2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ben devlet hastanesine gidiyorum orda da zaten son ana kadar doğum şeklini söylemiyorlar.bende ondan korkuyorum her yolu deneyip olmazsa en son çare sezeryana alıyorlar yapıcaz bi şekilde Ya Rabbim hepimize kolaylıklar versin

Ben de cevap veriyorum canım hele damarıma basılırsa sertte cevap veriyorum

İlla normal demiyordum ama normalde çok acı çekcem gibi geliyor işte değişik psikoloji batırmak neyse o olsun sende tepki almıyor musun niye sezeryan diye
Canım ben epidural yapmayı düşünüyorum sen peki bide hani doğum Zamanın da açıklığa sürekli bakıyorlar ya o yüzden kimden duysam sancini baya evde çek sonra git diyorlar bende öyle yapacam düşünüyorum yani o an nasıl olur bilemem tabi bide dediğin gibi nedense normalden korkuyorum sezeryanden korkmuyorum ama gonlume gore olmayacagi için mecbur normal olacak

Ikisininde alınış şekli aynı laboratuvarları farklıymış. Benden henüz smear alınmadı. Iki kere vajinal kültür alındı, akintim çok olunca herhangi bir enfeksiyon var mi diye bakmak icin yaptılar. Normal doğum düşünen biride yaparsa iyi olur tabi. Bi enfeksiyon varsa bebeğe geçmesi önlenir

Benim gece 4 gibi sancılarım başlamıştı hemen gitmedim, önce doğum sancısımi değil mi takip ettim, sonra ılık bir duş alıp 10 gibi doktora gittim, 4 cm açılma vardı, epidural istedim ama tutmadı, sanırım suni sanci verdiler öyle hatırlıyorum, 1 lerde doğum oldu. Hastanenin uzaklığına gore erken yada geç gidebilirsin

Arabamız yok canım biz kendimiz gidemeyiz bilmiyorum nasıl olacak komşuya giderim napim

Epidural devlette yok canım aynen düşüncelerimiz aynı bende sancı evde çekip gitmeyi düşünüyorum öyle saha iyi diyorlar ama bide çok sancı olsa da açıklık olmayabikirmiş galiba

Dolacak inşallah canım bende oraya odaklıyım :)) hayırlısı mevlamdan

Amin canım siz doğum şeklini konuştunuz mu? Ben genel anestezi istiyordum ama arkadaşım hemşire dedi ki bebekler ufak ve anesteziden etkilenirler. O yüzden spinal ol falan dedi o da benim doktoruma spinal olmuştu geçen sene. Hiç sıkıntı olmadı dedi bakalım onu da sorucam tarih belli olunca

Ben tamamen uyumak istemiyorum canım. Görmek istiyorum o anı, yaşamak istiyorum artık genel olarak belden aşağı yapılıyor canım öyledir diye hiç sormadım

Ben tamamen uyumak istemiyorum canım. Görmek istiyorum o anı, yaşamak istiyorum artık genel olarak belden aşağı yapılıyor canım öyledir diye hiç sormadım

Görmek muhteşem olur tabi ama o acı olmasa bile hissedilme duygusu bana çok tuhaf geliyor. Büyük ihtimal benim de spinal olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…