2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kalbinde vsd tipinde delik var bide fallottan supheleniyolar dogunca tam teşhis konacak
Gebeliğimde 3 dr değiştirdim.ayrintili ultrasonda falan bi sorun görmedi radyoloji. Sonrasında başladığım 2. dr kalbinde önemsiz bir delik var cok küçük vsd demişti. 3. Doktora hiç bisey söylemedim.önemli olsa ayrıntılıda görülür yazılırdı diye. Ama içim içimi yiyor tabi.dogdugunda yapılacak özel bir müdahale varmı

ben de evdeyim. canımı riske atmazdım yerinizde olsam allah korusun. eften püften bir şey olsa neyse ama böylesine kırıp geçirici bi durum varken çalışmamak daha mantıklı sanki.

Kızlar hamilelik boyunca ilk defa rüyamda bebeği doğmuş birşekilde kundakta gördüm eşime anlatayım derken eşim benden önce rüyamda ikranur u gördüm dedi ve baya baya tipini anlattı ben o kadar detaylı görmedim ama dedim bu kadar mı denk gelir kafamda birşey de lan yoksa dogumum mu yakın niye ikimizde gördük diyor sonra diyorum rüya işte

yaaaa ne güzel görmüşsünüz tam da tesadüfün böylesi.

ben anca korku filmlerindeki gibi doğum anı göreyim

32.haftada çalışabilir raporu aldıktan sonra çalışılan kısmı doğum sonrasına aktarabilmek için fiilen çalışmış olmak gerekiyor siz rapor alıp gitmezseniz o günleri sonraya ekletemiyorsunuz gitmeyecekseniz çalışamaza dönüştürün daha iyi

yaaaa ne güzel görmüşsünüz tam da tesadüfün böylesi.

ben anca korku filmlerindeki gibi doğum anı göreyim
Onu hamile değilken görüyordum ama hamilelikte görmedim hiç doğurma anı asmalı kesmeli şeyler gormeye başladım hamilelikte hormonlarımız tavan ruh napsın

Ne güzel. Hatta eşiniz de ne güzel adıyla çağrıyor İkranur diye. Bizimki 20 günlük oldu hala bebek diyen kocam var. Alışcak ama bakalım ne zaman?

Ne güzel. Hatta eşiniz de ne güzel adıyla çağrıyor İkranur diye. Bizimki 20 günlük oldu hala bebek diyen kocam var. Alışcak ama bakalım ne zaman?
Adını koydugumuzdan beri ben ikranur şöyle ikranur böyle diyorum oda benim gibi oldu, adı ilk kabullenişini başka bir kız çocuğuna ayakkabını ver ikranur giysin dediğinde anladım dün zaten gelmiş daha doğmadan kızıma göz koydular arkadaşın oğlu oldu senin kızı alırız diyor bana , vermem ben kızımı kimselere diyor

Ama gel gör ki bir karnımı elle hareket etsin hisset diyorum ellemiyor kaçıyor doğunca severim ben diyor , yatakta elini zorla karnıma getirmeye çalışıyorum çektiriyor hemen elini , yani ALLAH bir yerden alıyor bir yerden veriyor sanırsam canım

benim eşim de güya bebeği dinlemek için karnıma uzandı. başladı tekmelemeye bizimki. bu hep böyle tekme mi atıcak diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…