Ay valla çıldırcam bel ağrısı vajina da sızlanma rahme baskı bacakta ağrı hissediyorum son bir kaç saattir sertleşme bir kaç defa oldu ve bebek inanılmaz hareketli.
Evt genellikle öyle oluyor insan baya yoğun oluyor ilk zamanlar, o tempoya alışana kadar devam.eder. Insallah bi sorun olmaz, bazıları göbek bağı bakim seti kullanıyorlar, sen hiç kullandın mi?
Valla öyle yapışık ikiz gibi geziyoruz bütün gün .
doktor hiç bir müdahale yapılmayacak dedi bende yapmadım.Fakat ufaktan bir koku duydum hemen düm gösterdim doktora. Babusol diye bir dezenfektan verdi 2 defa sıktım. 3. De düştü göbeğimiz bu akşamüstü. Çok şükür
doktor hiç bir müdahale yapılmayacak dedi bende yapmadım.Fakat ufaktan bir koku duydum hemen düm gösterdim doktora. Babusol diye bir dezenfektan verdi 2 defa sıktım. 3. De düştü göbeğimiz bu akşamüstü. Çok şükür
Yine o dezenfektanı sıkıcam. 2 gün sonra tekrar doktor kontrolumux var. Doktorun talimatı böyle. Umarım sorunsuz biticek göbek derdimiz. Senin kaçıncı günde düştü
Yine o dezenfektanı sıkıcam. 2 gün sonra tekrar doktor kontrolumux var. Doktorun talimatı böyle. Umarım sorunsuz biticek göbek derdimiz. Senin kaçıncı günde düştü
Yokya gelse olur artık sanki :)) tetıklerse de nasip artık , hem kendimi psıkolojık olarak hazırlayayım dogum şeklıne sizlerın catı muayenesı daha mı gec oldu
Yokya gelse olur artık sanki :)) tetıklerse de nasip artık , hem kendimi psıkolojık olarak hazırlayayım dogum şeklıne sizlerın catı muayenesı daha mı gec oldu
Hadi gözünaydın iyi olmuş:) bbende kızımda yemek bile yerken yanimda olsun isterdim, pusetine koyar yanıma alırdım, ilk zamanlar fazla kusardı, insan korkuyor
Bnde de yok canım arada adet sancısı gibi giriyo acaba mı demekten helak oldum neyse gelmesin iki üç güne kadar yarın eksikliklerimi tamamlim sonra gelsin