Bende bende yazışamıyorum . Ne çok zamanım varmışta ne güzel yazışıyorduk. Bebeğim pek mızırdak. Tek başımayım. İşler güçler derken. Birde göbeği koku yapmaya başladı bugün. Beni sardı bir telaş. Akıntı falan yok ama doktor kan aldırdı enfeksiyona baktı kana geçen bişey yok inşallah göbekten bir an çnce kurtuluruzda stresimiz biter
Evt genellikle öyle oluyor insan baya yoğun oluyor ilk zamanlar, o tempoya alışana kadar devam.eder. Insallah bi sorun olmaz, bazıları göbek bağı bakim seti kullanıyorlar, sen hiç kullandın mi?
Hepimiz bebekleri kucağımıza alıp biraz toparlanalim bence bu grup sonrasında da epeyce devam eder, kolik sancisiydi diş cikarmasiydi ek gidasiydi derken bi bakmışız sipalar 18 olmuş
Yalancı kasilma sürekli olmaz canım ve hareket değişikliğiyle geçer özellikle benim gobegimin en tepesinde hissediyorum taş gibi oluyor ve sonra geçiyor . Druna şöyle istersen
Evet 35+5 de bana 3360 Gr dedi 12 gün falan önde çıktı ama sekerimi tesadüf öğrendim iki hafta önce hem diyet hem insülin kullaniyorum.iri bebek şekerden olabiliyor mus. Daha fazla durursa nasıl doğacak diye gözüm korkuyor Dr a gidersen bize de haber et suyuna falan bakmış miydi bebeginin
Evet tam 36 haftalikken gittim 3300 dedi kilosuna 10 gun sonra gel dedi suyu gayet iyi kafasi da asagida zaten normal dogum olcak eger sancim devam ederse yarin yada pazartesi gitcem cuma gunu gel demistide agrin olursa daha erken gelebilirsin dedi nst ye gircem gidince yazarim canim
Yalancı kasilma sürekli olmaz canım ve hareket değişikliğiyle geçer özellikle benim gobegimin en tepesinde hissediyorum taş gibi oluyor ve sonra geçiyor . Druna şöyle istersen
Benim 33+5 te hissettiğim sancida tarif ettiğin gibi tam göbek deligimin ustuydu sertlesip bırakıyordu ama baya ağrısı vardı ve aralıklı sürüyordu nst de düzenli sancim cikmisti
37+0 da dr a gıdıp calısamaz raporu aldınız demı kızlar, o da tam 32+0 da olmalı galıba 32+1 ,32+2 vs olmaz heralde, bu raporu işyerının ik sına vermemız yeterlı sanırım, peki süt parası ve dogum yardımı parası için nereye ne zmn basvurmalıyuz? Agi artısı olacak buarada,eşiniz ve siz guncelletmeyı unutmayın
Ben tam 37+0 da çalışamaz raporunu aldım. Okul idaresine teslim ettim. Süt parası ve doğum parası için doğum yaptığın gün tekrar bir rapor alman lazım bebek tekil mi çoğul mu canlı mı dünyaya geldi ve ne zaman izninin bittiğini gösterir veriyorlar onu alman lazım. Ve 170 arayıp süt parası doğum parası için nerelere başvuru yapacaksın onunla ilgili detaylı bilgi veriyorlar
Çatı da ağrı hissetmiyorum bebek kanala inmedi mi acaba. Ya hayırlısıyla sağlıkla doğsun istiyorum artık. Çok zor son günler artık. Ben hep 38+ larda gelsin istedim ama doktor 41 kadar gidecek gibi duruyor deyince hiç hoşuma gitmedi
Ben de bugün muayene oldum hala açılma yok bebek yukarda. Dr bekleyelim dedi salı ya da çarşamba gel bakalım dedi. İlki normal olduğu için dr sezeryan olmanı istemiyorum suni sancıda vermek istemiyorum diyor şimdilik sıkıntı yokmuş beklemeye devam. Rahim yumuşaması var dedi bu da bizim için iyi dedi bir de
Çatı da ağrı hissetmiyorum bebek kanala inmedi mi acaba. Ya hayırlısıyla sağlıkla doğsun istiyorum artık. Çok zor son günler artık. Ben hep 38+ larda gelsin istedim ama doktor 41 kadar gidecek gibi duruyor deyince hiç hoşuma gitmedi
Valla benim cati agrisi 2 haftadir var ama tam inmemis yine de kanala son zamanlar gercekten zor yatsam yatamiyom kalksam kalkamiyom bi usuyom bi terliyorum