Ben devlet hastanesine gidiyorum orda da zaten son ana kadar doğum şeklini söylemiyorlar.bende ondan korkuyorum her yolu deneyip olmazsa en son çare sezeryana alıyorlar yapıcaz bi şekilde Ya Rabbim hepimize kolaylıklar versinBence çevreyi bosverip doktorunla bu konuyu açık açık ve ayrıntılı konuş canım . Kendini nasıl rahat hissedeceksen odur önemli olan, kimin ne dediği değil. Bos yere eziyet cekip sonra plansiz sezeryana donmektense bastan kendin karar vermen önemli ...
Bende ancak 40 gün emzirdim, o da yine mama takviyeli, özellikle eşimin tarafı güya iyi niyetli çok konuştular ama pekte önemsemedim. Birde bişey söylemedikçe üstüne geliyorlar, ben tatlı dille gereken cevabı veriyorum
Hayırlı zamanda olurlar inşallah kilo almışlardır. Temizlik işine bende gıpta ile bakıyorum maşallah maşallah
Vallahi bilemiyorum canım artık bir defa oldum zaten ne zor şeylermişIkiside yüzeysel oluyor, bilemiyorum, sonuç çıkınca ogrenirsin
Aynen bencede açılma, sancı yoksa bebeklerin suyu yeri iyise bekler inşallahİnşallah canım bakalım cuma günü kilosunu da söyler sanırım. Ama bence sancı olmazsa cumartesi değilde haftaya alır gibi geliyor yani inşallah
Aynen bencede açılma, sancı yoksa bebeklerin suyu yeri iyise bekler inşallah
Aynen hayırlısı olur inşallahBelli olmaz tabii ama üç aydır falan aynı pozisyonda duruyor haftamız da baya bi ileri 39 a girdik. Bakalım hayırlısıhepimiz için
Hurmayı cogalt canımBelli olmaz tabii ama üç aydır falan aynı pozisyonda duruyor haftamız da baya bi ileri 39 a girdik. Bakalım hayırlısıhepimiz için
Canım ben epidural yapmayı düşünüyorum sen peki bide hani doğum Zamanın da açıklığa sürekli bakıyorlar ya o yüzden kimden duysam sancini baya evde çek sonra git diyorlar bende öyle yapacam düşünüyorum yani o an nasıl olur bilemem tabi bide dediğin gibi nedense normalden korkuyorum sezeryanden korkmuyorum ama gonlume gore olmayacagi için mecbur normal olacakİlla normal demiyordum ama normalde çok acı çekcem gibi geliyor işte değişik psikoloji batırmak neyse o olsun sende tepki almıyor musun niye sezeryan diye
Smear değil dimi bu bahsettiğiniz şey? Ondada uzun bi kulak çöpü benzeri birşeyle süprüntü alıyorlar///
Yazmışsınız zaten cevap geriden geldim :) vajinal kültür gibi bişeyler söyledi doktorum demekki ayrı bir tahlil ama normal düşünüyorsan diye söylemişti bana
Ben o kadar yapamıyorum :)Ben de cevap veriyorum canım hele damarıma basılırsa sertte cevap veriyorum
Evt genelde spekulum kullanrak yapılıyor, ondan biraz can acitici olabilirVallahi bilemiyorum canım artık bir defa oldum zaten ne zor şeylermiş
Benim gece 4 gibi sancılarım başlamıştı hemen gitmedim, önce doğum sancısımi değil mi takip ettim, sonra ılık bir duş alıp 10 gibi doktora gittim, 4 cm açılma vardı, epidural istedim ama tutmadı, sanırım suni sanci verdiler öyle hatırlıyorum, 1 lerde doğum oldu. Hastanenin uzaklığına gore erken yada geç gidebilirsinCanım ben epidural yapmayı düşünüyorum sen peki bide hani doğum Zamanın da açıklığa sürekli bakıyorlar ya o yüzden kimden duysam sancini baya evde çek sonra git diyorlar bende öyle yapacam düşünüyorum yani o an nasıl olur bilemem tabi bide dediğin gibi nedense normalden korkuyorum sezeryanden korkmuyorum ama gonlume gore olmayacagi için mecbur normal olacak
Arabamız yok canım biz kendimiz gidemeyiz bilmiyorum nasıl olacak komşuya giderim napimBenim gece 4 gibi sancılarım başlamıştı hemen gitmedim, önce doğum sancısımi değil mi takip ettim, sonra ılık bir duş alıp 10 gibi doktora gittim, 4 cm açılma vardı, epidural istedim ama tutmadı, sanırım suni sanci verdiler öyle hatırlıyorum, 1 lerde doğum oldu. Hastanenin uzaklığına gore erken yada geç gidebilirsin
Epidural devlette yok canım aynen düşüncelerimiz aynı bende sancı evde çekip gitmeyi düşünüyorum öyle saha iyi diyorlar ama bide çok sancı olsa da açıklık olmayabikirmiş galibaCanım ben epidural yapmayı düşünüyorum sen peki bide hani doğum Zamanın da açıklığa sürekli bakıyorlar ya o yüzden kimden duysam sancini baya evde çek sonra git diyorlar bende öyle yapacam düşünüyorum yani o an nasıl olur bilemem tabi bide dediğin gibi nedense normalden korkuyorum sezeryanden korkmuyorum ama gonlume gore olmayacagi için mecbur normal olacak
Dolacak inşallah canım bende oraya odaklıyım :)) hayırlısı mevlamdanInşallah canım 37 dolsun çok istiyorum
Dolacak inşallah canım bende oraya odaklıyım :)) hayırlısı mevlamdan
Ben tamamen uyumak istemiyorum canım. Görmek istiyorum o anı, yaşamak istiyorumAmin canımsiz doğum şeklini konuştunuz mu? Ben genel anestezi istiyordum ama arkadaşım hemşire dedi ki bebekler ufak ve anesteziden etkilenirler. O yüzden spinal ol falan dedi o da benim doktoruma spinal olmuştu geçen sene. Hiç sıkıntı olmadı dedi bakalım onu da sorucam tarih belli olunca
Ben tamamen uyumak istemiyorum canım. Görmek istiyorum o anı, yaşamak istiyorumartık genel olarak belden aşağı yapılıyor canım öyledir diye hiç sormadım
O zaman sen çok beklemeden gitArabamız yok canım biz kendimiz gidemeyiz bilmiyorum nasıl olacak komşuya giderim napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?