Canım inan son bir aydır iştahım bile yok. Ama bır aya kadar süt, et, yumurta ağırlıklı takıldım. Protein ağırlıklı yanı. Fakat çerez bile yiyemiyorum sıcaklardan canım ıstemıyor son günlerde. Ikı kez şekere baktırdım alt sınırlarda hep şükür. Erken yumurtladığım için olabılır diyorum. Bı de ben kılo almıyorum galıba bebıs alıyor. Karbonhidrat tüketimi yok bende, cünkü sevmiyorum. Belki ondan. ilk hamilelikte çok dikkat ediyordum. Kalsiyumu iki katı diye manda sütü filan içiyordum :) on kg almstm dört kg yüz elli gram kızım cıkmıstı. Ellilik şeker yüklemesinde öncesi 77 sonrası 83 tü onda da. Baktm bu da iyi kg olarak cok sallamaz oldum. Günde sadece iki bardak içiyorum süt. Fakat maden suyu içmedgm gün yok, tansiyonumu dengeliyor hem. Şimdiye dek 11kg aldm ama bır ıkı daha alırım. Üç - dört hafta var daha sanırım. 3.100 civarlarında dedi doktorum. Fakat tayin istemiş doktorum, Cuma ayrılıyormuş hastaneden. Şu an çok üzgünüm, çok memnumdum. Önerdiği doktor da asabi hiç gidesim yok ona. Bakalım ne yapacağım