2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
İkinci bu da benim zaten yağmur yağdı diye tekrarlıyorum o zaman kirlenen kadar bebiş doğar demisdim hala doğmadı bu gidişle her gün yağan yağmur üçüncüyü de sildirecek bana . Can sikintisindan hareket olsun diye bide . Yoksa canım devamlı biseyler yemek istiyor tutamiyorum kendimi

Resmen her gun akintim ve kasilmalarla kavga ediyorum
Kasilmami oluyo direk pozisyon değişmiyorum
"Yalansın sen"
Diyede trip atıyorum
Bakıyorum akıntıya daha da inat ediyorum
"Gelme lan... akmasın o nisan, sakin ha sakin gelme " diye kavga ediyorum

Benim de çok sık olmaya başladı yaa ben sezaryen olucam ama 15 ine kadar beklemicek gibi geliyo bana da. Bence şu an düzensiz gelen kasılmalar Bi süre sonra düzenli olmaya başlayıp doğumu başlatacak sanırım. Senin için doğum yakın olabilir kolaylıkla geçer inşallah

Uyuyamasam da kafamı ısrarla yastığa yapistiriyorum ben gelecek uykusuz günler hatırına . 2 gündür boynum tutuldu eminim sırf bu yüzden
hem uyku tutmuyor hem de donerken aci veriyor kalca kemigim de cati kemigim de. Esimin yardimiyla donuyorum valla. Saglikla gelsinler insaAllah

Merhaba canim bizim senle gunlerimiz ayni benimde ara ara sancım oluyo bugun biraz daha fazla oldu ayni adet agrisi gibi ama sonra geciyo bu benim 3 uncu gebeligim ama bilemedim dogum yakinmi acaba digerlerinde hatirlamiyorum boyle bisey

Valla ya benimde kızımda bu zamanlar o kadar çok akıntım oluyordu ki ped yetismezdi şimdi minnacık nokta kadar oluyor o kadar devamlı gözüm seyimde bekleyip duruyorum

Merhaba canim bizim senle gunlerimiz ayni benimde ara ara sancım oluyo bugun biraz daha fazla oldu ayni adet agrisi gibi ama sonra geciyo bu benim 3 uncu gebeligim ama bilemedim dogum yakinmi acaba digerlerinde hatirlamiyorum boyle bisey
Ya bı tek ben kaldım 3. Gebeliği olan sanıyordum diğer 3. Bekleyenler erken doğum yaptı çünkü. Benimde gün içinde hatta bazen gece de oluyor dönerken falan diğerlerinde hiç böyle yalancı kasilma sancı hissetmemiştim bende. Benim karnım çok sis dr şekerden suyu fazla dedi onun için çok hissediyormusum ama sık sık olunca da acaba yakinmi diye merak ediyorum

Hepimiz için inşallah bende ayın 15. De gidicem kontrole Dr a durmaz o zamana kadar dedim ama sakın doğurma dedi bakalım kimin dediği olacak

Ben surekli okuyorum takip ediyorum biliyorum az cok herkesi taniyorum aslinda benimde karnim cok sis hatta bebek biraz iri demisti ama seker falan hic bakmadi acaba bende de mi seker var bilemedim ama bugun bildigin sancim var yani boyle devam ederse yarin doktora gitmeyi dusunuyorum bakalim ne olcak

37+0 da dr a gıdıp calısamaz raporu aldınız demı kızlar, o da tam 32+0 da olmalı galıba 32+1 ,32+2 vs olmaz heralde, bu raporu işyerının ik sına vermemız yeterlı sanırım, peki süt parası ve dogum yardımı parası için nereye ne zmn basvurmalıyuz? Agi artısı olacak buarada,eşiniz ve siz guncelletmeyı unutmayın

Evet 35+5 de bana 3360 Gr dedi 12 gün falan önde çıktı ama sekerimi tesadüf öğrendim iki hafta önce hem diyet hem insülin kullaniyorum.iri bebek şekerden olabiliyor mus. Daha fazla durursa nasıl doğacak diye gözüm korkuyor Dr a gidersen bize de haber et suyuna falan bakmış miydi bebeginin

Çok ağrım var kizlar adet ağrısı gibi ama çok şiddetli sabahtan beri yalancı kasilma bu mu oluyo

İdari izin kalkinca ben mecburen erken bozdum çalışır raporunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…