2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar ben bişey sorucam benim göğüslerim bir iki gündür çok hassastı bugün sağ göğsümden süt geldi. Daha önce hiç gelmemişti sizce doğum belirtisi mi ☹ Kasılma falan hissetmiyorum
Canım benim sütüm 4.aydan belli geliyor malesef daha dün sütyenim sırılsıklam olmuştu yine korkms yani QUOTE="Simpsons35, post: 64905985, member: 973550"]
Kızlar tek tek yazamadım.Türkiye saatiyle öglen saat 1 de sezaryen doğumum oldu.Oğlum 4000 gram 51 cm sağlıklı dünyaya geldi.Dogum sırasında ciğerleri sivazlanmadigi icin cok az ıslaklık var dediler.Biraz oksijen destegi aldi masallah gayet iyi şuan.Spinal oldum.Cok rahat gecti.Odada agri kesici veriyorlar bikac saat arayla.Cok güzel duyguymus annelik.Rabbim en kısa zamanda hepinize kavustursun bebeginizi
[/QUOTE]
Hayirli olsun canım benim rabbim sağlıkla mutlulukla buyumesini nasip etsin darısı da bizlere olsun inşallah

Sağlıkla büyüt canım Tam 38. Haftada mı oldu, sankı daha vardı zamanı, erken olmasının bir sebebi var mı?

Kızlar hastane çantamı hazırladım. Doğum yapacağım hastane bez ve kıyafeti sürekli kendileri değiştiriyormuş. Benden bi fotoğraf çekimi bi de eve giderken giyeceği kıyafeti istediler. Battaniyesi ve isimli yastığını koydum. Kendime çıkışta giyeceğim elbise, pijama vs, lohusa pedi, külot, 2 emzirme sütyeni, terlik, fotoğraf çekimi için gecelik, eşime gotoğraf çekimi için gömlek pantolon, yedek tshirt. Sizce eksik var mı

Canim net gorunmuyor ek olarak eklesen, kalp atisi neresi mesela sayilar secilmiyo
Evet canım sancın çıkmış 100 ü de görmüş hatta ne zaman gelir bilmem ama günler yakın

3 kere 100ü gördüm, bu sefer 30 dk durmuştum nstde evdeki kasılmaların aynısı geldi çok şükür yoksa düşünüyodum ben mi abartıyorum acaba diye

Doktoruma da sormuştum cevap atmış ağrın var pazartesi gel demiş bakalım

İnsan ben abartıyorum sanıyor valla bende kendim uyduruyorum sanıyordum nst de görmesem hadi bakalım sağlıcakla gelsin bebiş

Ben anlayamadim goruntuden
Altta ki kısımda en yüksek yer zaten 100 canım çizgide en yüksek yere çıkmış zaten yoksa diğerleri net olarak kaç bende görmedim hafid bulanık ama anlaşılıyor sancı oldugu dediğim gibi sancı olmayan nst kağıdı dümdüz olur en altta gider çizgi

M
Gözünüz aydin.allah anali babali büyütsün. Spinal nasildi belden igne cok mu acitiyor

Bugün benim tekrar sancılarım başladı. Yatış verdiler. Sanırım yarına geliyor bebeğim. Şu an takip ediliyorum. Planlı sezeryan günüm çarşamba günüydü. Böyle olunca bi tuhaf hissediyorum kendimi Allah hepimize Sağlıklı doğumlar nasip etsin

Eklentiler

• 0C7B1153-4DFC-405F-9508-82EF2FAA7C9F.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 64
Muz mu agzima suremiyorun. Hele yumurta kokusuna bile tahammulum yok
Muzu normaldede sevmem şimdi benimde hiç için almıyor ballı cevizli yapıp yiycem artık bende ki doğumlar başladı ufak sancılar da var
Anladım canım belki ağrı eşiğin yüksektir açılman artarsa eğer takarlar 5dk suni illa acı gerekiyorsa
Canım yanlış anlamadım dimi Daha önceki bebeğin 2200dü o kiloyla mı doğdu bebeğin küveze alındı mı ?
Evet canım şuan 4 yaşında 35+5te doğdu uzun süreli sarılık geçirdik ve çok şükür kuveze girmedi çok korktum ama şükür gelişimini tamamlamıştı
Kızlar yarın sabah 8de doğuma giriyorum dua edin bize
Canım sağlıkla sıhatle kucağına alırsın inşallah
Aynı heyecan bende de var havaların sıcaklığından terlermişim iç çamaşırım nemlenirmiş suyum mu geldi lan noluyor diye bir panikliyorum sonra diyorum su böyle mi gelir terlemişsin işte
Aynı bennnn
MaşAllah tebarekallah canım Rabbim size bağışlasın sağlıkla sıhatli hayırlı evlat olsun insallah

Ekteki gibi dusun canim. Cok hosuma gitti renkli renkli yaptirdim 30 tane. Cikolatayi siparis ettim hafta basi bende olur. Nasil bisi yapcaksin kapi susunu bide acacagi?
Kac tane var tanitim bezinin icinde bezsiz kalma
AA çok hoş canım ama alttaki yazılarda tanesini 7lira demişin ama buna çok benzeyen satıyorlar bizim burda 3tanesi 10tl bu özel yapım die mi pahalı acaba

Atayım canım anahtarlıklarım bitmedi daha yaptıklarımı toparlayayım yarına atayım inşallah kapı süsü hala muammayım nası bişi çıkacak bende meraktayım

5tane var bezimiz

Beşikle çikolatanın öncelik sırasını bir tutman efsane kral hareket

Canım benim bebeğim 35+6 2271 de kilo almamıştı çok az almış malesef o yüzden sordum 37 . Haftada alırız dedi erken doğum riskim var diye sordum ay darısı başıma küveze girmesini hiç istemiyorm o yüzden çok çok düzenli besleniyorum sorf bu on günde alabileceği kilonun üstünü alsın diye bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…