2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Şuan ki doktorlar amcaların ve teyzelerin istediği kıvamda doğmuşsun canım. İdeal
Cileliymisim kız annem beni 9 ay emzirmis sonra hamile kalmis kardeşlerim nerdeyse 2 yaşına kadar emmiş ben minicik halimle kalmışım öyle şimdi uzunum Allahtan

japon88 kaç günün kaldi canım ağrın sancin kontrolün yokmu gözüm kulağım sende hazirana ne kaldı surda
Sağol canım sorduğun için
Kontrole yarın gidicem, son 1 hafta kaldı günümüzün dolmasına. Sancı var ama ufak ufak hepimizde olan kadar,geçiciler. Bazen sırtıma ağrı giriyo, özellikle geceleri. hahh diyorum bu işaret galiba. Yok yine yok :) ilkinde nişanla başlamıştı sancılar bunda da gözüm nişanda :)

Maşallah annene. Bende evde doğmuşum 3 aylık bebek gibi iri demiş ebe anneme diyorum hiç zorlanmadın mi diyorum zorlanmış ama hastaneler o zamanlar kötü durumdaymış asla gitmek istemedim diyo

Maşallah annene. Bende evde doğmuşum 3 aylık bebek gibi iri demiş ebe anneme diyorum hiç zorlanmadın mi diyorum zorlanmış ama hastaneler o zamanlar kötü durumdaymış asla gitmek istemedim diyo
Benimde kardeşim evde doğmuş on dakika içinde doğdu diyor. Benim doğum biraz aksiyonlu olmuş. İki hastane falan değişmiş etmişler. Biz kesinlikle çok şanslıyız. Her türlü imkan var ve evde doğum diye bir şey kalmadı. En kırsal yerde bile büyük oranda hastanede doğum oluyor.

Büyük olasılıkla vajinal kültür almıştır. Bir çubukla alınıyor. Herhangi enfeksiyon vb bişey varsa çıkıyor

Kizlar bu nasıl ben arabadan ziyade kanguru ya da siling kullanmayı düşünüyorum fikirleriniz neler
Araba her zaman çok kullanışlı daha konforlu oluyor, özellikle bebek uyuduğu zaman, bebek ağırlaşınca kanguruda taşımak zorlaşıyor. Ama ilk bi kac aydan sonra bebekler yatmak istemiyor, ben 4 aylıkken kanguru kullanmaya başladım, ergonomik olanlardan, yinede bir elimle hep destekledim, evde iş yapıyorken bile kullandım, dışarda fazla kullanamadım bebeklik zamanı kışa denk geldi. Silingde ilk zamanlarda bi kac kere kullandım, benim için çok kullanışlı olmadi

Suyu az değil ama dönecek kadar da fazla değil dedi o yüzden 39+3 te sezaryen olacak. 3058 gr şimdilik kilosu 3300 falan olur on güne kadar inşallah.
Hayırlısı olsun ya bana da bugün öyle dedi.ilk başta biraz afalladım korkuyorum sezeryandan.ama şimdi sağlıkla gelsin de diyorum.

9 ay boyunca fark edilmemiş mi

Kesinlikle katılıyorum

4 kilo doğuran bı anne olarak çok iyi anlıyorum kendi erkek kardeşim 5 kiloya yakın dogmusdu evde hemde normal ebe gelmisdi hatırlıyorum annem iyi doğurmuş valla

Bugun doktordaydım kendisi istedi kan ve idrar gerek kalmadı sağlık ocağına

Burda ona smear testi diyorlar galiba ama yapmıyolar sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…