- 5 Şubat 2020
- 1.640
- 1.679
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #19.381
Alır inşallah canım diyordum ki nekadar çirkin bana kızıyolardı şimdi beni utandırdı sıpa bide uzun süreli sarılık oldu çok zor gelişti kızım sarılık kilo almasını önlermiş sen elinden geleni yap bebişinde inşallah küveze ne girmeden beraberce evinize gidersinizCanım benim bebeğim 35+6 2271 de kilo almamıştı çok az almış malesef o yüzden sordum 37 . Haftada alırız dedi erken doğum riskim var diye sordum ay darısı başıma küveze girmesini hiç istemiyorm o yüzden çok çok düzenli besleniyorum sorf bu on günde alabileceği kilonun üstünü alsın diye bakalım
bazen gerçekten ne yapacaklarını şaşıyorlar sen bilirsin canım yönlendirme gibi olmasın benim şahsi düşüncem bende onu ekiverirdim başlamış zaten doğum biyerden boşuna suni sancı yiyip hem kendimi hem bebegi yormazdımBenimde aklımı karıştırdı bu cumartesinden sonra bi kaç gün yokum demişti daha önceden acaba onunla ilgisi mi var diye düşünmüyo değilim ama son dakika doktorumu değiltirmekte saçma geliyor
Ay karnımdaykenn kilo almasını çok istiyorumAlır inşallah canım diyordum ki nekadar çirkin bana kızıyolardı şimdi beni utandırdı sıpa bide uzun süreli sarılık oldu çok zor gelişti kızım sarılık kilo almasını önlermiş sen elinden geleni yap bebişinde inşallah küveze ne girmeden beraberce evinize gidersiniz
Belden iğneyi hissetmedim bile.Elimin üzerinden damar yolu ararlarken daha çok canim yandi öyle diyeyim.Sıfır ağrı dogum bitti.Sadece hipotermi oldum çok üşüdüm.Bir odaya alıp ısıttılar.3-4 saat sonra bacaklarim çözülüp yavas yavas adet agrilari gelmeye basladi.Anesteziden sonra sonda takmislar bez baglamislar zaten.İstedikçe ağrı kesici yaptilar.Sonra yavas yavas yürüyüşlere başladik.Rahat dogumdu benim gibi canı tatlı biri icin hele.Hiç bel ağrım baş ağrımda olmadı.Nescafe hic icmedim.Su ictim 4 litre.Allah herkese kolay doğum nasip etsin benim.gibiM
Gözünüz aydin.allah anali babali büyütsün. Spinal nasildi belden igne cok mu acitiyor
Benimkide önden gidiyordu bu sefer aynıydı haftasıyla bende baya stresteydim kızım erken doğduğu için ama doktorum iki hafta sonra gibi gözüküyor demişti Bi haftası bitti bunun onun rahatlamasıyla inşallah bu hafta toparlamış tr diyorum kendimce stres gelişimi durduruyor sanırımAy karnımdaykenn kilo almasını çok istiyorumhep bir hafta öndeydi stres yaşadım erken doğum riskine girdim diye doktor da etkilediğini söyledi Ondan kilo almamış olabilir dedi bu on günde ne kadar alırsa artık şansıma inşşallah canım o güzel dileklerin için teşekür ederim Allah çocuklarını sana bağışlasın
Canım çok sevindim çok şükür yavruna kavuşmuşsunBelden iğneyi hissetmedim bile.Elimin üzerinden damar yolu ararlarken daha çok canim yandi öyle diyeyim.Sıfır ağrı dogum bitti.Sadece hipotermi oldum çok üşüdüm.Bir odaya alıp ısıttılar.3-4 saat sonra bacaklarim çözülüp yavas yavas adet agrilari gelmeye basladi.Anesteziden sonra sonda takmislar bez baglamislar zaten.İstedikçe ağrı kesici yaptilar.Sonra yavas yavas yürüyüşlere başladik.Rahat dogumdu benim gibi canı tatlı biri icin hele.Hiç bel ağrım baş ağrımda olmadı.Nescafe hic icmedim.Su ictim 4 litre.Allah herkese kolay doğum nasip etsin benim.gibi
Amin inşallah canım hepimiz sağlıcakla doğuralım bebişleriiHaklısın kuzu diyecek söz yok Allah hepimize kolay doğum nasip etsin
Yok giydirmediler.Hala hastane önlüğü var.Yarın pijama giyebilirsin dediler.Isıtmak icin bitane cihaz var üstünü carsafla örtüyolar sicak.hava üfleyen bir hortum koydular yataga yarim saatte ısındımCanım çok sevindim çok şükür yavruna kavuşmuşsundarısı bizlere inşAllah doğumun ne güzel geçmiş öyle üzerini ne zaman giydirdiler canım üşürken üstünü giydirdiler mi
Simdiden yarasin ben yarisini sade anc yedimMuzu normaldede sevmem şimdi benimde hiç için almıyor ballı cevizli yapıp yiycem artık bende ki doğumlar başladı ufak sancılar da var
Anladım canım belki ağrı eşiğin yüksektir açılman artarsa eğer takarlar 5dk suni illa acı gerekiyorsa
Evet canım şuan 4 yaşında 35+5te doğdu uzun süreli sarılık geçirdik ve çok şükür kuveze girmedi çok korktum ama şükür gelişimini tamamlamıştı
Canım sağlıkla sıhatle kucağına alırsın inşallah
Aynı bennnn
MaşAllah tebarekallah canım Rabbim size bağışlasın sağlıkla sıhatli hayırlı evlat olsun insallah
Kuzu cicegi gercek kurutma cicek kadin kendisi kurutuyo. Instagramda arastirdigimda tanesini 20-25 diyen bile oldu. Saksisi seramik bide. Kapi susu nasil bisi peki tür olarak?AA çok hoş canım ama alttaki yazılarda tanesini 7lira demişin ama buna çok benzeyen satıyorlar bizim burda 3tanesi 10tl bu özel yapım die mi pahalı acaba
Atayım canım anahtarlıklarım bitmedi daha yaptıklarımı toparlayayım yarına atayım inşallah kapı süsü hala muammayım nası bişi çıkacak bende meraktayım
5tane var bezimiz
5 tane bez mi deli misinAA çok hoş canım ama alttaki yazılarda tanesini 7lira demişin ama buna çok benzeyen satıyorlar bizim burda 3tanesi 10tl bu özel yapım die mi pahalı acaba
Atayım canım anahtarlıklarım bitmedi daha yaptıklarımı toparlayayım yarına atayım inşallah kapı süsü hala muammayım nası bişi çıkacak bende meraktayım
5tane var bezimiz
Ahahaha dimiBeşikle çikolatanın öncelik sırasını bir tutman efsane kral hareket
Ay yok yetee yarim yedimyaYarasın kuzuye ye ben de nefret ettiğim herşeyi yemeye çalışıyorum bol bol ye
Anladım canım ondan pahalı ama çok güzel duruyor özenildiği belliKuzu cicegi gercek kurutma cicek kadin kendisi kurutuyo. Instagramda arastirdigimda tanesini 20-25 diyen bile oldu. Saksisi seramik bide. Kapi susu nasil bisi peki tür olarak?
Alıcam kız bugün halletcez inşallah hepsini kocam bey işlerini ayarlayabilir Yada elektrik kesilmezse5 tane bez mi deli misin
Tesekkir ederiz teyzesiAnladım canım ondan pahalı ama çok güzel duruyor özenildiği belli
Makromeden kasnağa örücem canım kurutulmuş çiçek aldım işte nası bişi çıkıcak bilmiyorum inanki bitsin resmini atarım inşallah
Alıcam kız bugün halletcez inşallah hepsini kocam bey işlerini ayarlayabilir Yada elektrik kesilmezse
Gozun aydin canim, saglikla kavusmussunuz ne guzel. Simdi sen onu kocaman edersin bir anda hic endiselenmeKizlar gunaydin. Ben dogumumu 37+0 da 19 agustosta gerceklestirdim. Bebegimde gelisim geriligi vardi bu yuzden erken aldilar. Ikimizde gayet iyiyiz. Kuvöze girmedi 2250gram 45cmiz. Darısı sizlere. Sağlıkla.
Benimki bana bulaşma ne istiosan yaptır der bende fazla çene var eğer onun dediğini yaptırsam beğenmezsem vay haline oluyor ondanTesekkir ederiz teyzesi
Makromeleri cok begeniyodumda esim istemedi, gitti cocukca seyi begendi kiramadim bende
Ahahah kontrolun bugun demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?