- 17 Eylül 2020
- 744
- 474
- 33
- 41
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #35.681
Linç yerim diye korkudan sesimi çıkarmadım burda ama ben de direk yediklerimizden ona da verdim.bi defa tuzsuz çorba ayirmistim yemedi hanımefendi bende sen bilirsin benden günah gitti dedim ama baharatlı yiyemiyor acilaniyo.benim çocuklar oturur benle kısır yer komşular sasiriyo abla nasıl alistirdin bunlari diye.ozrllikle birşey yapmadim ama yediklerimizden direk onlara da verdim.bu da öyle ananesi bebek mangal mi yermis diyor
ama baharatlı yiyemiyor acilaniyo.benim çocuklar oturur benle kısır yer komşular sasiriyo abla nasıl alistirdin bunlari diye.ozrllikle birşey yapmadim ama yediklerimizden direk onlara da verdim.bu da öyle ananesi bebek mangal mi yermis diyor 

ama baharatlı yiyemiyor acilaniyo.benim çocuklar oturur benle kısır yer komşular sasiriyo abla nasıl alistirdin bunlari diye.ozrllikle birşey yapmadim ama yediklerimizden direk onlara da verdim.bu da öyle ananesi bebek mangal mi yermis diyor

hepimiz acıyı çok seviyoruz ve evimizde asla acı olmayan yemek yoktur.eşim hiç acı yiyemez çünkü kv yemekleri hiç ama hiç acı değildir.öyle alıştırmış çocuklarını.ilk evlendiğimiz zamanlarda eşim yemek yerken kafasından oluk oluk terler akardı acıdan dolayı
 hepimiz acıyı çok seviyoruz ve evimizde asla acı olmayan yemek yoktur.eşim hiç acı yiyemez çünkü kv yemekleri hiç ama hiç acı değildir.öyle alıştırmış çocuklarını.ilk evlendiğimiz zamanlarda eşim yemek yerken kafasından oluk oluk terler akardı acıdan dolayı 

pandemi çocuğu bunlar.iyice yabani olup çıktılar başımıza
 pandemi çocuğu bunlar.iyice yabani olup çıktılar başımıza 

) ben çok titizlendim.ayrı yemekler tuz koymamalar falan ama şimdiki aklım olsa hiç de okadar titizlenmezdim açıkçası.dün kuzenimle konuştum onunda oğlu şu anda 4.5 aylık ve 4. Çocuğu.o da tadımlara başlamış ama kendi yedikleri yemeklerden tattırmaya başlamış mesela.şimdi düşündüğümde aşırı mantıklı gelmeye başladı.ben dün taze fasulye ve ayranaşı çorbası verdim oğlum ayıla bayıla iştahla yedi hatta kaşık geç gelince huysuzlanıyordu. Evet geçen gün baklava verdim 40yıllık antepli gibi yedi mesela
) ben çok titizlendim.ayrı yemekler tuz koymamalar falan ama şimdiki aklım olsa hiç de okadar titizlenmezdim açıkçası.dün kuzenimle konuştum onunda oğlu şu anda 4.5 aylık ve 4. Çocuğu.o da tadımlara başlamış ama kendi yedikleri yemeklerden tattırmaya başlamış mesela.şimdi düşündüğümde aşırı mantıklı gelmeye başladı.ben dün taze fasulye ve ayranaşı çorbası verdim oğlum ayıla bayıla iştahla yedi hatta kaşık geç gelince huysuzlanıyordu. Evet geçen gün baklava verdim 40yıllık antepli gibi yedi mesela  

ALLAH nazardan saklasın böyle sorunsuz yiyen bebeklere bayılıyorum
 ALLAH nazardan saklasın böyle sorunsuz yiyen bebeklere bayılıyorum bende senin gibi bodoslama dalayim dedim olaya benim kızin adını herkes Kibar kız koymuştu zaten uymadı
 bende senin gibi bodoslama dalayim dedim olaya benim kızin adını herkes Kibar kız koymuştu zaten uymadı yumurta sarısının çok az kısmını ezerek verdim yedi bir iki lokma sonra o meşhur tükürme huyumuz başlıyor.. aslında tükürmese başaracağız . nasıl vazgecirecegim bu huyundan bilemiyorum.
yumurta sarısının çok az kısmını ezerek verdim yedi bir iki lokma sonra o meşhur tükürme huyumuz başlıyor.. aslında tükürmese başaracağız . nasıl vazgecirecegim bu huyundan bilemiyorum.