İkinci bu da benim zaten yağmur yağdı diye tekrarlıyorum o zaman kirlenen kadar bebiş doğar demisdim hala doğmadı bu gidişle her gün yağan yağmur üçüncüyü de sildirecek bana . Can sikintisindan hareket olsun diye bide . Yoksa canım devamlı biseyler yemek istiyor tutamiyorum kendimiMarttan beri yağmayan yağmur, camları sildigimden beri her Allahın günü yağdı . Şu anda bile bulutlar gri gri gözümün içine bakıyor hadi cam sil de pisletelim çok eğlenceli ehehe diyeben bıraktım valla cam falan silmem daha doğumdan sonra Allah kerim
Resmen her gun akintim ve kasilmalarla kavga ediyorumBı de normal doğum yapan bacilar, son zamanlarınızda hiç su yalancı kasilmalarijiz cogalmismiydi benim çok sik oluyor ama dk tutulacak gibi değil yalancı olduğu belli şekil degistirmeyle geçiyor . Acaba yakın mı ki diye
Benim de çok sık olmaya başladı yaa ben sezaryen olucam ama 15 ine kadar beklemicek gibi geliyo bana da. Bence şu an düzensiz gelen kasılmalar Bi süre sonra düzenli olmaya başlayıp doğumu başlatacak sanırım. Senin için doğum yakın olabilir kolaylıkla geçer inşallahBı de normal doğum yapan bacilar, son zamanlarınızda hiç su yalancı kasilmalarijiz cogalmismiydi benim çok sik oluyor ama dk tutulacak gibi değil yalancı olduğu belli şekil degistirmeyle geçiyor . Acaba yakın mı ki diye
Uyuyamasam da kafamı ısrarla yastığa yapistiriyorum ben gelecek uykusuz günler hatırına . 2 gündür boynum tutuldu eminim sırf bu yüzden
Merhaba canim bizim senle gunlerimiz ayni benimde ara ara sancım oluyo bugun biraz daha fazla oldu ayni adet agrisi gibi ama sonra geciyo bu benim 3 uncu gebeligim ama bilemedim dogum yakinmi acaba digerlerinde hatirlamiyorum boyle biseyBı de normal doğum yapan bacilar, son zamanlarınızda hiç su yalancı kasilmalarijiz cogalmismiydi benim çok sik oluyor ama dk tutulacak gibi değil yalancı olduğu belli şekil degistirmeyle geçiyor . Acaba yakın mı ki diye
Valla ya benimde kızımda bu zamanlar o kadar çok akıntım oluyordu ki ped yetismezdi şimdi minnacık nokta kadar oluyor o kadar devamlı gözüm seyimde bekleyip duruyorumResmen her gun akintim ve kasilmalarla kavga ediyorum
Kasilmami oluyo direk pozisyon değişmiyorum
"Yalansın sen"
Diyede trip atıyorum
Bakıyorum akıntıya daha da inat ediyorum
"Gelme lan... akmasın o nisan, sakin ha sakin gelme " diye kavga ediyorum
Ya bı tek ben kaldım 3. Gebeliği olan sanıyordum diğer 3. Bekleyenler erken doğum yaptı çünkü. Benimde gün içinde hatta bazen gece de oluyor dönerken falan diğerlerinde hiç böyle yalancı kasilma sancı hissetmemiştim bende. Benim karnım çok sis dr şekerden suyu fazla dedi onun için çok hissediyormusum ama sık sık olunca da acaba yakinmi diye merak ediyorumMerhaba canim bizim senle gunlerimiz ayni benimde ara ara sancım oluyo bugun biraz daha fazla oldu ayni adet agrisi gibi ama sonra geciyo bu benim 3 uncu gebeligim ama bilemedim dogum yakinmi acaba digerlerinde hatirlamiyorum boyle bisey
Bel ve kuyruk sokumu çok ağrıyor benimde hele oturmak mesele şu araSabah 5 te bel ağrısıyla açtım gözümü sanırım normal doğuramayacağım belim kopacak ortadan ikiye belim ağrıyınca bebişin hareketlerinde azalma oluyor bunu yaşayan var mı
Hepimiz için inşallahBenim de çok sık olmaya başladı yaa ben sezaryen olucam ama 15 ine kadar beklemicek gibi geliyo bana da. Bence şu an düzensiz gelen kasılmalar Bi süre sonra düzenli olmaya başlayıp doğumu başlatacak sanırım. Senin için doğum yakın olabilir kolaylıkla geçer inşallah
Ben surekli okuyorum takip ediyorum biliyorum az cok herkesi taniyorum aslinda benimde karnim cok sis hatta bebek biraz iri demisti ama seker falan hic bakmadi acaba bende de mi seker var bilemedim ama bugun bildigin sancim var yani boyle devam ederse yarin doktora gitmeyi dusunuyorum bakalim ne olcakYa bı tek ben kaldım 3. Gebeliği olan sanıyordum diğer 3. Bekleyenler erken doğum yaptı çünkü. Benimde gün içinde hatta bazen gece de oluyor dönerken falan diğerlerinde hiç böyle yalancı kasilma sancı hissetmemiştim bende. Benim karnım çok sis dr şekerden suyu fazla dedi onun için çok hissediyormusum ama sık sık olunca da acaba yakinmi diye merak ediyorum
Benim belim catirdiyo ses çıkıyorBel ve kuyruk sokumu çok ağrıyor benimde hele oturmak mesele şu ara
Evet 35+5 de bana 3360 Gr dedi 12 gün falan önde çıktı ama sekerimi tesadüf öğrendim iki hafta önce hem diyet hem insülin kullaniyorum.iri bebek şekerden olabiliyor mus. Daha fazla durursa nasıl doğacak diye gözüm korkuyor Dr a gidersen bize de haber et suyuna falan bakmış miydi bebegininBen surekli okuyorum takip ediyorum biliyorum az cok herkesi taniyorum aslinda benimde karnim cok sis hatta bebek biraz iri demisti ama seker falan hic bakmadi acaba bende de mi seker var bilemedim ama bugun bildigin sancim var yani boyle devam ederse yarin doktora gitmeyi dusunuyorum bakalim ne olcak
Ses yok bende canım yürüyor musun hareketsiz kaldıysa olabilir mi kiBenim belim catirdiyo ses çıkıyor
Bugünlerde kendimi öyle saldimki yürüyorum yani evin icindede hareket yapıyorum yani genelde uzanırken döndüğümde oluyoSes yok bende canım yürüyor musun hareketsiz kaldıysa olabilir mi ki
Benim de cati kemigimden cit diye ses cikiyor tabi hareket edince sanki kemikler yerine yerlesiyor gibiBenim belim catirdiyo ses çıkıyor
Bende de sürekli çit çit diye ses geliyo yatakta dönerken ya da kalkarkenBenim de cati kemigimden cit diye ses cikiyor tabi hareket edince sanki kemikler yerine yerlesiyor gibi
İdari izin kalkinca ben mecburen erken bozdum çalışır raporunu37+0 da dr a gıdıp calısamaz raporu aldınız demı kızlar, o da tam 32+0 da olmalı galıba 32+1 ,32+2 vs olmaz heralde, bu raporu işyerının ik sına vermemız yeterlı sanırım, peki süt parası ve dogum yardımı parası için nereye ne zmn basvurmalıyuz? Agi artısı olacak buarada,eşiniz ve siz guncelletmeyı unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?