2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Edersin kuzum o 3 saatte sen neler yaparsin. Yads buyugu yokken. Haftada 5 saatte de neler neler yapilir sende ustten supurmeye calisirsin en kotu. Yemek konusunda destek alabilecek misin
Yemek pratik şeyler yapıyorum genelde, dışardan da söyleriz arada. Bebekler 17 gün kuvözde kalıp çıktılar, 3 haftadır evdeler ve kızımdan ve onlardan duşa girecek zamanı zor buluyorum, çamaşır ütü dışında pek bişey yapmıyorum açıkçası. Bebeklerin biri hiç emmiyor, biri biraz emiyor, o yüzden süt sağıp veriyorum, o da yorucu sürekli.Eşim evde bu gün, o süpürge tutacak üstten şöyle bir.

Biliyorum canım cıkaralım şu bebişleri bol bol kucaklarız çok az kaldı Patavatsız milletiz biz. Yakın arkadaşlsrım bile ıki cocuk cok zor diyor. Yani göze almısız, sona gelmişiz, hamile psikolojisini biliyosun neden böyle olumsuz konusuyorsun dimi Taşınma doğumdan sonraya kaldı canım son on günüm benm sanırım hıc canım almıyo. Takviye kuvvete basvurcam artık ne yapayım halledemezsem kendım. Daha inşaat pisliğini temizletmediler ben de bu halde girisemem:/

Gözün aydın canım ALLAH analı babalı büyütsün nst ile ilgili tam anlayamadım ne demek istediğini biraz açar mısın
100 tavan gozukuyo ya agri icin ama 100 u gösterse de dogum agirsini o belirlemiyo, agrilarin tekrari belirliyor. 100 ken acilmam yoktu. 50 iken disimi sıkıyodum cunku dalgali bir seyiri vardi

Direk sanciyla basladi ama onun oncesinde ebru salliyla hamile platesi var onun ilk 50
Dk sini yaptim 2 saat sonra sanci girmeye basladi o tetiklemis olabilir

Hayırlı olsun Allah anali babali büyütsün, gaz sancı uykusuzluk olmasin nasıldı ssvd, agriniz ve aciniz cok oldu mu, korktunuz mu? Hangi hastanede yaptınız
Acilma 3cm de cok
Yavas seyrediyodu suni sanci verildi o zor gercekten de ama 1 saat sonra epidural yapildi ve tum agri bicak gibi kesildi. 9cm de epidurain etkisi gecmisti ve ikinmayi hissetmem icin vermek istemedi dr o kisim baya zorladi beni o an pisman oldum diyebilirim ama o andan sonra surec cok hizli ilerliyor sonra da dogum basladi zaten. Dogum asamasi o kadar zor gelmedi acikcasi bana. Boylece kavustuk kuzuyla. Ankara koru hastanesinde yaptim. Simdi biraz dikis agrim var yani doyunca da hersey bir anda bitmiyomus

Benim doktorum çalışamaz vermişti evdeyim oyuzden
Ben de çalışabilir aldım. Sizinle aynı durumdayım. Şuan okuldayım. İdare benim okula gelmemem taraftarı. İdari izinli sayılmam gerektiğini düşünüyor. Soruyorlar. Araştırıyorlar şuan.

Zaten doktor rapor vermedi ben de çalışamazı başlattım 35 haftada başladım bakalım ileriye 3 haftayı bari atabilsem iyi olur.Aslında okula gidebilirdim seminer sonuçta ama risk almak istemedim,hayırlısı bakalım.

Kızlar ben bugün kontrolden geldim oğluşum haftasıyla uyumluydu kilosunu sordum haftasıyla uyumlu olması bizim için yeterli kilosu yanıltır dedi ve söylemedi şok oldum nst ye bağladılar sancım yok en fazla 20 30 yani heralde bizimki biraz gecikecek hala doğum pozisyonundaymış normal doğum gidişatında ilerliyoruz bakalım hayırlısı

Gözünüz aydın ultrason kağıdında yazmıyor muydu. Az kalmış bi avazda kurtulun

100 tavan gozukuyo ya agri icin ama 100 u gösterse de dogum agirsini o belirlemiyo, agrilarin tekrari belirliyor. 100 ken acilmam yoktu. 50 iken disimi sıkıyodum cunku dalgali bir seyiri vardi
Şimdi anladım canım demek benimde ondan 60 ken hiç his olmuyor çünkü anlık bir sancı yükseliyor sonra geri 20 25 oluyor

40ı görecek desene sağlıcakla gelsin

ay çok heyecanlı

kızlar konulardan bağımsız bir şey sormak istiyorum bilgisi olan varsa eğer.

yüzük büyütmemiz lazım klasik bir alyans ve bir tane tektaş. ekleme yapmadan büyütmeleri mümkün mü kuyumcuda? bir de ücret alınır mı böyle bir durumda. araştırdım ama bulamadım pek bir şey.

Canım boru gibi birşey var demirden ona takınca büyüyor ekleme filan olmadan genişletiyor aldığın yerse ücrette almaz bence

Canım boru gibi birşey var demirden ona takınca büyüyor ekleme filan olmadan genişletiyor aldığın yerse ücrette almaz bence
aldığımız yer burda değil maalesef başka bir kuyumcuya götüreceğiz. ekleme olursa şekli bozulur mu dedik o yüzden eklemesiz araştırdım ama bulamamıştım demek yapılıyormuş. çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…