- 9 Nisan 2014
- 1.747
- 1.525
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #19.901
Şeker ölçümünüzü nasıl yaptılar. Sadece açlık mı bakıldı. 38 haftayı tamamlamış sınız zaten. Sağlıkla doğsun inşallahSelam hatunlar kontrolden geldik bugün şekerim yüksek çıkıyor suyumuzda azalmış 38+2 bugün doktor 2 kere nst yaptı ilk bebeğin hareketi az dedi çikolata meyve suyu içtim bir daha nst yaptı onda iyi çıktı yarın için doğum dedisabah 8,5 ta yatış yapılacak 10 da doğuma gireceğim nasip olursa inşaallah
Benim doktorum erken doğum riskinden dolayı verdi raporu.Müdürüm ilçe milli eğitimi aradı. Benim durumumu sormak için. İdari izinli olmam gerektiğini düşünüyordu. İlçe ile sormuş falan. İl milli eğitim öğretmenden yana tavır alalım ve idari izinli olması hususunda bir yazı yazalım demiş. Bana okula gelme idari izin lisin dendi. Zaten olması gereken bu bence. Yakın zamanda buna da bir açıklama yapılacaktır diye düşünüyorum. İdari izin vermeseler de okula gitmeyi tercih ederdim sanırım. Zaten biz 6-7 kişilik bir okuluz. Sosyal mesafe çok rahat korunuyor. Fakat insan yine de stres yapıyor tabi.
Açlıkta sıkıntı yok tokluk yüksek benim tokluk şekerim yüksek çıkıyor yemeklerden 1 er saat sonra ölçüm istedi doktorum hep 38+3 olacağız yarın inşaallah çok çok teşekkür ederimŞeker ölçümünüzü nasıl yaptılar. Sadece açlık mı bakıldı. 38 haftayı tamamlamış sınız zaten. Sağlıkla doğsun inşallah
yapmaz mı tabii ki stres olursunuz. neticede nerden kimden kapıldığı belli bile olmuyo. inşallah idari izinli sayılırsınız.Müdürüm ilçe milli eğitimi aradı. Benim durumumu sormak için. İdari izinli olmam gerektiğini düşünüyordu. İlçe ile sormuş falan. İl milli eğitim öğretmenden yana tavır alalım ve idari izinli olması hususunda bir yazı yazalım demiş. Bana okula gelme idari izin lisin dendi. Zaten olması gereken bu bence. Yakın zamanda buna da bir açıklama yapılacaktır diye düşünüyorum. İdari izin vermeseler de okula gitmeyi tercih ederdim sanırım. Zaten biz 6-7 kişilik bir okuluz. Sosyal mesafe çok rahat korunuyor. Fakat insan yine de stres yapıyor tabi.
Yapacak birsey yok kuzum onlari bile yapabiliyosunya daha nolsun. Oldugu kadar diceksin salacaksin artik bir sure. Minnoslarin insallah emerler biraz olsun, emmezlerse de cok dert etme. Ilk emmeyen onlar olmayacak. Allahin izniyle sen saglicakla buyutursun onlariYemek pratik şeyler yapıyorum genelde, dışardan da söyleriz arada. Bebekler 17 gün kuvözde kalıp çıktılar, 3 haftadır evdeler ve kızımdan ve onlardan duşa girecek zamanı zor buluyorum, çamaşır ütü dışında pek bişey yapmıyorum açıkçası. Bebeklerin biri hiç emmiyor, biri biraz emiyor, o yüzden süt sağıp veriyorum, o da yorucu sürekli.Eşim evde bu gün, o süpürge tutacak üstten şöyle bir.
Aynen yani sanki biz cok kolay olcagini soyluyoruz. Aman boswer gececek hepsi insallah.Biliyorum canım cıkaralım şu bebişleri bol bol kucaklarız çok az kaldıPatavatsız milletiz biz. Yakın arkadaşlsrım bile ıki cocuk cok zor diyor. Yani göze almısız, sona gelmişiz, hamile psikolojisini biliyosun neden böyle olumsuz konusuyorsun dimi Taşınma doğumdan sonraya kaldı canım son on günüm benm sanırım hıc canım almıyo. Takviye kuvvete basvurcam artık ne yapayım halledemezsem kendım. Daha inşaat pisliğini temizletmediler ben de bu halde girisemem:/
Ucret mutlaka alinir ve alyans buyutulebilinir belki ama tek tas pirlantaysa dokunmak istemeyebilir bilincli bir yerkızlar konulardan bağımsız bir şey sormak istiyorum bilgisi olan varsa eğer.
yüzük büyütmemiz lazım klasik bir alyans ve bir tane tektaş. ekleme yapmadan büyütmeleri mümkün mü kuyumcuda? bir de ücret alınır mı böyle bir durumda. araştırdım ama bulamadım pek bir şey.
Saglicakla kavusun insallah canim benimSelam hatunlar kontrolden geldik bugün şekerim yüksek çıkıyor suyumuzda azalmış 38+2 bugün doktor 2 kere nst yaptı ilk bebeğin hareketi az dedi çikolata meyve suyu içtim bir daha nst yaptı onda iyi çıktı yarın için doğum dedisabah 8,5 ta yatış yapılacak 10 da doğuma gireceğim nasip olursa inşaallah
Öyle canım gerçekten. Olduğu kadar, gececek ama ben demeyeceğim böyle moral bozucu şeyler kimseye .:) Eşimin gidesi yok buradan da ben biraz da farklı mekanda evde kalmak istiyorum. Neticede cogu zaman evde gececek, yaz gibi de olmaz bı ıkı aya havalar, bebişle hadi diyince çıkamayız yürüyüşe. Uzun bir ev tatili bizi bekliyorAynen yani sanki biz cok kolay olcagini soyluyoruz. Aman boswer gececek hepsi insallah.
Aman diyim hicbirseye girisme sen. Artik kalsin yapacak birsey yok. Bebek biraz toparladiginda tasinirsin bir sekilde. Iki evde sizin diye biliyorum yawas yawas tasirsin
Adet olmayınca aylardır resmen unutmusum ağrısını 4 5 saattir belimde bir ağrı var adet olduğumda da böyle sızlardı ve sabah uyandıgımdan beri hareket edince sağ kasığımdan anlık bir batma oluyor artık alıscaz sanırım bunlara günümüz yaklaştıkça
Şuanlık daha onu fark etmedim canım yakında o da çıkar piyasaya bugün belimin sızısı bacağıma vuruyordu şuan geçti amaAynen öyle canım hafta ilerledikçe daha sık oluyor bir de bağırsakların bozulmuş gibi bir his eşlik ediyor
Benim doktorum erken doğum riskinden dolayı verdi raporu.
yok pırlanta değilmiş klasik altın üstüne zirkon. çok sağ ol inşallah büyütebilirizUcret mutlaka alinir ve alyans buyutulebilinir belki ama tek tas pirlantaysa dokunmak istemeyebilir bilincli bir yer
Teşekkür ederim. 29.haftamda lekelenme ve kasılma sancı ile bir gece hastanede yattım.idrar yolu enfeksiyonu cıkmişti. O günden beri dikkat ediyorum yormamaya çalışıyorum kendimi.bol su içip ilaçlarımı aksatmiyorum.çok şükür bugüne geldik. Bir de ilk dogumum da 29 haftalık erken dogumdu. Oyuzden korkuttu bizineden dolayı erken doğum riskiniz var ? Geçmiş olsun
Raporlar geçersiz olacak yazıyordu bir yerde çalışabilir aldıysanız.Aktarma yapılırken diye biliyorumBenim doktorum erken doğum riskinden dolayı verdi raporu.
Hayır doğum öncesi çalışamaz raporu zaten.biz okul yok zaten çalışabilir verseniz dedikRaporlar geçersiz olacak yazıyordu bir yerde çalışabilir aldıysanız.Aktarma yapılırken diye biliyorum
Anladım benimki de rapor veremem dedi çalışamazı başlattık,hayırlısı bakalım.Hayır doğum öncesi çalışamaz raporu zaten.biz okul yok zaten çalışabilir verseniz dedikdoktorum yok zaten çalışamaz durumdasın veremem dedi haklı olarak
Ay saol canım moral verdin banaGuclusun sen zaten baksana icinde mucize tasiyorsunuz. Karsi cinsimizin asla yasayamayacagi bir duyguyu yasiyoruz. Doguruyoruz kendimizden besleyerek buyutuyoruz. Bundan guzel sey mi var
Maşallah bayaa büyümüş Allah şifa versinTeşekkür ederim. 29.haftamda lekelenme ve kasılma sancı ile bir gece hastanede yattım.idrar yolu enfeksiyonu cıkmişti. O günden beri dikkat ediyorum yormamaya çalışıyorum kendimi.bol su içip ilaçlarımı aksatmiyorum.çok şükür bugüne geldik. Bir de ilk dogumum da 29 haftalık erken dogumdu. Oyuzden korkuttu bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?