- 5 Kasım 2019
- 1.059
- 1.395
- 53
- 37
Kiyamam minnoşa .. Göbek bakim seti kullanıyor musun canım ?Bende bende yazışamıyorum. Ne çok zamanım varmışta ne güzel yazışıyorduk. Bebeğim pek mızırdak. Tek başımayım. İşler güçler derken. Birde göbeği koku yapmaya başladı bugün. Beni sardı bir telaş. Akıntı falan yok ama doktor kan aldırdı enfeksiyona baktı kana geçen bişey yok inşallah göbekten bir an çnce kurtuluruzda stresimiz biter
Gözün aydın canımSon anda yetismisim yolda daha çok sıklastı nst ye baglamasiyla doğuma kosmam bir oldu çok şükür doğum yaptım
Karnimdaki küçük falci ve ben sana da 8 vakte kadar diyoruzAnam Benim seziler bozuldu sezemiyorum da de hele ben ne zaman dogururum
Ne sanci var ne bisey
Çok sıkıldım valla şaka maka bi yanaKarnimdaki küçük falci ve ben sana da 8 vakte kadar diyoruz(zaten o kadar kalmış ama caktirmayalim, falciligin şanındandır malum olanı tahmin eder gibi yapmak )
Uykular haram oldu simdidenSu anda sadece uyu arkadaşım mümkün mertebeçok az kaldı
Ben de bebe bakarken nasıl para kazanmaya devam edebilirim diye düşünüyordum sayende buldum, bebeyi falcı olarak calistiracamÇok sıkıldım valla şaka maka bi yana
Yaptığım miskinlikten bile sıkıldım...
Beşiğe bakıyorum
Çantaya bakıyorum
Evde yapacak işte olmuyo
Hoc olsa da yapasım gelmiyo
Gelselerdi de biraz minciklasaydik:)
Ilk müşterisiyimBen de bebe bakarken nasıl para kazanmaya devam edebilirim diye düşünüyordum sayende buldum, bebeyi falcı olarak calistiracamgidiyim de ona egzantrik etnik kiyafetler, şalvar bandana falan ayarliyim abe
Uyuyamasam da kafamı ısrarla yastığa yapistiriyorum ben gelecek uykusuz günler hatırına . 2 gündür boynum tutuldu eminim sırf bu yüzdenUykular haram oldu simdiden
İnce ince yasemince diye bi program vardı biz küçükken hatırlar mısın bilmem, orda bi falcı vardı . Kalçamda hafiften o kıpırdanma başladı bile psikolojik olarakIlk müşterisiyim
Ayni gune denk gelirmis ama benim hissiyatim senin oglan bizimkinden once gelecek gibi saglikla insallahAnam Benim seziler bozuldu sezemiyorum da de hele ben ne zaman dogururum
Ne sanci var ne bisey
Ahahah gulazerAha bu
Bakin bu kadının ağzından bal damlıyorAyni gune denk gelirmis ama benim hissiyatim senin oglan bizimkinden once gelecek gibi saglikla insallah
Bende hep ayni tarafa yatiyorum koltukta koltuk cokmus gibi geliyorUyuyamasam da kafamı ısrarla yastığa yapistiriyorum ben gelecek uykusuz günler hatırına . 2 gündür boynum tutuldu eminim sırf bu yüzden
Ayy bende varim ,ne sanci ne kasilma hic bisey yok yalanciisi bile yok sonu hayr olsunBen ama.gercekten çoğu dogurdu sayılı kişiler kaldık
Valla hissettim o yonde sanki boyle pazartesi sali gibi olacak kendime de haftaya da beklerim gibi geliyorBakin bu kadının ağzından bal damlıyor
Ben de aynı durumdayımAyy bende varim ,ne sanci ne kasilma hic bisey yok yalanciisi bile yok sonu hayr olsun
Cam silmeye başladım yine belki sebep olur da gelir diyeBen şu haftasonunu atlatayım da gelecekse öyle gelsin valla Dr um şehir dışında olacakmış, bizim kız da pek durmuyor yerinde korku sardi
Bende en çok sevmek mincirmak ve koklamak için çok çok istiyorum çok bekletmemesini herşey hazır bı bebiş yokÇok sıkıldım valla şaka maka bi yana
Yaptığım miskinlikten bile sıkıldım...
Beşiğe bakıyorum
Çantaya bakıyorum
Evde yapacak işte olmuyo
Hoc olsa da yapasım gelmiyo
Gelselerdi de biraz minciklasaydik:)
Marttan beri yağmayan yağmur, camları sildigimden beri her Allahın günü yağdı . Şu anda bile bulutlar gri gri gözümün içine bakıyor hadi cam sil de pisletelim çok eğlenceli ehehe diyeCam silmeye başladım yine belki sebep olur da gelir diyehayırlı saatte gelsinler inşallah Allah ne zaman izin verirse o zman gelirler zaten rabbim doğ demeden dogmicaklar . Hiç Dr m yok diye stres yapma Dr da bulunur yeterki sağlıkla dogsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?