2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Tansiyondan çeken biri olarak Sizi çok iyi anlıyorum. Benim doktorum 14/10 sinir demişti.. Eğer dusmuyorsa sıkıntı var deniliyor. Maşallah 38 de tamamlamissiniz Gelişim de de sıkıntı yoksa üzülmeyin lutfen

Çok teşekkür ederim benim de ilkinde de aynı şeyler yaşandığı için sıkıldım ve yoruldum. Diken üstündeyim hep bebekler ikiz olduğu için gelişimleri geride malesef o yüzden biraz daha dururlarsa güzel olacak bakalım

Kızlar valla kiloya takılmayın eğer çatınız müsaitse bence 4 kilo bebekte doğar vücut ona göre kendini ayarlıyor sonuçta. Annem kardeşimi 4,5 kilo doğurmuş eve gelmiş bir kova çamaşır yıkamış elinde. Tabi anne ve çocuk sağlığı için uygun değilse kesinlikle zorlamamakta lazım illaki normal doğum olsun diye. Benim tavsiyem kişi kendini nasıl daha mutlu ve huzurlu hissedecekse o doğumu seçmeli. Toplum baskısı ile normal doğum isteyenlerde. Hayırlısı olsun hepimiz için

Geçen hafta gittim doktora 3kiloydu bugun 3300 olmuş doktor tonton diyip durdu acaba diyorum doktor yermi yapıyo sezeryan için

Kızlar öğleden sonra da 14-8 civarında çıktı doktorum normal dedi. Cuma günü öğle arasında doğumhaneye gel nst ve muayene edeyim karar verelim doğum için dedi. Bakalım hayırlısı olsun inşallah hastaneden sonra bir kaç eksik vardı onları alalım dedik ama ben perişan oldum 3 saattir hala kendime gelemedim her tarafım ağrıyor. Temizlik yapanlara helal olsun diyorum maşallah kızlar

Gerçekten öyle herkes normal iyi falan diyor neye göre kime göre tabiki doğal sağlıklı olanı o ama mesela normal olupta çok dikişi olan oluyo ben sezeryandan normal kadar korkmuyorum ama işte çevredekiler hep sezeryan kötü falan diyorlar bazen yapamıcağımı düşünüyorum bilmiyorum önemli olan insanın evladını sağ salim kucağına alması da işte.

Kesinlikle sağlık sektörü iyi gerekirse şahıs için helikopter bile gönderiliyor

Ben acil sezeryana girdim ilk doğumumda. Aynı normal doğum gibi oldu süreci ani bir anda doğum oldu. Sonrasında da şükür çok fazla perişan olmadım yani çabuk ayaklandım. Ama sorulduğunda şimdi bebeklerim ikiz olmasına rağmen aa sezeryan mı olacak falan tavrı sinir bozucu. Kayınvalidem de sezeryan olacak ya sütünde gelmez hemen yada ikiz ya zaten sütün yetmez mama da verirsin. İnsanlar çok cahil gerçekten

Bizim yan duruyor aylardır kafa sağda ayak solda popo aşağıda normal istiyordum ama hayırlısı böyleymiş
Benimde aylardır ayaklar aşağıda kafa yukarıdaydı en son geçen hafta gittiğimde 36+3 dü o zaman da dönmemişti doktorum çarşamba gelmediyse gel sezaryen için gün vermeyim dedi. Bende çok dua ettim hakkımızda hangisi hayırlısıysa o olsun diye birde her namazın ardından inşikak süresi okudum. Bugün baş geliş doğum pozisyonu almış diyince çok sevindik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…