Ya benım sulu akıntım devam , günde 4_5 kez camasırıma ceyrek cay bardagıkadar su gıbı akıntı oluo, ınsallah su patlayıp ta su kacagı degıldır, sızde de boyle demi yanı bu normal bişey?
Ya benım sulu akıntım devam , günde 4_5 kez camasırıma ceyrek cay bardagıkadar su gıbı akıntı oluo, ınsallah su patlayıp ta su kacagı degıldır, sızde de boyle demi yanı bu normal bişey?
Benim 33+5 te hissettiğim sancida tarif ettiğin gibi tam göbek deligimin ustuydu sertlesip bırakıyordu ama baya ağrısı vardı ve aralıklı sürüyordu nst de düzenli sancim cikmisti
Ben de bugün muayene oldum hala açılma yok bebek yukarda. Dr bekleyelim dedi salı ya da çarşamba gel bakalım dedi. İlki normal olduğu için dr sezeryan olmanı istemiyorum suni sancıda vermek istemiyorum diyor şimdilik sıkıntı yokmuş beklemeye devam. Rahim yumuşaması var dedi bu da bizim için iyi dedi bir de
Valla benim cati agrisi 2 haftadir var ama tam inmemis yine de kanala son zamanlar gercekten zor yatsam yatamiyom kalksam kalkamiyom bi usuyom bi terliyorum
Bende en son çarşamba günü gittim doktor açılma yok dedi. Rahim yumuşamamış dedi. Bebek doğum pozisyonunda ama kanala inmemiş dedi. Hayırlısıyla bir anda hemen kanala girse de hızlıca bir avazda doğursak
37+0 da dr a gıdıp calısamaz raporu aldınız demı kızlar, o da tam 32+0 da olmalı galıba 32+1 ,32+2 vs olmaz heralde, bu raporu işyerının ik sına vermemız yeterlı sanırım, peki süt parası ve dogum yardımı parası için nereye ne zmn basvurmalıyuz? Agi artısı olacak buarada,eşiniz ve siz guncelletmeyı unutmayın
Sut ve dogum parasini dogumdan sonra bebek icin kimlik yerine bir belge veriyorlar onu gosterip sut parasini alabiliyorsun dogum parasinida 1 ay sonra aliyoruz galiba onu hemen vermiyorlar ptt den alcaz onuda
Ben yatmiyordum canim okul da vardi ya. Azicik ayakta dursam agridan oluyordum. D vitaminim eksikti kullandim biraz duzeldi ama hala 8 aydir azicik ayakta kalsam ayni agri. Simdi bi de cati kemigi eklenince malum bolgemde enkaz var diyorum
Ben yatmiyordum canim okul da vardi ya. Azicik ayakta dursam agridan oluyordum. D vitaminim eksikti kullandim biraz duzeldi ama hala 8 aydir azicik ayakta kalsam ayni agri. Simdi bi de cati kemigi eklenince malum bolgemde enkaz var diyorum