sancılar da varMuz muagzima suremiyorun. Hele yumurta kokusuna bile tahammulum yok
Anladım canım belki ağrı eşiğin yüksektir açılman artarsa eğer takarlar 5dk suni illa acı gerekiyorsaBugün yatmamı istedide ben istemedim eve gelip eşyalarımı alıp yıkanıp öyle sabah gelirim eğer sancım olursa giderim diye düşündüm acele etmiyor dimi normal şuanki süreç sancım olmadığı için kafam karıştı her kafadan bi ses çıkıyo nasıl doğurucaksın sancısız diyenler oldu
Evet canım şuan 4 yaşında 35+5te doğdu uzun süreli sarılık geçirdik ve çok şükür kuveze girmedi çok korktum ama şükür gelişimini tamamlamıştıCanım yanlış anlamadım dimi Daha önceki bebeğin 2200dü o kiloyla mı doğdu bebeğin küveze alındı mı ?
Canım sağlıkla sıhatle kucağına alırsın inşallahKızlar yarın sabah 8de doğuma giriyorum dua edin bize
Aynı bennnnAynı heyecan bende de var havaların sıcaklığından terlermişim iç çamaşırım nemlenirmiş suyum mu geldi lan noluyor diye bir panikliyorum sonra diyorum su böyle mi gelir terlemişsin işte
MaşAllah tebarekallah canım Rabbim size bağışlasın sağlıkla sıhatli hayırlı evlat olsun insallahKızlar tek tek yazamadım.Türkiye saatiyle öglen saat 1 de sezaryen doğumum oldu.Oğlum 4000 gram 51 cm sağlıklı dünyaya geldi.Dogum sırasında ciğerleri sivazlanmadigi icin cok az ıslaklık var dediler.Biraz oksijen destegi aldi masallah gayet iyi şuan.Spinal oldum.Cok rahat gecti.Odada agri kesici veriyorlar bikac saat arayla.Cok güzel duyguymus annelik.Rabbim en kısa zamanda hepinize kavustursun bebeginizi
Haklısın kuzu diyecek söz yok Allah hepimize kolay doğum nasip etsinBenim de ilk gebelik ama aşırı stres var bende engel olamıyorum
AA çok hoş canım ama alttaki yazılarda tanesini 7lira demişin ama buna çok benzeyen satıyorlar bizim burda 3tanesi 10tl bu özel yapım die mi pahalı acabaEkteki gibi dusun canim. Cok hosuma gitti renkli renkli yaptirdim 30 tane. Cikolatayi siparis ettim hafta basi bende olur. Nasil bisi yapcaksin kapi susunu bide acacagi?
Kac tane var tanitim bezinin icinde bezsiz kalma
Beşikle çikolatanın öncelik sırasını bir tutman efsane kral hareketAhaha ne eksigin kalmisben cikolatasini yaptiriyorum bide besige karar verirsem insallah benimde kasilma gelince surekli kuyruk sokumuma agri giriyor arada da kasilma degilde regli agrisi gibi sizilarim oluyor. Sorma pek uyuyamadim. 2ye dogru bi uyandim sabah 6yi geciyordu
Sen bence bugun bir git kuzu
Canım benim bebeğim 35+6 2271 de kilo almamıştı çok az almış malesef o yüzden sordum 37 . Haftada alırız dedi erken doğum riskim var diye sordum ay darısı başıma küveze girmesini hiç istemiyorm o yüzden çok çok düzenli besleniyorum sorf bu on günde alabileceği kilonun üstünü alsın diye bakalımMuzu normaldede sevmem şimdi benimde hiç için almıyor ballı cevizli yapıp yiycem artık bende ki doğumlar başladı ufak sancılar da var
Anladım canım belki ağrı eşiğin yüksektir açılman artarsa eğer takarlar 5dk suni illa acı gerekiyorsa
Evet canım şuan 4 yaşında 35+5te doğdu uzun süreli sarılık geçirdik ve çok şükür kuveze girmedi çok korktum ama şükür gelişimini tamamlamıştı
Canım sağlıkla sıhatle kucağına alırsın inşallah
Aynı bennnn
MaşAllah tebarekallah canım Rabbim size bağışlasın sağlıkla sıhatli hayırlı evlat olsun insallah
Yarasın kuzuKiz dayanamadim analik vicdaniyla kalktim muz yedim
Ya inşşalah yanında olurBenim erken gelmezse kocam yanımda olmucak memlekete gideceğim çünkü bakalım hayırlısı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?