- 29 Ekim 2019
- 6.704
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.807
- 198
Şuan ki doktorlar amcaların ve teyzelerin istediği kıvamda doğmuşsun canım. İdealBende aynısını annemle konuştum kardeşim 4100 Gr doğmuş ben kendimi kwtmayim ben 2700 bile değilmişim tam
Cileliymisim kız annem beni 9 ay emzirmis sonra hamile kalmis kardeşlerim nerdeyse 2 yaşına kadar emmiş ben minicik halimle kalmışım öyle şimdi uzunum AllahtanŞuan ki doktorlar amcaların ve teyzelerin istediği kıvamda doğmuşsun canım. İdeal
Sağol canım sorduğun içinjapon88 kaç günün kaldi canım ağrın sancin kontrolün yokmu gözüm kulağım sende hazirana ne kaldı surda
Demekki kiloyu boyu çokta takmamak lazım. Ben halen tombişimCileliymisim kız annem beni 9 ay emzirmis sonra hamile kalmis kardeşlerim nerdeyse 2 yaşına kadar emmiş ben minicik halimle kalmışım öyle şimdi uzunum Allahtan
Maşallah annene. Bende evde doğmuşum 3 aylık bebek gibi iri demiş ebe anneme diyorum hiç zorlanmadın mi diyorum zorlanmış ama hastaneler o zamanlar kötü durumdaymış asla gitmek istemedim diyoBen şimdiki doktorları anlatmakta zorlanıyorum. Yine geldik annelerimizin zamanınaben 4350 gr kardeşm 4250 gr doğmuş. O zaman oluyordu da şimdi neden olmuyor. Şimdiki kadınların çatısı mı dar bunu çıkarıyorum sonuç olarak mecburiyet sanırım teknolojinin imkanların olmaması kıyamam onlara ne zorluk çekmişlerdir
Benimde kardeşim evde doğmuş on dakika içinde doğdu diyor. Benim doğum biraz aksiyonlu olmuş. İki hastane falan değişmiş etmişler. Biz kesinlikle çok şanslıyız. Her türlü imkan var ve evde doğum diye bir şey kalmadı. En kırsal yerde bile büyük oranda hastanede doğum oluyor.Maşallah annene. Bende evde doğmuşum 3 aylık bebek gibi iri demiş ebe anneme diyorum hiç zorlanmadın mi diyorum zorlanmış ama hastaneler o zamanlar kötü durumdaymış asla gitmek istemedim diyo
Hayırla sağlıkla gelsin inşallahKızlar günümüzü aldık 06.06.2020dönecek gibi değilmiş sezaryen olacak
Büyük olasılıkla vajinal kültür almıştır. Bir çubukla alınıyor. Herhangi enfeksiyon vb bişey varsa çıkıyorCanım ben yurtdışında olduğum için fazla yabancı dilim yok O yüzden fazla soramadım birşey ebeye ama bir fırça ile süprüntü aldı bakteri varmı yokmu diye bakacaz dediler normal doğum anında bebegede enfeksiyon geçmesin diye
Araba her zaman çok kullanışlı daha konforlu oluyor, özellikle bebek uyuduğu zaman, bebek ağırlaşınca kanguruda taşımak zorlaşıyor. Ama ilk bi kac aydan sonra bebekler yatmak istemiyor, ben 4 aylıkken kanguru kullanmaya başladım, ergonomik olanlardan, yinede bir elimle hep destekledim, evde iş yapıyorken bile kullandım, dışarda fazla kullanamadım bebeklik zamanı kışa denk geldi. Silingde ilk zamanlarda bi kac kere kullandım, benim için çok kullanışlı olmadiKizlar bu nasıl ben arabadan ziyade kanguru ya da siling kullanmayı düşünüyorum fikirleriniz neler
Hayırlısı olsun ya bana da bugün öyle dedi.ilk başta biraz afalladım korkuyorum sezeryandan.ama şimdi sağlıkla gelsin de diyorum.Suyu az değil ama dönecek kadar da fazla değil dedi o yüzden39+3 te sezaryen olacak. 3058 gr şimdilik kilosu 3300 falan olur on güne kadar inşallah.
9 ay boyunca fark edilmemiş miAnnemde bana hamileyken o zamanın şartlarında 33 sene önce bi kac kere ultrasona girmiş, ikizimde varmış tabi farkedilmemis, altlı üstlü duruyormuşuz. Annem doğum yapmış, demişlerki bi tane daha var, 3 saat sonrada ikizim doğmuş
Çok az var hayırlı olsunKızlar günümüzü aldık 06.06.2020dönecek gibi değilmiş sezaryen olacak
Kesinlikle katılıyorumBenim de ilk gebeliğim büyümesi durduğu için kürtaj olmuştu .. Öncesinde ben de çok alttan muayene oldum, gerçekten o esnada sadece iyi olsun da nolursa olsun diye düşünüyor insankafayı ona takmayınca alttan muayenede hiç acı filan hissetmemiştim aklım hep bebeğin sagligindaydi .. bence de muayenede korkacak bişey yok .
Amin yeterki sağlıcakla gelsinlerİki aşılama iki histereskopi 1 opu 2 transfer yaptıran bırı olarak ben de bunları cok dusunmuyorum aslında,serbest bırakmaya calıscaz kendımızı ,yeterki saglıkla gelsınler
4 kilo doğuran bı anne olarak çok iyi anlıyorumBen şimdiki doktorları anlatmakta zorlanıyorum. Yine geldik annelerimizin zamanınaben 4350 gr kardeşm 4250 gr doğmuş. O zaman oluyordu da şimdi neden olmuyor. Şimdiki kadınların çatısı mı dar bunu çıkarıyorum sonuç olarak mecburiyet sanırım teknolojinin imkanların olmaması kıyamam onlara ne zorluk çekmişlerdir
Bugun doktordaydım kendisi istedi kan ve idrar gerek kalmadı sağlık ocağınaSon 3 aylık dönemde gebelik zehirlenmesi riski nedeniyle bakıyorlar bu tetkiklere. Bir de doğumdan sonra kansızlık olmasın diye depolara falan bakıyorlar . Bu üç ay hiç değerlerine bakilmadiysa bi kontrol ettirmen yararına olur canım, nerde yaptirdigin önemli değil sonuçları watsaptan falan atarsın saglik ocagindaki hemsirene
Yok edilmemiş9 ay boyunca fark edilmemiş mi
Burda ona smear testi diyorlar galiba ama yapmıyolar sanırımCanım ben yurtdışında olduğum için fazla yabancı dilim yok O yüzden fazla soramadım birşey ebeye ama bir fırça ile süprüntü aldı bakteri varmı yokmu diye bakacaz dediler normal doğum anında bebegede enfeksiyon geçmesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?