- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #17.501
Benim de saçlarım acaip gürlesti rengi koyulasti, hiç yaglanmaz olduBenim de öyle oldu, keşkee kalsa dimi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de saçlarım acaip gürlesti rengi koyulasti, hiç yaglanmaz olduBenim de öyle oldu, keşkee kalsa dimi![]()
Parol.varsa ic ağrısını alırKızlar az önce bir hapşırdıım yani ıkı saat önce filan, o saat bu saattir sağ kasığım ağrıyor çok fena. Bi hapşırık sancı başlatır mı kiayy uzandım geçmiyor, zonklama şeklinde kasığımın sağ altı. Magnezyum içtim hemen gecmedi ne yapsam ki, fkra gibii hapşırık yüzünden doğurmak istemiyorum
![]()
geçmiyor canım içiyim haklısın aklıma gelmedi parol içmekParol.varsa ic ağrısını alır
Canım ben söylemedim ama söylemiş olsam bile tamam diyeceklerini pek sanmıyorum açıkcası daha çok normale zorluyorlar bende zaten herşey olması gerektiği gibi olsun istediğim için illa sezeryan olsun demiyorum bebişim ne zaman nasıl gelmek isterse öyle gelsin inşAllahkızlar devlet hastanesinde kontrole gidenler. doktora kendiniz sezaryan istiyorum dediniz mi? diyecek misiniz ya da? ya da şöyle sorayım devlette de ben sezaryan istiyorum deyince tamam diyolar mı?
İlk Hamileliğimde suni sancı ile doğum yaptım. Açılma ilerledikçe bana büyük tuvaletin varmış gibi hissediyormusun diye sordular. Hiç hissedemedim o duyguyu ama sanırım o da doğumun yaklaştığını gösteren bir şeydi sanırım.Kızlar arada sanki bebek aşşağıya baskı yspıyormuş gibi anüs kısmıma sancı gibi bir şey giriyor ne olabilir yaşayan varmı normal bişey mi şehir dışındayım acil bişey olur diyede korkuyorum sancı bumu oluyor![]()
yok ya ben vazgeçtim zaten doğurmaktan. ne zaman olcak nasıl olcak napcam diye düşünmekten keçileri kaçırdım. kalsın içimde zararı yokCanım ben söylemedim ama söylemiş olsam bile tamam diyeceklerini pek sanmıyorum açıkcası daha çok normale zorluyorlar bende zaten herşey olması gerektiği gibi olsun istediğim için illa sezeryan olsun demiyorum bebişim ne zaman nasıl gelmek isterse öyle gelsin inşAllah![]()
Benim dr disaridan. Ben de degisiklik yapacaktim ama olmuyo sanjrimHangi Dr sizi takip ediyor ? Benim eşim olacak yanımda. O yüzden refakatçi sıkıntımız yok :) normal doğum mu sizin ?
Yaayok ya ben vazgeçtim zaten doğurmaktan. ne zaman olcak nasıl olcak napcam diye düşünmekten keçileri kaçırdım. kalsın içimde zararı yok![]()
Başlamaz heralde yaa sen hapşırırken kendini sıktıksan ondan olmuştur ağrınKızlar az önce bir hapşırdıım yani ıkı saat önce filan, o saat bu saattir sağ kasığım ağrıyor çok fena. Bi hapşırık sancı başlatır mı kiayy uzandım geçmiyor, zonklama şeklinde kasığımın sağ altı. Magnezyum içtim hemen gecmedi ne yapsam ki, fkra gibii hapşırık yüzünden doğurmak istemiyorum
![]()
Saçta bende farkettim saç botoxu yaptırmış gibi nasıl canlandı boyadan yıpranan yerler bile toparladı baya ama bu saadet sadece duğumdan 4ay sonrasına kadar devam edicek sonra döküleceklerBenim de saçlarım acaip gürlesti rengi koyulasti, hiç yaglanmaz oldukeşke doğurduktan sonra da böyle kalsa diyorum hep geçecek tabii biliyorum
![]()
Emin misin şu sıcaklardayok ya ben vazgeçtim zaten doğurmaktan. ne zaman olcak nasıl olcak napcam diye düşünmekten keçileri kaçırdım. kalsın içimde zararı yok![]()
eminim ya kalsın. çocuk havuzu alcam kendimeEmin misin şu sıcaklarda![]()
Devlette sezaryan doğum yaptırmıyorlar diye biliyorum.dayımın eşine 3 gün suni sancı verdiler,doğuramadı.en son dayım neden sezeryana almıyorsunuz diye sorunca devlette sezaryan olmadığını,eşinin de bu gidişle doğuramayacağını,başlarının çaresine bakmaları gerektiğini söylemişler.sonra özele gitmişlerdi orda sezaryan olmuştu en acilinden.ama tabiki belki şehirden şehire değişen bir durum da olabilir.mesela adanada acilde gebelik testi yapıyorlardı,hatayda acilde gebelik testi yapmıyorlar.başhekimliğin aldığı kararlar doğrultusunda hareket ediliyormuşyok ya ben vazgeçtim zaten doğurmaktan. ne zaman olcak nasıl olcak napcam diye düşünmekten keçileri kaçırdım. kalsın içimde zararı yok![]()
Ördek koymayı unutmaeminim ya kalsın. çocuk havuzu alcam kendime![]()
Yok devlette benim bildiğim tibbi zorunluluk yoksa hayir diyolarkızlar devlet hastanesinde kontrole gidenler. doktora kendiniz sezaryan istiyorum dediniz mi? diyecek misiniz ya da? ya da şöyle sorayım devlette de ben sezaryan istiyorum deyince tamam diyolar mı?
Dr unuz kim sizin. Dr dışardan olunca fiyatlwr nasilBenim dr disaridan. Ben de degisiklik yapacaktim ama olmuyo sanjrim
Çok iyiyim hamdolsun. Yarın 2. Teste gidilecek Allah izin verirse. Negatif çıkayım bitsin şu dert yaCanim ciktim hastaneden evde istirahat ediyorum. Sukur sancim yok. 2 hafta dayansak insallah. Canim senin hastaligin nasil cok canin yaniyormu testi ne zaman tekrarlican
Demeye cesaretim yokkızlar devlet hastanesinde kontrole gidenler. doktora kendiniz sezaryan istiyorum dediniz mi? diyecek misiniz ya da? ya da şöyle sorayım devlette de ben sezaryan istiyorum deyince tamam diyolar mı?
Yapmaya ya cidden mi. Korkutma beni. 1. Doğumun neydi dedi. Sezeryan hocam deyince neden sezeryan ki dedi. Şekerden bebek irileşti rahatsızlandım almak zorunda kaldılar dedim. Nerden bilecektim mülakattı bu yaşananYok devlette benim bildiğim tibbi zorunluluk yoksa hayir diyolar
Cigdem guler. 7500 tl odedim. Daha yeni açmıştı muayenehaneyi. Esi askin guler ile calisiyo. Ama su anda 11000 civari sanirim. Ssvd daha yuksek ücreti var diye biliyorumDr unuz kim sizin. Dr dışardan olunca fiyatlwr nasil