2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Şeker ölçümünüzü nasıl yaptılar. Sadece açlık mı bakıldı. 38 haftayı tamamlamış sınız zaten. Sağlıkla doğsun inşallah

Benim doktorum erken doğum riskinden dolayı verdi raporu.

Şeker ölçümünüzü nasıl yaptılar. Sadece açlık mı bakıldı. 38 haftayı tamamlamış sınız zaten. Sağlıkla doğsun inşallah
Açlıkta sıkıntı yok tokluk yüksek benim tokluk şekerim yüksek çıkıyor yemeklerden 1 er saat sonra ölçüm istedi doktorum hep 38+3 olacağız yarın inşaallah çok çok teşekkür ederim darısı size inşaallah

yapmaz mı tabii ki stres olursunuz. neticede nerden kimden kapıldığı belli bile olmuyo. inşallah idari izinli sayılırsınız.

Yapacak birsey yok kuzum onlari bile yapabiliyosunya daha nolsun. Oldugu kadar diceksin salacaksin artik bir sure. Minnoslarin insallah emerler biraz olsun, emmezlerse de cok dert etme. Ilk emmeyen onlar olmayacak. Allahin izniyle sen saglicakla buyutursun onlari

Aynen yani sanki biz cok kolay olcagini soyluyoruz. Aman boswer gececek hepsi insallah.
Aman diyim hicbirseye girisme sen. Artik kalsin yapacak birsey yok. Bebek biraz toparladiginda tasinirsin bir sekilde. Iki evde sizin diye biliyorum yawas yawas tasirsin

Ucret mutlaka alinir ve alyans buyutulebilinir belki ama tek tas pirlantaysa dokunmak istemeyebilir bilincli bir yer

Saglicakla kavusun insallah canim benim

Adet olmayınca aylardır resmen unutmusum ağrısını 4 5 saattir belimde bir ağrı var adet olduğumda da böyle sızlardı ve sabah uyandıgımdan beri hareket edince sağ kasığımdan anlık bir batma oluyor artık alıscaz sanırım bunlara günümüz yaklaştıkça

Öyle canım gerçekten. Olduğu kadar, gececek ama ben demeyeceğim böyle moral bozucu şeyler kimseye .:) Eşimin gidesi yok buradan da ben biraz da farklı mekanda evde kalmak istiyorum. Neticede cogu zaman evde gececek, yaz gibi de olmaz bı ıkı aya havalar, bebişle hadi diyince çıkamayız yürüyüşe. Uzun bir ev tatili bizi bekliyor

Aynen öyle canım hafta ilerledikçe daha sık oluyor bir de bağırsakların bozulmuş gibi bir his eşlik ediyor

neden dolayı erken doğum riskiniz var ? Geçmiş olsun
Teşekkür ederim. 29.haftamda lekelenme ve kasılma sancı ile bir gece hastanede yattım.idrar yolu enfeksiyonu cıkmişti. O günden beri dikkat ediyorum yormamaya çalışıyorum kendimi.bol su içip ilaçlarımı aksatmiyorum.çok şükür bugüne geldik. Bir de ilk dogumum da 29 haftalık erken dogumdu. Oyuzden korkuttu bizi

Hayır doğum öncesi çalışamaz raporu zaten.biz okul yok zaten çalışabilir verseniz dedik doktorum yok zaten çalışamaz durumdasın veremem dedi haklı olarak
Anladım benimki de rapor veremem dedi çalışamazı başlattık,hayırlısı bakalım.

Maşallah bayaa büyümüş Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…