• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Peki pijama takımlarınızı kaç beden aldınız?38 mi 40 mi alsam,toplamda 7 kilo aldım belki doğumla giderse diye düşünüyorum.Öncesinde 38 bedendim?Çok mu hayalciyim neyim🤔?

Yanlis anlama ama nasil onermiyor anlamiyorum. Bir kere 200 gram asagiyukari sapma ihtimali var. Ve bir cok drun paylasiminda goruyorum 4 kilo ustu normal dogurani. Evet kolay sey degil ama bazi doktorlar kolaya kactigi icin ben baska bir dr tavsiyeside alirdim normal dusunuyorsam
Ilk bebegim aslında bende karmakarisigim.Benim eşimde doktor.Kadin doğum doktoru degil de oda sezaryan taraftarı.Biraz sıkıntılı bir hamilelik gecirdim.Riske atmak istemiyorum diyor.Bebek kanala da inmedi.Hızlada kilo alinca bu karara vardilar

Kızlar göğüs ucu kremi olarak hangi markayı tercih ettiniz? Ya da aldınız mı? Bir tek eksiğim o şimdilik, karar veremiyorum...
Ben almadım krem evde lansinoh vardı 1 kere sürdüm almayacağım hiç birşey eltim yeni doğum yaptı tek çözüm buzdolabı poşeti dedi onu kullanacağım 😂

Çantamınız hazırladık rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin inşaallah hepsini takım takım tek tek poşetledim iyi oldu bence 🥰

Eklentiler

• 555C85F5-CDBD-4E98-B8EF-13D7BD4887D9.webp
    555C85F5-CDBD-4E98-B8EF-13D7BD4887D9.webp
    64,6 KB · Görüntüleme: 126
Benimki öyle oldu. Masajlı suda doğum güzel olurdu. Hayaller tozpembe.
Benim bi arkadasinda sabah 4 te başlamisti aniden kanamasi. Acilen aldilar sezaryene sizin durumunuz gibiydi onunkide aynisiydi. O durumlar farkli zaten normal dogum olmaz
[/QUOTE]
Normal doğum beklemiyordum zaten. Şaka yapıyorum sadece.

Ilk bebegim aslında bende karmakarisigim.Benim eşimde doktor.Kadin doğum doktoru degil de oda sezaryan taraftarı.Biraz sıkıntılı bir hamilelik gecirdim.Riske atmak istemiyorum diyor.Bebek kanala da inmedi.Hızlada kilo alinca bu karara vardilar
Anladim canim karar sizin takdir Allahin tabi. Hersey gönlüne gore olur insallah

Canım ben 36+4 üm bebegim 3800 gram.Boyu 49 cm.20 Agustos sezaryan mecbur.4 kg gececek ben sezaryan olana kadar.Doktoruma kalsa hemen alicak.3700 üstü normal dogumu önermiyorum dedi.
20 ağustos muuu🤩🤩🤩🤩 Bende 20 ağustos doğumluyum bence çok güzel bir tarihe denk geliyor hemde bu sene 20.08.20 😁😁 ve üstüne birde aslan burcu🦁

Yeter ki sağlıkla gelsinler canım bizim de ev yokuş yukarı olduğu için cok bebek arabası kullanamadık kızımda, bi doğsunlar da ihtiyaç halinde diğer birçok şey alınır tabiki😊
Ev eşya dolu zaten hiç sorma özellikle salonum resmen bebek kokuyor her türlü eşyası orda oğlumun💜
Bizim evde yokuş tepesi ikinci çocuğumda 1yaşına kadar abisininki kullandım oda baston Du ii kırıldı 1yaşından sonrada 1baston.birdeçift yönlü olmak üzere İki tane bebek arabası kırdık yokuşta sağlam kalmasına imkan yok 🥴

Çantamınız hazırladık rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin inşaallah hepsini takım takım tek tek poşetledim iyi oldu bence 🥰
Ben daha çantamı hazırlayamadım isim yazılı kese yaptırdım İnstagramdan hala gelmediler onu bekliyorum bende hazırlasam keşke üzerinde büyük yük 😒

Hicte istemedim başak.burcu olmasini.Dileğim kabul oldu.Eşimde 15 agustos dogumlu aslan burcu.Onu denk getiremedik😃

Ben de aksine başak olsun aslan olmasın diye dua ediyorum🤭😂 20sine kadar bekle sonra başım gözüm üstüne diyorum 😂

Bende aynı şeyi düşünüyorum sevgili oğlum bekle başak burcu ol diyorum bir başak anne olarak 😬

Ben de balığım aslında ama başak bebekleri okudum da nedense çok benimsedim çok sevdim🤭 başak annesi biraz anlatır mısın kendini titizlik dışında nasıldır bu başaklar 😅

Bazen bu kasılmalarla bebek hareketlerini karıştırıyorum ben size de oluyor mu? Ya güçlü vuruyor ya da kasılma geliyor bir şey var ama ne😬

Bu ayak şişmesini napcaz ya iğne batırıp puf diye söndüresim var buzlu tuzlu suya koyuyorum, masaj yaptırıyorum bana mısın demiyor. Etleri sanki morarmış berelenmiş gibi acıyor 😩

Kızlar vajinal mantar enfeksiyonum oluşmuş, kaşıntı ve yanma hissinden delirmek üzereyim artık duramıyorum. Doktorum vajinal fitil verdi onu hemen başladım ama şu an yanma ve kaşıntı hissiyle başedemiyorum. Daha önce geçirmiş olan bi önerisi olan var mı
Asla geçmiyor canım en azından benimki öyle fitil de kullandım kremde kullandım iç çamaşırlarımı ayrı yıkadım her yıkamadan sonra ütüledim ve o şekilde kullandım yani daha bilmiyorum hatırlamıyorum neler yaptığımı ama sorsan kaşıntı ve kaşıntı sonrası yanma olayı hala arada bir de olsa var

Back
X