- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #17.561
Peki pijama takımlarınızı kaç beden aldınız?38 mi 40 mi alsam,toplamda 7 kilo aldım belki doğumla giderse diye düşünüyorum.Öncesinde 38 bedendim?Çok mu hayalciyim neyim
?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk bebegim aslında bende karmakarisigim.Benim eşimde doktor.Kadin doğum doktoru degil de oda sezaryan taraftarı.Biraz sıkıntılı bir hamilelik gecirdim.Riske atmak istemiyorum diyor.Bebek kanala da inmedi.Hızlada kilo alinca bu karara vardilarYanlis anlama ama nasil onermiyor anlamiyorum. Bir kere 200 gram asagiyukari sapma ihtimali var. Ve bir cok drun paylasiminda goruyorum 4 kilo ustu normal dogurani. Evet kolay sey degil ama bazi doktorlar kolaya kactigi icin ben baska bir dr tavsiyeside alirdim normal dusunuyorsam
Ben almadım krem evde lansinoh vardı 1 kere sürdüm almayacağım hiç birşey eltim yeni doğum yaptı tek çözüm buzdolabı poşeti dedi onu kullanacağımKızlar göğüs ucu kremi olarak hangi markayı tercih ettiniz? Ya da aldınız mı? Bir tek eksiğim o şimdilik, karar veremiyorum...
Benim bi arkadasinda sabah 4 te başlamisti aniden kanamasi. Acilen aldilar sezaryene sizin durumunuz gibiydi onunkide aynisiydi. O durumlar farkli zaten normal dogum olmazBenimki öyle oldu. Masajlı suda doğum güzel olurdu. Hayaller tozpembe.
Anladim canim karar sizin takdir Allahin tabi. Hersey gönlüne gore olur insallahIlk bebegim aslında bende karmakarisigim.Benim eşimde doktor.Kadin doğum doktoru degil de oda sezaryan taraftarı.Biraz sıkıntılı bir hamilelik gecirdim.Riske atmak istemiyorum diyor.Bebek kanala da inmedi.Hızlada kilo alinca bu karara vardilar
Ayy darısı bana 35 olduk daha çanta hazır değil bune rahatlık anlamıyorumÇantamınız hazırladık rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin inşaallah hepsini takım takım tek tek poşetledim iyi oldu bence![]()
20 ağustos muuuCanım ben 36+4 üm bebegim 3800 gram.Boyu 49 cm.20 Agustos sezaryan mecbur.4 kg gececek ben sezaryan olana kadar.Doktoruma kalsa hemen alicak.3700 üstü normal dogumu önermiyorum dedi.
Bizim evde yokuş tepesi ikinci çocuğumda 1yaşına kadar abisininki kullandım oda baston Du ii kırıldı 1yaşından sonrada 1baston.birdeçift yönlü olmak üzere İki tane bebek arabası kırdık yokuşta sağlam kalmasına imkan yokYeter ki sağlıkla gelsinler canım bizim de ev yokuş yukarı olduğu için cok bebek arabası kullanamadık kızımda, bi doğsunlar da ihtiyaç halinde diğer birçok şey alınır tabiki
Ev eşya dolu zaten hiç sorma özellikle salonum resmen bebek kokuyor her türlü eşyası orda oğlumun![]()
Ben daha çantamı hazırlayamadım isim yazılı kese yaptırdım İnstagramdan hala gelmediler onu bekliyorum bende hazırlasam keşke üzerinde büyük yükÇantamınız hazırladık rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin inşaallah hepsini takım takım tek tek poşetledim iyi oldu bence![]()
Hicte istemedim başak.burcu olmasini.Dileğim kabul oldu.Eşimde 15 agustos dogumlu aslan burcu.Onu denk getiremedik20 ağustos muuuBende 20 ağustos doğumluyum bence çok güzel bir tarihe denk geliyor hemde bu sene 20.08.20
ve üstüne birde aslan burcu
![]()
Hicte istemedim başak.burcu olmasini.Dileğim kabul oldu.Eşimde 15 agustos dogumlu aslan burcu.Onu denk getiremedik![]()
Ben kısa aldım canım bu ay doğum olur diye düşünüyorum zaten en geç 5 Eylülkızlar kendinize aldığınız pijamaları kısa kollu mu uzun kollu mu aldınız?
Ben incia aldım canım temiz içerikli ve kullanıcı yorumları beni tatmin ettiKızlar göğüs ucu kremi olarak hangi markayı tercih ettiniz? Ya da aldınız mı? Bir tek eksiğim o şimdilik, karar veremiyorum...
Bende aynı şeyi düşünüyorum sevgili oğlum bekle başak burcu ol diyorum bir başak anne olarakBen de aksine başak olsun aslan olmasın diye dua ediyorum20sine kadar bekle sonra başım gözüm üstüne diyorum
![]()
Bende aynı şeyi düşünüyorum sevgili oğlum bekle başak burcu ol diyorum bir başak anne olarak![]()
O poşetlerden arıyorum ya nerden aldın acaba canımÇantamınız hazırladık rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin inşaallah hepsini takım takım tek tek poşetledim iyi oldu bence![]()
Asla geçmiyor canım en azından benimki öyle fitil de kullandım kremde kullandım iç çamaşırlarımı ayrı yıkadım her yıkamadan sonra ütüledim ve o şekilde kullandım yani daha bilmiyorum hatırlamıyorum neler yaptığımı ama sorsan kaşıntı ve kaşıntı sonrası yanma olayı hala arada bir de olsa varKızlar vajinal mantar enfeksiyonum oluşmuş, kaşıntı ve yanma hissinden delirmek üzereyim artık duramıyorum. Doktorum vajinal fitil verdi onu hemen başladım ama şu an yanma ve kaşıntı hissiyle başedemiyorum. Daha önce geçirmiş olan bi önerisi olan var mı