2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Alır inşallah canım diyordum ki nekadar çirkin bana kızıyolardı şimdi beni utandırdı sıpa bide uzun süreli sarılık oldu çok zor gelişti kızım sarılık kilo almasını önlermiş sen elinden geleni yap bebişinde inşallah küveze ne girmeden beraberce evinize gidersiniz

Benimde aklımı karıştırdı bu cumartesinden sonra bi kaç gün yokum demişti daha önceden acaba onunla ilgisi mi var diye düşünmüyo değilim ama son dakika doktorumu değiltirmekte saçma geliyor
bazen gerçekten ne yapacaklarını şaşıyorlar sen bilirsin canım yönlendirme gibi olmasın benim şahsi düşüncem bende onu ekiverirdim başlamış zaten doğum biyerden boşuna suni sancı yiyip hem kendimi hem bebegi yormazdım tabi senin doğumun senin bebegin en iyisini sen bilirsin hayırlısı olsun inşallah

Ay karnımdaykenn kilo almasını çok istiyorum hep bir hafta öndeydi stres yaşadım erken doğum riskine girdim diye doktor da etkilediğini söyledi Ondan kilo almamış olabilir dedi bu on günde ne kadar alırsa artık şansıma inşşallah canım o güzel dileklerin için teşekür ederim Allah çocuklarını sana bağışlasın

M

Gözünüz aydin.allah anali babali büyütsün. Spinal nasildi belden igne cok mu acitiyor
Belden iğneyi hissetmedim bile.Elimin üzerinden damar yolu ararlarken daha çok canim yandi öyle diyeyim.Sıfır ağrı dogum bitti.Sadece hipotermi oldum çok üşüdüm.Bir odaya alıp ısıttılar.3-4 saat sonra bacaklarim çözülüp yavas yavas adet agrilari gelmeye basladi.Anesteziden sonra sonda takmislar bez baglamislar zaten.İstedikçe ağrı kesici yaptilar.Sonra yavas yavas yürüyüşlere başladik.Rahat dogumdu benim gibi canı tatlı biri icin hele.Hiç bel ağrım baş ağrımda olmadı.Nescafe hic icmedim.Su ictim 4 litre.Allah herkese kolay doğum nasip etsin benim.gibi

Benimkide önden gidiyordu bu sefer aynıydı haftasıyla bende baya stresteydim kızım erken doğduğu için ama doktorum iki hafta sonra gibi gözüküyor demişti Bi haftası bitti bunun onun rahatlamasıyla inşallah bu hafta toparlamış tr diyorum kendimce stres gelişimi durduruyor sanırım

Amiinn canım hepizinkini inşallah

Biz doğum öncesi temizlik yaparken kaç kişi minik mucizesine kavuşmuş
Tek tek alıntılıyamadım kızlar
Hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla büyümelerini nasip etsin
Darısı bizlere olsun
Benim doğum yapanlara sorum olacak İstanbul da özel hastane de doğum yapanlar ziyaretçi kabulü var mıydı hastanede masa vs kurulumu gerçekleşiyor mu

Canım çok sevindim çok şükür yavruna kavuşmuşsun darısı bizlere inşAllah doğumun ne güzel geçmiş öyle üzerini ne zaman giydirdiler canım üşürken üstünü giydirdiler mi

Canım çok sevindim çok şükür yavruna kavuşmuşsun darısı bizlere inşAllah doğumun ne güzel geçmiş öyle üzerini ne zaman giydirdiler canım üşürken üstünü giydirdiler mi
Yok giydirmediler.Hala hastane önlüğü var.Yarın pijama giyebilirsin dediler.Isıtmak icin bitane cihaz var üstünü carsafla örtüyolar sicak.hava üfleyen bir hortum koydular yataga yarim saatte ısındım

Simdiden yarasin ben yarisini sade anc yedim

Kuzu cicegi gercek kurutma cicek kadin kendisi kurutuyo. Instagramda arastirdigimda tanesini 20-25 diyen bile oldu. Saksisi seramik bide. Kapi susu nasil bisi peki tür olarak?

5 tane bez mi deli misin

Beşikle çikolatanın öncelik sırasını bir tutman efsane kral hareket
Ahahaha dimi ya aslinda besik almicaktim kizimin park besigi yazlikta duruyo. Esim dedi 3 yildir kiza burda kullaniyoruz e bir 3 yilda oglana kullaniriz kapat ac mahvolcak bunu burdan hic oynatmayalim dedi. Buna da 1-2 ay once karar verince bide salmis olursa insan bu zamana kaliyo iste

Kuzu cicegi gercek kurutma cicek kadin kendisi kurutuyo. Instagramda arastirdigimda tanesini 20-25 diyen bile oldu. Saksisi seramik bide. Kapi susu nasil bisi peki tür olarak?
Anladım canım ondan pahalı ama çok güzel duruyor özenildiği belli
Makromeden kasnağa örücem canım kurutulmuş çiçek aldım işte nası bişi çıkıcak bilmiyorum inanki bitsin resmini atarım inşallah
5 tane bez mi deli misin
Alıcam kız bugün halletcez inşallah hepsini kocam bey işlerini ayarlayabilir Yada elektrik kesilmezse

Doğum yapan arkadaşlarım gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşAllah doğuma gidicek olan arkadaşlarım sağsalim kucağınıza alın inşAllah darısı da biz bekleyenlere olsun sağlıkla zamanında gelsin minikler

Tesekkir ederiz teyzesi
Makromeleri cok begeniyodumda esim istemedi, gitti cocukca seyi begendi kiramadim bende
Ahahah kontrolun bugun demi

Kizlar gunaydin. Ben dogumumu 37+0 da 19 agustosta gerceklestirdim. Bebegimde gelisim geriligi vardi bu yuzden erken aldilar. Ikimizde gayet iyiyiz. Kuvöze girmedi 2250gram 45cmiz. Darısı sizlere. Sağlıkla.
Gozun aydin canim, saglikla kavusmussunuz ne guzel. Simdi sen onu kocaman edersin bir anda hic endiselenme

Tesekkir ederiz teyzesi
Makromeleri cok begeniyodumda esim istemedi, gitti cocukca seyi begendi kiramadim bende
Ahahah kontrolun bugun demi
Benimki bana bulaşma ne istiosan yaptır der bende fazla çene var eğer onun dediğini yaptırsam beğenmezsem vay haline oluyor ondan

Sadece nst çekilecek canım ultrason olmucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…