2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
benim üstüne giymesi için aldığım alt-üst takımlar pijamalar ya da tulumlar kışlık hep. zıbınlarını ince pamuklu kısa kollu aldım o yüzden. evim de sıcak oluyor zaten.

havalar değiştikçe onların giyimi de değişecek. biz ne giyiyorsak ondan 1 kat fazla giyinmeleri yeterliymiş. ha biz lohusalıktan yanarız don atlet gezeriz artık orasını bilmiyorum 🤣🤣
Ben aman useyecek aman hasta olacek diye cocuga isilik kizamik cikarttirim galiba daha dogmadan oyle geldi😆ben kendi pijamalarimi hep ince tiril tiril aldim ama havalar o zamana kadar degisiir mi diye acaba kalin da mi alsam diye bakiyorum.Bi burnum tikanmasi yatip dinlenememem icin yetiyo bana panikliyorum :/sen don atlet gezersin gibi gorunuyo😀😁

Eşime doğurana kadar aynı ortama sokma dedim. Eltim olur kendisi, aslında başlarda çok yardımcıydı ki ilk 3 ay rahat geçti çok şükür ama yinede yanımda oldu bence benim için en zor geçen son 3 ay da köstek oluyor çözemedim
söyledikleri çok ilginç gerçekten. yeriyor mu destek mi veriyor belli değil.

Ben aman useyecek aman hasta olacek diye cocuga isilik kizamik cikarttirim galiba daha dogmadan oyle geldi😆ben kendi pijamalarimi hep ince tiril tiril aldim ama havalar o zamana kadar degisiir mi diye acaba kalin da mi alsam diye bakiyorum.Bi burnum tikanmasi yatip dinlenememem icin yetiyo bana panikliyorum :/sen don atlet gezersin gibi gorunuyo😀😁
ben elimde olsa don atlet bile giymem yanıyorum kaç gecedir. menapozlu kadınlara döndüm iyice. 🤣

Ya yok zaten iyi merkezlerde artık hiçbirşey hissetmiyosun ki, o ağrılı dönemler eskidenmiş. Şimdi sadece en başta bi ilaç veriliyor o kadar sonra kimse dokunmuyor bile sana, son model cihazla yatakta yatarken çekiliyor sağdan soldan bu. Aman ne korkmuştum hala hatırlıyorum. :110:
Ee biliyo muyduk🤭🤭 ilac kasiklarima giderken hafifce bir hassasiyet olmustu sadece inanamamistim. Doktorun yalvarisiniysa hic unutmam🤭 doktor en son sen iliskiye girebiliyo musun, girebiliyosan o kadar bile bir hassasiyet olmicak demisti ne utanmistim🤭🤭🤭

Malesef önce kızım uyurdu 2saat bende uyuyordum ii oluyordu 15gündür uyumuyor bnde baya zorlanıyorum oyüzden
Enerji olunca doğum gelmiştir derler genelde kız 🤔
Ben uyumasa cildiririm heralde. 2 gundur dinlenme diye bisey yok gerci bende evi kirklatiyorum bi koltuklarimi yikatmak kaldi sadece.
Ay bilmiyom bu gidisle sinir stresten dogurcam

Kendi doktoru doğuma ona gitti beni de çok iyi diyerek o götürmüştü zaten 🙄 Korona diye bişi yok bize çip takmak için yalan söylüyolar diyen birini neden bu kadar ciddiye alıyorum, neden bu kadar kafama takıyorum bilmiyorum. Sinirlerim yıprandı resmen
Ohooo sende yapma be kuzu, o kafadaki insandan acilen uzaklas. Birde kasap oldugunu nasil anlamis diri dirimi nesterlemis🤪

Ben uyumasa cildiririm heralde. 2 gundur dinlenme diye bisey yok gerci bende evi kirklatiyorum bi koltuklarimi yikatmak kaldi sadece.
Ay bilmiyom bu gidisle sinir stresten dogurcam
Bende çıldırıyorum inan öğlen biberonla süt içerdi biberon bıraktı Bi anda uykuda bitti geçen e bebekte yalvardık babasıyla hayır ben ablayım biberon bebekler içer diyip almadı keşke az daha içeydi diyorum😭

Böyle sıcaklarda doğarsa sıcaktan yavrucakta uyuyamaz benim diğer iki yavru zıbınlarla büyüdü yazın o sıcaklarında efil efil şimdi ben yanıyorum içeride hanımefendi ehli keyif🥴

Böyle sıcaklarda doğarsa sıcaktan yavrucakta uyuyamaz benim diğer iki yavru zıbınlarla büyüdü yazın o sıcaklarında efil efil şimdi ben yanıyorum içeride hanımefendi ehli keyif🥴
benim kuzenim daha yenidoğanken bile ağlardı sıcaktan ki o da eylül doğumlu. o zaman evleri sobalıydı herkes sobanın başına tünerdi o atletle şortla salonda oynardı öyle sevmezdi sıcağı 🤭

Maşallah kızlar doğuran arkadaşlar olmuş rabbim sağlık huzur versin bebislerimize hepimize hayirli bir sekilde kucağımiza almayı nasip etsin 🥰 ben kaçırıyorum görmüyorum bazen bu aralar kafamı kaldıracak halim yok doğum yapan arkadaşlar beni etiketle se de listeye ekleme yapsam 🤗

Back
X