- 16 Eylül 2017
- 212
- 304
- 53
- 43
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #19.861
Yemek pratik şeyler yapıyorum genelde, dışardan da söyleriz arada. Bebekler 17 gün kuvözde kalıp çıktılar, 3 haftadır evdeler ve kızımdan ve onlardan duşa girecek zamanı zor buluyorum, çamaşır ütü dışında pek bişey yapmıyorum açıkçası. Bebeklerin biri hiç emmiyor, biri biraz emiyor, o yüzden süt sağıp veriyorum, o da yorucu sürekli.Eşim evde bu gün, o süpürge tutacak üstten şöyle bir.Edersin kuzum o 3 saatte sen neler yaparsin. Yads buyugu yokken. Haftada 5 saatte de neler neler yapilir sende ustten supurmeye calisirsin en kotu. Yemek konusunda destek alabilecek misin
Biliyorum canım cıkaralım şu bebişleri bol bol kucaklarız çok az kaldıHe ya aynen boyle baktik olmuyor o zaman veririzde en azindan elimizden geleni yaptik derizsorma daha bugun kendi ablam simdiki aklim olsa tek cocukla kalirdim diyo. Kahwaltiya gittigimiz yerde erkek cocuklar cok yaramazdi ahanda kendini hazirla, bittin sen falan filan bir dunya sey.
Minnak kizlari birakmak istemiyosunda tasinma ne zaman olacak bellimi. Dogunca ciddi zor olur.
Sen 15 guncuk kucagina alamamissin kizim 9 aydir "anne beni kucagina alamaz, karninda bebek var, kardesim var" diye gecirdi. Oyle eksikligini hissettiki. Son 1 aydir avutmaya calisiyorum kardesin dogacak az kaldi kxaman seni bolbol kucagima alacagim diye
slingden memnun olan çok kişi var belki durur ondaemiyor, kucağımda tutulu geziyor i, beşiğine koyunca huysuzluk. sling aldırcak bana bağlıyacağım onu kendime.
100 tavan gozukuyo ya agri icin ama 100 u gösterse de dogum agirsini o belirlemiyo, agrilarin tekrari belirliyor. 100 ken acilmam yoktu. 50 iken disimi sıkıyodum cunku dalgali bir seyiri vardiGözün aydın canım ALLAH analı babalı büyütsünnst ile ilgili tam anlayamadım ne demek istediğini biraz açar mısın
Direk sanciyla basladi ama onun oncesinde ebru salliyla hamile platesi var onun ilk 50Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallaharamızda 1 gün varmış aynı haftadayız ben de artık doğsun istiyorum yürüyüşler hurmalar havada uçuyor ama tık yok ne önerirsin nasıl başladı senin doğumun
Acilma 3cm de cokHayırlı olsun Allah anali babali büyütsün, gaz sancı uykusuzluk olmasinnasıldı ssvd, agriniz ve aciniz cok oldu mu, korktunuz mu? Hangi hastanede yaptınız
Benim doktorum çalışamaz vermişti evdeyim oyuzden
Ben de çalışabilir aldım. Sizinle aynı durumdayım. Şuan okuldayım. İdare benim okula gelmemem taraftarı. İdari izinli sayılmam gerektiğini düşünüyor. Soruyorlar. Araştırıyorlar şuan.
Evet aslında öyle. İdari izinli sayılıyorum şuan. Ama müdürüm böyle şeymi olur diyor. İdari izinli sayılmayız gerekir diyor. Bizimle ilgili de bir açıklama yapılmalıydı aslında. Birkaç güne açıklama gelir gibime geliyor.
32.haftada çalışabilir raporu aldıktan sonra çalışılan kısmı doğum sonrasına aktarabilmek için fiilen çalışmış olmak gerekiyor siz rapor alıp gitmezseniz o günleri sonraya ekletemiyorsunuz gitmeyecekseniz çalışamaza dönüştürün daha iyi
Gözünüz aydın ultrason kağıdında yazmıyor muydu. Az kalmış bi avazda kurtulunKızlar ben bugün kontrolden geldim oğluşum haftasıyla uyumluydu kilosunu sordum haftasıyla uyumlu olması bizim için yeterli kilosu yanıltır dedi ve söylemedi şok oldum nst ye bağladılar sancım yok en fazla 20 30 yani heralde bizimki biraz gecikecekhala doğum pozisyonundaymış normal doğum gidişatında ilerliyoruz bakalım hayırlısı
Bizimki ellemiyor benim ellediğime karışıyor çocuğu rahatsız etmesene diyebenim eşim de güya bebeği dinlemek için karnıma uzandı. başladı tekmelemeye bizimki. bu hep böyle tekme mi atıcak diyo
İnşAllah ya çünkü sarışın çakır gözlü al yanaklı tombik bir bebişmişSaglikli olsunda belki malum olmustur esine
Şimdi anladım canım demek benimde ondan 60 ken hiç his olmuyor çünkü anlık bir sancı yükseliyor sonra geri 20 25 oluyor100 tavan gozukuyo ya agri icin ama 100 u gösterse de dogum agirsini o belirlemiyo, agrilarin tekrari belirliyor. 100 ken acilmam yoktu. 50 iken disimi sıkıyodum cunku dalgali bir seyiri vardi
40ı görecek desene sağlıcakla gelsinKızlar ben bugün kontrolden geldim oğluşum haftasıyla uyumluydu kilosunu sordum haftasıyla uyumlu olması bizim için yeterli kilosu yanıltır dedi ve söylemedi şok oldum nst ye bağladılar sancım yok en fazla 20 30 yani heralde bizimki biraz gecikecekhala doğum pozisyonundaymış normal doğum gidişatında ilerliyoruz bakalım hayırlısı
ay çok heyecanlıKızlar ben bugün kontrolden geldim oğluşum haftasıyla uyumluydu kilosunu sordum haftasıyla uyumlu olması bizim için yeterli kilosu yanıltır dedi ve söylemedi şok oldum nst ye bağladılar sancım yok en fazla 20 30 yani heralde bizimki biraz gecikecekhala doğum pozisyonundaymış normal doğum gidişatında ilerliyoruz bakalım hayırlısı
ah bi bilse onun güzelliğiniBizimki ellemiyor benim ellediğime karışıyor çocuğu rahatsız etmesene diye
Canım boru gibi birşey var demirden ona takınca büyüyor ekleme filan olmadan genişletiyor aldığın yerse ücrette almaz bencekızlar konulardan bağımsız bir şey sormak istiyorum bilgisi olan varsa eğer.
yüzük büyütmemiz lazım klasik bir alyans ve bir tane tektaş. ekleme yapmadan büyütmeleri mümkün mü kuyumcuda? bir de ücret alınır mı böyle bir durumda. araştırdım ama bulamadım pek bir şey.
aldığımız yer burda değil maalesef başka bir kuyumcuya götüreceğiz. ekleme olursa şekli bozulur mu dedik o yüzden eklemesiz araştırdım ama bulamamıştım demek yapılıyormuş. çok sağolCanım boru gibi birşey var demirden ona takınca büyüyor ekleme filan olmadan genişletiyor aldığın yerse ücrette almaz bence
Ayy sorma öyle gibi gözüküyor az kaldı ama gününü doldurursa 14 gün falan bakalım40ı görecek desene sağlıcakla gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?