• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar az önce bir hapşırdıım yani ıkı saat önce filan, o saat bu saattir sağ kasığım ağrıyor çok fena. Bi hapşırık sancı başlatır mı ki 😱 ayy uzandım geçmiyor, zonklama şeklinde kasığımın sağ altı. Magnezyum içtim hemen gecmedi ne yapsam ki, fkra gibii hapşırık yüzünden doğurmak istemiyorum 🤒😅
Parol.varsa ic ağrısını alır

kızlar devlet hastanesinde kontrole gidenler. doktora kendiniz sezaryan istiyorum dediniz mi? diyecek misiniz ya da? ya da şöyle sorayım devlette de ben sezaryan istiyorum deyince tamam diyolar mı?
Canım ben söylemedim ama söylemiş olsam bile tamam diyeceklerini pek sanmıyorum açıkcası daha çok normale zorluyorlar bende zaten herşey olması gerektiği gibi olsun istediğim için illa sezeryan olsun demiyorum bebişim ne zaman nasıl gelmek isterse öyle gelsin inşAllah 🤗

Kızlar arada sanki bebek aşşağıya baskı yspıyormuş gibi anüs kısmıma sancı gibi bir şey giriyor ne olabilir yaşayan varmı normal bişey mi şehir dışındayım acil bişey olur diyede korkuyorum sancı bumu oluyor🙈
İlk Hamileliğimde suni sancı ile doğum yaptım. Açılma ilerledikçe bana büyük tuvaletin varmış gibi hissediyormusun diye sordular. Hiç hissedemedim o duyguyu ama sanırım o da doğumun yaklaştığını gösteren bir şeydi sanırım.

Canım ben söylemedim ama söylemiş olsam bile tamam diyeceklerini pek sanmıyorum açıkcası daha çok normale zorluyorlar bende zaten herşey olması gerektiği gibi olsun istediğim için illa sezeryan olsun demiyorum bebişim ne zaman nasıl gelmek isterse öyle gelsin inşAllah 🤗
yok ya ben vazgeçtim zaten doğurmaktan. ne zaman olcak nasıl olcak napcam diye düşünmekten keçileri kaçırdım. kalsın içimde zararı yok :KK53:

Kızlar az önce bir hapşırdıım yani ıkı saat önce filan, o saat bu saattir sağ kasığım ağrıyor çok fena. Bi hapşırık sancı başlatır mı ki 😱 ayy uzandım geçmiyor, zonklama şeklinde kasığımın sağ altı. Magnezyum içtim hemen gecmedi ne yapsam ki, fkra gibii hapşırık yüzünden doğurmak istemiyorum 🤒😅
Başlamaz heralde yaa sen hapşırırken kendini sıktıksan ondan olmuştur ağrın

Benim de saçlarım acaip gürlesti rengi koyulasti, hiç yaglanmaz oldu😅 keşke doğurduktan sonra da böyle kalsa diyorum hep geçecek tabii biliyorum🤷‍♀️😃
Saçta bende farkettim saç botoxu yaptırmış gibi nasıl canlandı boyadan yıpranan yerler bile toparladı baya ama bu saadet sadece duğumdan 4ay sonrasına kadar devam edicek sonra dökülecekler 🤷🏻‍♀️

yok ya ben vazgeçtim zaten doğurmaktan. ne zaman olcak nasıl olcak napcam diye düşünmekten keçileri kaçırdım. kalsın içimde zararı yok :KK53:
Devlette sezaryan doğum yaptırmıyorlar diye biliyorum.dayımın eşine 3 gün suni sancı verdiler,doğuramadı.en son dayım neden sezeryana almıyorsunuz diye sorunca devlette sezaryan olmadığını,eşinin de bu gidişle doğuramayacağını,başlarının çaresine bakmaları gerektiğini söylemişler.sonra özele gitmişlerdi orda sezaryan olmuştu en acilinden.ama tabiki belki şehirden şehire değişen bir durum da olabilir.mesela adanada acilde gebelik testi yapıyorlardı,hatayda acilde gebelik testi yapmıyorlar.başhekimliğin aldığı kararlar doğrultusunda hareket ediliyormuş 🤷‍♀️

Canim ciktim hastaneden evde istirahat ediyorum. Sukur sancim yok. 2 hafta dayansak insallah. Canim senin hastaligin nasil cok canin yaniyormu testi ne zaman tekrarlican
Çok iyiyim hamdolsun. Yarın 2. Teste gidilecek Allah izin verirse. Negatif çıkayım bitsin şu dert ya

Back
X