2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kiyamam minnoşa .. Göbek bakim seti kullanıyor musun canım ?
Son anda yetismisim yolda daha çok sıklastı nst ye baglamasiyla doğuma kosmam bir oldu çok şükür doğum yaptım
Gözün aydın canım

Anam Benim seziler bozuldu sezemiyorum da de hele ben ne zaman dogururum
Ne sanci var ne bisey
Karnimdaki küçük falci ve ben sana da 8 vakte kadar diyoruz (zaten o kadar kalmış ama caktirmayalim, falciligin şanındandır malum olanı tahmin eder gibi yapmak )

Karnimdaki küçük falci ve ben sana da 8 vakte kadar diyoruz (zaten o kadar kalmış ama caktirmayalim, falciligin şanındandır malum olanı tahmin eder gibi yapmak )
Çok sıkıldım valla şaka maka bi yana
Yaptığım miskinlikten bile sıkıldım...
Beşiğe bakıyorum
Çantaya bakıyorum
Evde yapacak işte olmuyo
Hoc olsa da yapasım gelmiyo
Gelselerdi de biraz minciklasaydik:)

Ben de bebe bakarken nasıl para kazanmaya devam edebilirim diye düşünüyordum sayende buldum, bebeyi falcı olarak calistiracam gidiyim de ona egzantrik etnik kiyafetler, şalvar bandana falan ayarliyim abe

Bakin bu kadının ağzından bal damlıyor
[/QUOTE]
Valla hissettim o yonde sanki boyle pazartesi sali gibi olacak kendime de haftaya da beklerim gibi geliyor

Ben şu haftasonunu atlatayım da gelecekse öyle gelsin valla Dr um şehir dışında olacakmış, bizim kız da pek durmuyor yerinde korku sardi
Cam silmeye başladım yine belki sebep olur da gelir diye hayırlı saatte gelsinler inşallah Allah ne zaman izin verirse o zman gelirler zaten rabbim doğ demeden dogmicaklar . Hiç Dr m yok diye stres yapma Dr da bulunur yeterki sağlıkla dogsunlar

Bende en çok sevmek mincirmak ve koklamak için çok çok istiyorum çok bekletmemesini herşey hazır bı bebiş yok

Marttan beri yağmayan yağmur, camları sildigimden beri her Allahın günü yağdı . Şu anda bile bulutlar gri gri gözümün içine bakıyor hadi cam sil de pisletelim çok eğlenceli ehehe diye ben bıraktım valla cam falan silmem daha doğumdan sonra Allah kerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…