- 8 Ekim 2019
- 201
- 133
- 23
Hadi maşallah canimKızlar günümüzü aldık 06.06.2020dönecek gibi değilmiş sezaryen olacak
Aynen canım odur muhtemelenBüyük olasılıkla vajinal kültür almıştır. Bir çubukla alınıyor. Herhangi enfeksiyon vb bişey varsa çıkıyor
Ay ne güzel ya çok güzel bir sürpriz olmuştur ailene o zamanYok edilmemişT şeklinde duruyormuşuz, kardeşim yukarda sıkışmış biraz, o zamanki ultrasonda simdiki gibi degilki, ancak kalp atisini filan duymuşlar baya bi supriz olmus
Dogrudur canim Bazılarına hamileliğin basında yapıyorlar bana son zamanlarda yaptılarBurda ona smear testi diyorlar galiba ama yapmıyolar sanırım
Sağlıkla al kucağına inşallah.Kızlar günümüzü aldık 06.06.2020dönecek gibi değilmiş sezaryen olacak
Kesinlikle babam hep derdi, çocukken namaza başladığından beri hep dua edermiş ikiz çocuğum olsun diye, Rabbim nasip etmişAy ne güzel ya çok güzel bir sürpriz olmuştur ailene o zaman
Hamileyken smear alınmaz diye biliyorum, o vajinal kültürdür, benden iki kere aldılar.Burda ona smear testi diyorlar galiba ama yapmıyolar sanırım
Bizim yan duruyor aylardır kafa sağda ayak solda popo aşağıdaSağlıkla al kucağına inşallah.
Bizim bebekte dönmeseydi bizde 6.6.2020 ye ayarlayacaktık ama bizim ki sürpriz yaptı bugün döndüğünü öğrendik
Tansiyondan çeken biri olarak Sizi çok iyi anlıyorum. Benim doktorum 14/10 sinir demişti.. Eğer dusmuyorsa sıkıntı var deniliyor. Maşallah 38 de tamamlamissiniz Gelişim de de sıkıntı yoksa üzülmeyin lutfen
4 kiloyu geçince öneriyorlar galibaBenimkinde bebiş iri olduğu için doktor sezeryan önerdi ama mümkünse normal istiyorum üç hafta ilerde iriliği doğuma kadar nasıl olur bilemiyorum
Hayırlısı olsun niye sezeryan istiyorsunBen istege bagli ama nasip bakalim erken dogum riskim oldugundan suyum da gelebilir bi anda.
Onu bilmiyorum da arkadaş demiş onun için dedim bana öyle bişey yapmadılar yaniHamileyken smear alınmaz diye biliyorum, o vajinal kültürdür, benden iki kere aldılar.
Aynı canım bizim bebişler bana normal dedi haftamızda aynı galibaGeçen hafta gittim doktora 3kiloydu bugun 3300 olmuş doktor tonton diyip durdu acaba diyorum doktor yermi yapıyo sezeryan için
Gerçekten öyle herkes normal iyi falan diyor neye göre kime göre tabiki doğal sağlıklı olanı o ama mesela normal olupta çok dikişi olan oluyo ben sezeryandan normal kadar korkmuyorum ama işte çevredekiler hep sezeryan kötü falan diyorlar bazen yapamıcağımı düşünüyorum bilmiyorum önemli olan insanın evladını sağ salim kucağına alması da işte.Kızlar valla kiloya takılmayın eğer çatınız müsaitse bence 4 kilo bebekte doğar vücut ona göre kendini ayarlıyor sonuçta. Annem kardeşimi 4,5 kilo doğurmuş eve gelmiş bir kova çamaşır yıkamış elinde. Tabi anne ve çocuk sağlığı için uygun değilse kesinlikle zorlamamakta lazım illaki normal doğum olsun diye. Benim tavsiyem kişi kendini nasıl daha mutlu ve huzurlu hissedecekse o doğumu seçmeli. Toplum baskısı ile normal doğum isteyenlerde. Hayırlısı olsun hepimiz için
Kesinlikle sağlık sektörü iyi gerekirse şahıs için helikopter bile gönderiliyorBenimde kardeşim evde doğmuş on dakika içinde doğdu diyor. Benim doğum biraz aksiyonlu olmuş. İki hastane falan değişmiş etmişler. Biz kesinlikle çok şanslıyız. Her türlü imkan var ve evde doğum diye bir şey kalmadı. En kırsal yerde bile büyük oranda hastanede doğum oluyor.
Gerçekten öyle herkes normal iyi falan diyor neye göre kime göre tabiki doğal sağlıklı olanı o ama mesela normal olupta çok dikişi olan oluyo ben sezeryandan normal kadar korkmuyorum ama işte çevredekiler hep sezeryan kötü falan diyorlar bazen yapamıcağımı düşünüyorum bilmiyorum önemli olan insanın evladını sağ salim kucağına alması da işte.
Benimde aylardır ayaklar aşağıda kafa yukarıdaydı en son geçen hafta gittiğimde 36+3 dü o zaman da dönmemişti doktorum çarşamba gelmediyse gel sezaryen için gün vermeyim dedi. Bende çok dua ettim hakkımızda hangisi hayırlısıysa o olsun diye birde her namazın ardından inşikak süresi okudum. Bugün baş geliş doğum pozisyonu almış diyince çok sevindikBizim yan duruyor aylardır kafa sağda ayak solda popo aşağıdanormal istiyordum ama hayırlısı böyleymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?