- 22 Temmuz 2015
- 864
- 755
- 103
- 45
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #19.881
Vsd de olsa kac tipi var. Bizimki kapanmayacak yerdeymis. Bende de kadin dogumcularin cogu goremedi sadece bi tanesi gordu bende cok dr a gittim bu konuyla alakali. ama fetal eko ceken cocuk kardoyoloji drlari gordu ve takip onerdiler. Dogunca mutlaka cocuk kalp dr una goturmenizi tavsiye ederim. İnslaalh küçüktür ve kapanirGebeliğimde 3 dr değiştirdim.ayrintili ultrasonda falan bi sorun görmedi radyoloji. Sonrasında başladığım 2. dr kalbinde önemsiz bir delik var cok küçük vsd demişti. 3. Doktora hiç bisey söylemedim.önemli olsa ayrıntılıda görülür yazılırdı diye. Ama içim içimi yiyor tabi.dogdugunda yapılacak özel bir müdahale varmı
Çok sağol canım az kaldı inşAllah Yazmıyor ki canım ya acaba boyunu hesapladığımız gibi kilosunuda hesaplayabiliyor muyız kiGözünüz aydın ultrason kağıdında yazmıyor muydu. Az kalmış bi avazda kurtulun
Sorma ya en fazla 10-14 gün var işteay çok heyecanlı
Bi kac senaryo var dogdugunda nefes problemi olursa yogun bakima alinirmis. Mor mavi bebek olma ihtimali varmis oyle dogarsa ona gore birsyler yapılacak. Iste insallah sıkıntısız dogar diye dua ediyorum ilaclarla idare ederiz insallah yogun bakima gerek kalmazGebeliğimde 3 dr değiştirdim.ayrintili ultrasonda falan bi sorun görmedi radyoloji. Sonrasında başladığım 2. dr kalbinde önemsiz bir delik var cok küçük vsd demişti. 3. Doktora hiç bisey söylemedim.önemli olsa ayrıntılıda görülür yazılırdı diye. Ama içim içimi yiyor tabi.dogdugunda yapılacak özel bir müdahale varmı
hadi hayırlısıyla gir çık inşallahSelam hatunlar kontrolden geldik bugün şekerim yüksek çıkıyor suyumuzda azalmış 38+2 bugün doktor 2 kere nst yaptı ilk bebeğin hareketi az dedi çikolata meyve suyu içtim bir daha nst yaptı onda iyi çıktı yarın için doğum dedisabah 8,5 ta yatış yapılacak 10 da doğuma gireceğim nasip olursa inşaallah
Önemli değil canım dediğim gibi o boruya geçirince esniyor büyüyor çok basit 10 saniyelik bir işlemaldığımız yer burda değil maalesef başka bir kuyumcuya götüreceğiz. ekleme olursa şekli bozulur mu dedik o yüzden eklemesiz araştırdım ama bulamamıştım demek yapılıyormuş. çok sağol
Sağlıcakla kucağına al inşAllahSelam hatunlar kontrolden geldik bugün şekerim yüksek çıkıyor suyumuzda azalmış 38+2 bugün doktor 2 kere nst yaptı ilk bebeğin hareketi az dedi çikolata meyve suyu içtim bir daha nst yaptı onda iyi çıktı yarın için doğum dedisabah 8,5 ta yatış yapılacak 10 da doğuma gireceğim nasip olursa inşaallah
Pozisyondan kaynaklı hata oluyormuş canım ölçerkenAnlamadığım birşey var geçen hafta gittim 37+2 di 3500 kilo dedi bugün gittim 38+2 3000 kg dedi anlamadım
14 hadi olsun en fazla 20 ayy ne heyecanlıAyy sorma öyle gibi gözüküyor az kaldı ama gününü doldurursa 14 gün falan bakalım
Aynen öyle canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşAllah14 hadi olsun en fazla 20 ayy ne heyecanlı
İnşAllah canımAynen öyle canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşAllah
Canım ilk çocugumda benim eşim de öyleydi. Huylanıyorum derdi. Elinii koydugumda karnıma ayıp olmasın diye koyardı ama çekmek isterdi çaktırmadan:) Üzülürdüm ben de. Erkekler algılayamıyor. Doğunca, bebeği görünce anladım demişti. Ve de gece benden önce kalkardı, emziği düşse o verirdi, uyanmaya hiç erinmedi. Ben kalkmak istemedim o seve seve kalktı düşün. Harika bir baba oldu. Önemli olan bunlar, içimizde fır fır dönen bir seyi algılamalarını beklememek gerek belki de :)Ama gel gör ki bir karnımı elle hareket etsin hisset diyorum ellemiyor kaçıyor doğunca severim ben diyor , yatakta elini zorla karnıma getirmeye çalışıyorum çektiriyor hemen elini , yani ALLAH bir yerden alıyor bir yerden veriyor sanırsam canım
İnşallah, dualarımız bebişinleBi kac senaryo var dogdugunda nefes problemi olursa yogun bakima alinirmis. Mor mavi bebek olma ihtimali varmis oyle dogarsa ona gore birsyler yapılacak. Iste insallah sıkıntısız dogar diye dua ediyorum ilaclarla idare ederiz insallah yogun bakima gerek kalmaz
Hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun canım sağlıkla gelsinSelam hatunlar kontrolden geldik bugün şekerim yüksek çıkıyor suyumuzda azalmış 38+2 bugün doktor 2 kere nst yaptı ilk bebeğin hareketi az dedi çikolata meyve suyu içtim bir daha nst yaptı onda iyi çıktı yarın için doğum dedisabah 8,5 ta yatış yapılacak 10 da doğuma gireceğim nasip olursa inşaallah
Doğunca severim diyor ama uyanma konusunda çok derin uyuyor o uyanana kadar çocuk geri uyur zatenCanım ilk çocugumda benim eşim de öyleydi. Huylanıyorum derdi. Elinii koydugumda karnıma ayıp olmasın diye koyardı ama çekmek isterdi çaktırmadan:) Üzülürdüm ben de. Erkekler algılayamıyor. Doğunca, bebeği görünce anladım demişti. Ve de gece benden önce kalkardı, emziği düşse o verirdi, uyanmaya hiç erinmedi. Ben kalkmak istemedim o seve seve kalktı düşün. Harika bir baba oldu. Önemli olan bunlar, içimizde fır fır dönen bir seyi algılamalarını beklememek gerek belki de :)
İnşallah allah yardimciniz olsunBi kac senaryo var dogdugunda nefes problemi olursa yogun bakima alinirmis. Mor mavi bebek olma ihtimali varmis oyle dogarsa ona gore birsyler yapılacak. Iste insallah sıkıntısız dogar diye dua ediyorum ilaclarla idare ederiz insallah yogun bakima gerek kalmaz
Hani gören dr da cok onemli bir delik olsa bi yerlere yönlendirirdi deilmiVsd de olsa kac tipi var. Bizimki kapanmayacak yerdeymis. Bende de kadin dogumcularin cogu goremedi sadece bi tanesi gordu bende cok dr a gittim bu konuyla alakali. ama fetal eko ceken cocuk kardoyoloji drlari gordu ve takip onerdiler. Dogunca mutlaka cocuk kalp dr una goturmenizi tavsiye ederim. İnslaalh küçüktür ve kapanir
ben de evdeyim. canımı riske atmazdım yerinizde olsam allah korusun. eften püften bir şey olsa neyse ama böylesine kırıp geçirici bi durum varken çalışmamak daha mantıklı sanki.
2. ve 3. ye hamile olan anneler bize nelerden kaç tane lazım yazsa çok daha rahat oluruz aslında. jenerasyon farkı az olacağından ihtiyaçlarımız da yakındır sanırım
Benim doktorum çalışamaz vermişti evdeyim oyuzden
Müdürüm ilçe milli eğitimi aradı. Benim durumumu sormak için. İdari izinli olmam gerektiğini düşünüyordu. İlçe ile sormuş falan. İl milli eğitim öğretmenden yana tavır alalım ve idari izinli olması hususunda bir yazı yazalım demiş. Bana okula gelme idari izin lisin dendi. Zaten olması gereken bu bence. Yakın zamanda buna da bir açıklama yapılacaktır diye düşünüyorum. İdari izin vermeseler de okula gitmeyi tercih ederdim sanırım. Zaten biz 6-7 kişilik bir okuluz. Sosyal mesafe çok rahat korunuyor. Fakat insan yine de stres yapıyor tabi.Bende çalışamaz raporu alıp evde olanlardanım. Geçen gün bir Facebook grubunda bunu görmüştüm umarım size yararı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?