- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #17.801
Hic bilmiyorum ablam kizinda kullanmisti, yarin yinede kontrol ederimMarkası neydi canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic bilmiyorum ablam kizinda kullanmisti, yarin yinede kontrol ederimMarkası neydi canım
Ay benim oglan aynisiya, hani yerleri daraliyodu bunlarin. Bide can acitmaya basladi ustune ustlukBebekleriniz hala çok hareketli mi? 33+0ım ve benim oğlan hala ve halaaaa hop hop zıp zıp.bir insan hiç mi yorulmaz? Yerin daralmadı mı az uyu dinlen ayol.şu saat olmış halaa koluyla bacağıyla oynuyor uyutmuyor anasını![]()
Bende çıkmadı. Akıntıda kesildi. Enfeksiyon kasılmaya sebep oluyor dikkat edinİlk kültürde üreme çıkmadı bi hafta sonrası bidaha verdim bakteri hem idrar geç vajinal bakteri çıktı yani bende anlayamadım bi haftada ne değişti sizde varmıydı
ben de yine özel mi devlet mi tereddüte düştüm.Kızlar ben doğum hastaneme karar verdim gibi ya. Eşim biraz tereddütlüydü trafiğe takılıp 45 dk. Da gittiğimiz için, ama iş arkadaşları da normal deyince tamam dedi zaten doktor ve hastaneyi de gerçekten beğenmiştik.
Kontrol ve muayenelerim şifada, doğum bölgede olacak inşallah.
Doktorla da önceden haberleşirsem sorun olmaz diye düşünüyorum hayırlısı bakalım.
Ben aldım ankaradayım işe başladımMerhaba öğretmen olup 32. Hafta çalışabilir raporu alan var mı? Doktorum vermedi (Batman) . Daha önce verdiği raporların da pandemiden dolayı iptal olduğu ifade etti siz ne yaptınız ben 5 haftam yansın istemiyorum
Teşekkür ederimBen aldım ankaradayım işe başladım
Şey bende biraz delilik birazda manyaklık vardırKiz sen iyi misin kalk hazirla su cantani artik hastanede utu yapasin var galiba, ya da bebek gelirken az bekle su cantayi hazirliyim yawrum mu dicen![]()
Benim kızda 2.200dü herkes çocuğuna öyle denir mi ama şimdi tam Bi prenses bazen çirkin diye severim ben çirkin değilim prenses dicek sin öğrenemedin derBende 2.5 bile yokmusum sakat sanmis beni gorneye gelen komsular![]()
Ben Manuel diyim öyle alacağım e bebekte ben diğerlerinde çok memnun kalmıştım elektrikli için peş peşe çocuğum olsa düşünürdüm ama yaş aralıkları 4yaş oyüzden normal alıcamMerhaba . Ana Kucağı alacağım mutlaka alın diyorlar odadan odaya taşımak için sallamalı bir şeymiş . Siz ne aldınız elektrikli mi normal mi ?
Hadi hayırlısı olsun canım belli mi olur trafiğinsakin olduğu saatte doğum yaparsın belli mi olur benim evden hastane 10dk normalde bazen Bigidioz yarım saatte bebekte öyle hemen pırtlayacak bişi değil sacını arabada giderken çekersinKızlar ben doğum hastaneme karar verdim gibi ya. Eşim biraz tereddütlüydü trafiğe takılıp 45 dk. Da gittiğimiz için, ama iş arkadaşları da normal deyince tamam dedi zaten doktor ve hastaneyi de gerçekten beğenmiştik.
Kontrol ve muayenelerim şifada, doğum bölgede olacak inşallah.
Doktorla da önceden haberleşirsem sorun olmaz diye düşünüyorum hayırlısı bakalım.
Bir kısa bir uzun kollum var.kızlar kendinize aldığınız pijamaları kısa kollu mu uzun kollu mu aldınız?
Marka önerir misiniz lütfenBen Manuel diyim öyle alacağım e bebekte ben diğerlerinde çok memnun kalmıştım elektrikli için peş peşe çocuğum olsa düşünürdüm ama yaş aralıkları 4yaş oyüzden normal alıcam
Ahahah bende ya ölür bu diyorlarmış hep lohusa anneciğimin yanında ayaklarım yamuk yamukmus fotoğrafım var hatta görsen sende sakatmıssındır dersinBende 2.5 bile yokmusum sakat sanmis beni gorneye gelen komsular![]()
Dikiş yerleri acımadı mı?Hangi markaydı canım?Sezeryanda hastaneden cikar cikmaz taktim canim ben, birtek uzanirken ve uyurken cikardim ve gercekten gobek kalmamisti 1 ay kullanmayla
İhtiyacı varsa bebişin dikkat et, yoksa boşver hamileliğin tadını çıkar canımMaşallah canım kızda baya iyiymişgenetikten de oluyor böyle ne yediysen yaramış ne güzel
bende hiç yiyesim gelmiyor fındık,fıstık türü ya canım hiç istemiyor zorla az az yersem öyle yiyorum
süt bir bardak içiyorum, maden suyu içiyorum bende ama yeni başladım bi kaç hafta oldu ondan öncesi asitli diye içmiyordum inş. Geç kalmamışımdır.. Doktoruna üzüldüm canım ya son zamanda gitmese iyiydi doktor çok önemli bir faktör öncelikle doktorla iletişim kurabilmek özellikle benimde en dikkat ettiği şeydir.. başka varsa iyi bir doktor çevrende ona da bi git
![]()
Ay hadi aferin onlarida yapmissinyaŞey bende biraz delilik birazda manyaklık vardır
Herşeyimi yıkanıp ütüleyeli çok oldu ama çantaya girmemişti dünde çantaya koydum kendiminkileri ayarlıycam bugünde inşallah![]()