2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar afedersiniz akıntınız ne durumda akıntının artması doğuma isaretmi
Ya benım sulu akıntım devam , günde 4_5 kez camasırıma ceyrek cay bardagıkadar su gıbı akıntı oluo, ınsallah su patlayıp ta su kacagı degıldır, sızde de boyle demi yanı bu normal bişey?

Ya benım sulu akıntım devam , günde 4_5 kez camasırıma ceyrek cay bardagıkadar su gıbı akıntı oluo, ınsallah su patlayıp ta su kacagı degıldır, sızde de boyle demi yanı bu normal bişey?
Benim de ya sulu akintim hep cok fazla. Suyumda sıkınti yok diyor doktor. Demek ki normal diyorum

Benim 33+5 te hissettiğim sancida tarif ettiğin gibi tam göbek deligimin ustuydu sertlesip bırakıyordu ama baya ağrısı vardı ve aralıklı sürüyordu nst de düzenli sancim cikmisti
Benim en son nst de de 30 lu 40li çıktı sancılarım ama haftam normal diye Dr güzel dedi pek onemsemedi yine aynı oluyor hala işte bende

Ya rabbim hayırlı saatte kurtarsın canım valla sonlara kalmışsın

Valla benim cati agrisi 2 haftadir var ama tam inmemis yine de kanala son zamanlar gercekten zor yatsam yatamiyom kalksam kalkamiyom bi usuyom bi terliyorum
Bende en son çarşamba günü gittim doktor açılma yok dedi. Rahim yumuşamamış dedi. Bebek doğum pozisyonunda ama kanala inmemiş dedi. Hayırlısıyla bir anda hemen kanala girse de hızlıca bir avazda doğursak

Sut ve dogum parasini dogumdan sonra bebek icin kimlik yerine bir belge veriyorlar onu gosterip sut parasini alabiliyorsun dogum parasinida 1 ay sonra aliyoruz galiba onu hemen vermiyorlar ptt den alcaz onuda

Benimde aynı canım o yüzden sorayım dedim ama lekede bırakıyor degilmi bende öyle çünkü

Benim kuyruk sokumum sorunlu canim bastan beri. Ben onla alakali diye dusunuyorum. Cunku cok zorluyor beni cati kemigim de kuyruk sokumum da.
Bende hamileligimi hep yatarak geçirdim ama farkettimki bende oturduğum zaman kuyruk sokumum çok agriyo ancak yemek yiyecek kadar dayanabiliyorum

Bende hamileligimi hep yatarak geçirdim ama farkettimki bende oturduğum zaman kuyruk sokumum çok agriyo ancak yemek yiyecek kadar dayanabiliyorum
Ben yatmiyordum canim okul da vardi ya. Azicik ayakta dursam agridan oluyordum. D vitaminim eksikti kullandim biraz duzeldi ama hala 8 aydir azicik ayakta kalsam ayni agri. Simdi bi de cati kemigi eklenince malum bolgemde enkaz var diyorum

Sağ üst karnımdan çıkacak resmen çocuk ben böyle bi kasılma ilkkez yaşıyorum resmen ağrıdan kıvranıyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…