2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Hayırlısı olsun niye sezeryan istiyorsun
Canim tamamen psikolojik benim ki. Alttan muayene de olmadim hic hala inanilmaz tuhaf oluyorum konusu bile gecince. Kulturumuzun kadinlar uzerindeki baskisi mi nedir bilmiyorum ama bilincaltimda o bolgeye karsi hassasiyetim var. Allahtan vajinusmus olmadim yani normal olan tabi ki saglijli olan ama bu psikolojiyle doktorum da o anda yapamazsin dedi. Bazen acaba bi anda normal mi yapcam diye icimden geciyor Rabbim hepimizi ve bebeklerimizi korusun ve saglikli olan olsun amin

Kızlar keşke kendi işimi kendim yapabilsem gerçekten o kadar bunaldım ki ağlamamak için boşvermeye çalışıyorum. 1 buçuk aydır eşimin zoruyla kayınvalidem yanımıza geldi. (kendisine kalsa erkenden asla gelmezdi) ama geldiğinden beri evde günün 10 saati çizgi film açık. Abartmıyorum bugün sabah 10dan akşam şu saate kadar hala çizgi film açık. Asla çocukla ilgilenmiyor ben zaten sürekli uzanıyorum mecbur bu durum o kadar zoruma gidiyor ki sağlıkla bir an önce doğum yapıp kızımla ilgilenebilmek istiyorum sağ salim doğsunlar bebişler dikişlerim iyileşsin kızımla ilgilenip yemek yapabilseydim yeterdi gerçekten

Yani en önemlisi sağlık senin ve bebeğinin sağlığı için olması gereken neyse o olmalı şimdiden böyle morel bozmaları çok kötü gerçekten bende anlamıyorum şu insanları ya

Yani en önemlisi sağlık senin ve bebeğinin sağlığı için olması gereken neyse o olmalı şimdiden böyle morel bozmaları çok kötü gerçekten bende anlamıyorum şu insanları ya

Ben hiç takmıyorum hatta cevapta veriyorum ama insanlar çok kültürlü görünüp cahilce konuşuyorlar ona sinir oluyorum. Zaten ben gerekirse mama da vereceğim tabi ki asla katı kurallarım yok bebeğimin sağlığı kendi sağlığım herşeyden önemli

Benimde öyle ya psikolojik o bölgeye karşı hassasiyetim var o doğum anında yapabilir miyim ıkınabilir miyim panik olur muyum aklıma bir sürü şey geliyo en son dün baya kötü oldum eşime ben sezeryan olcam dedim sonra bugün hastaneye gidince bi cesaret geldi bbi geliyo bi gidiyor nolcak bilmiyorum

Tabiki öyle mama kötü bişey mi sanki benim ablamın ilk çocuğu hiç ememedi mama ile büyüdü mecbur olduktan sonra bebek aç mı kalocak sanki

Çocukla ilgilenmek zor gerçekten, herkesin yapabileceği şey değil. Ben annemdeyim, ablam ve kardeşim var, kızım 4.5 yaşında ve yinede herkes ilgilenmesine rağmen arada tablete telefona baktigi oluyor, 3 kişi yetemiyor. Kaynanan yaşlı mi değil mi yada sağlığı nasıl bilemiyorum ama yinede seni rahatsız etmeden evin işini görüyorsa o da bişey. Şuan bir çok cocuk zaten can sıkıntısından tv ve telefona bağlanmislar, kötü ama yapicak bişey yok, bunlar geçici bir süre için öyle düşün idare etmeye bak. Bende hep yatıyorum, başkasına muhtaç olmak zor bir durum seni iyi anlıyorum, ki ben annemlerleyim ve her türlü nazımı çekiyorlar, bi ihtiyacım, istegim var mi diye gözümün içine bakıyorlar ama yinede hiç bişey yapamadan yatmak zor çok zor ama az kaldı az daha dayan

Bende ancak 40 gün emzirdim, o da yine mama takviyeli, özellikle eşimin tarafı güya iyi niyetli çok konuştular ama pekte önemsemedim. Birde bişey söylemedikçe üstüne geliyorlar, ben tatlı dille gereken cevabı veriyorum

Benim 38+0 bugün suyu da az tıbben zor dönmesi

Kızlar ya Haziran a şunun şurasında 4 gün var. Dönüp baktığımda günler su gibi akıp gitmiş. Bizlerin takvimlerinde 36 37 38 görünce içimi daha fazla heyecan sarıyor çok yaklaştık çok az kaldı hayırlısıyla hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah
Artık bol bol bebişlerden konuşuruz tecrübeli anneler benim gibi ilk bebeği olanlara destek olur

Hayırlı zamanda olurlar inşallah kilo almışlardır. Temizlik işine bende gıpta ile bakıyorum maşallah maşallah

Yaparsin insaAllah canim. Bastan beri normal istiyorum demistin yanlis hatirlamiyorsam. O yuzden degistirme fikrini yapanlar bizim gibi degil mi diyorum hep. Benim ki biraz abarti psikoloji yani. Bastan fikrin oyleydiyse degistirme yaparsin insaAllah ve zaten sen ne istesen de nasibinde ne varsa o olacak zaten. Saglikli olan olsun amin

Büyük olasılıkla vajinal kültür almıştır. Bir çubukla alınıyor. Herhangi enfeksiyon vb bişey varsa çıkıyor
Smear değil dimi bu bahsettiğiniz şey? Ondada uzun bi kulak çöpü benzeri birşeyle süprüntü alıyorlar///
Yazmışsınız zaten cevap geriden geldim :) vajinal kültür gibi bişeyler söyledi doktorum demekki ayrı bir tahlil ama normal düşünüyorsan diye söylemişti bana

İlla normal demiyordum ama normalde çok acı çekcem gibi geliyor işte değişik psikoloji batırmak neyse o olsun sende tepki almıyor musun niye sezeryan diye

Bence çevreyi bosverip doktorunla bu konuyu açık açık ve ayrıntılı konuş canım . Kendini nasıl rahat hissedeceksen odur önemli olan, kimin ne dediği değil. Bos yere eziyet cekip sonra plansiz sezeryana donmektense bastan kendin karar vermen önemli ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…