Bence git benimde diğer dogumlarimda hiç belim agrimadiKizlar benimde adet agrisi gibi agrilarim var biraz gecip tekrar basliyor belimde bi agri yok ama sizce doktora gitmeli miyim
Canım annelı babalı buyusun gozunaydın, normal dogum için ozel bişey yaptın mı , kesi atıldı mı,kaç hafta kaç gundun?Teşekkür ederim Allah hepinizin yardımcısı olsun. Mecbur olunca bir şey diyemem ama sancıya dayanamyıp sezeryan istemeyin bence normal doğum zor olsa da bitiveriyor bebek gelince . Sancı anında benimde dilimin ucuna gelmedi değil yani sezeryan istemek ama açılma 8-9 cm di istesem de deli derlerdi diye sustum
Gözün aydın canım sağ salim büyütünKızlar Merhaba ben doğum yaptım bu sabah. Dünkü maıeyebede hiç bir şey yoktu yazmıştım. Gece 1 buçukta belime vuran sancıyla uyandım yine doğum sancısı değildir yat uyu dedim 20 dk sonra bidaha vurdu sonra 15 dk arayla iki kez vurdu bunlar gelecek sancılarla kıyaslanınca hafifmiş tabi. Sonra 7-8 dk da bir sancı geldi saat 04:00 tü hastaneye geldik düzenli sancı yok açılman yok ister eve git ister yatışını yapalım dediler bizde eve geldik. Ha bide şey dedi ebe belki iki gün sonra doğurursun belki bir hafta sonra dedi hiç bir belirtin yok daha çok yukarıda dedi. Benim sinirler bozuldu tabi. Eve geldik saat 07:00 de artık ben dayanamıyordum üzerimi zor giyindim arabaya zor bindim sancılar 2-3 dakika arayla geliyordu bir yandan da ebe gelme dedi diye canım sıkkın tabi(siz siz olun hastanaeye biraz daha erken gidin) 07:30 da hastaneydik ebe ŞOK oldu açılma 5-6 cm çok seri ilerliyorsun diye nst odasından doğum odasına geçirdiler açıklık 8-9 cm o süre içinde . Dr u filan aradılar apar topar masayı hazırladılar doğuma sen çok seri ilerliyorsun acele etmemiz lazım dedi bu sefer. Sonra saat 08:40 oğlum geldi . O son bir saat sancılar tavandı tabi. Benim eşini çıkaramadılar çok kasmışım kendimi sedasyon verip uyuttular sonrasında ağlayarak uyandığımı hatırlıyorum çünkü başta zorlamışlardı biraz. Şimdi iyiyiz şükür. Bide bebek 3700 filan çıkıyordu 3280 doğdu
Sağol canım amin inşallah. Vallahi pek bir şey yapamadım 3 yaşında oğlum bar ikinci normal doğumum bu arada evde çocuk olunca malum şu corona dan dolayı uzun zamandır evdeydik bir haftadır ufak yürüyüşler yapabildim annem gelince yarım saat filan evde çömelme kalkma hareketi yaptım evde . Dikiş çok az var dedi dr sayısını söylemedi . Bu arada kendi dr um gelemedi doğuma şaka gibi üzüldüm şehir dışına çıkması gerekmiş acil ki ben sırf dr için bu hastaneyi tercih etmiştim ama hayırlısı böyleymişCanım annelı babalı buyusun gozunaydın, normal dogum için ozel bişey yaptın mı , kesi atıldı mı,kaç hafta kaç gundun?
merhaba doğdu mu bebeğinizSali gunu randevum canim. 39+0 oluyorum. 2 gun, 1 gece yatiriyorlarmis
Herseyıj hayırlısı canım,herseyde bir hayır vardır bızım bılmedıgımızSağol canım amin inşallah. Vallahi pek bir şey yapamadım 3 yaşında oğlum bar ikinci normal doğumum bu arada evde çocuk olunca malum şu corona dan dolayı uzun zamandır evdeydik bir haftadır ufak yürüyüşler yapabildim annem gelince yarım saat filan evde çömelme kalkma hareketi yaptım evde . Dikiş çok az var dedi dr sayısını söylemedi . Bu arada kendi dr um gelemedi doğuma şaka gibi üzüldüm şehir dışına çıkması gerekmiş acil ki ben sırf dr için bu hastaneyi tercih etmiştim ama hayırlısı böyleymiş
Maşallah cnm geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar ancak fırsat bulup yazıyorum. Gece suyum geldiği için sezeryana alındım. Zaten bebek gittiğimizde tersti.giderken elbise giydim çok rahat oldu gider gitmez ebe geldi Açılmama baktı hala ters dedi.hastaneye gittiğimde sancım başladı evdeylen yoktu.evden cıkarken buarada hemen depend giydim hiç sızdırmadı mükemmel birşey. Sakince gittik hastaneye.ebeler nst ye bağladılar bebek iyi oldugu için bekleyeceğiz dendi. Benim sancılarım gelmeye başladı yavaş yavaş.gerçekten sancı zor bir şeymiş ama o an tek düşündüğüm çocuğumu kucağıma alabilmekti.sancı geldikçe bebeğin kalp atışı da değişiyor çünkü. Sabaha karşı sancılar sıklaşınca doktor geldi alalım artık dedi. Epidural oldum. Hiç korkulacak birşey değil anlamıyorsunuz bile.sadece çıkartırkenki çekiştirme hali. Sonra bebek gelince zaten herseyi unutuyorsunuz. Odaya çıkarttıklarında hala sonda vardı ondan gecelik giydim. Biraz zaman geçip gaz çıkartıp yürüyünce pijama.2 pijama 2 gecelik götürmüştüm 1 pijamayı kullanmadım sadece. Bir gece hastanede kaldık ertesi gün taburcu olduk.sezrryan ağrıları zor yalan değil.yapabiliyorsanız bence normal yapın tabiki.ben çok uğraştım olmadı maalesef ama 5. Gündeyiz baya ağrılarım azaldı. Göbeğim kaldı sadece sanki hiç doğum yapmamışım gibi .o da zamanla inecekmiş. Korse alamamıştım doğurmadan önce soruyordum sürekli doktora sormayı da unuttum.siz ne zaman kullandınız? Şuan takmak imkansız karnım hassas ama 15. Günde filan iyi hissedersem başlayayım diyorum. Böyle işte kızlar. 9 ayım burda geçti valla şimdi bebiş büyütüyoruzArada doğum yapanaları takip edemedim.darısı sizlere olsun.
Bendeki tam delilik doktora gitmedik kocamla 2 saat dışarda yürüdük ağrı filan kalmadı şimdiBence git benimde diğer dogumlarimda hiç belim agrimadi
Canım MerhabaEvet 35+5 de bana 3360 Gr dedi 12 gün falan önde çıktı ama sekerimi tesadüf öğrendim iki hafta önce hem diyet hem insülin kullaniyorum.iri bebek şekerden olabiliyor mus. Daha fazla durursa nasıl doğacak diye gözüm korkuyor Dr a gidersen bize de haber et suyuna falan bakmış miydi bebeginin
Çok geçmişolsunve gozunaydın ,saglıkla annelı babalı buyusun ınsallah mınnosKızlar ancak fırsat bulup yazıyorum. Gece suyum geldiği için sezeryana alındım. Zaten bebek gittiğimizde tersti.giderken elbise giydim çok rahat oldu gider gitmez ebe geldi Açılmama baktı hala ters dedi.hastaneye gittiğimde sancım başladı evdeylen yoktu.evden cıkarken buarada hemen depend giydim hiç sızdırmadı mükemmel birşey. Sakince gittik hastaneye.ebeler nst ye bağladılar bebek iyi oldugu için bekleyeceğiz dendi. Benim sancılarım gelmeye başladı yavaş yavaş.gerçekten sancı zor bir şeymiş ama o an tek düşündüğüm çocuğumu kucağıma alabilmekti.sancı geldikçe bebeğin kalp atışı da değişiyor çünkü. Sabaha karşı sancılar sıklaşınca doktor geldi alalım artık dedi. Epidural oldum. Hiç korkulacak birşey değil anlamıyorsunuz bile.sadece çıkartırkenki çekiştirme hali. Sonra bebek gelince zaten herseyi unutuyorsunuz. Odaya çıkarttıklarında hala sonda vardı ondan gecelik giydim. Biraz zaman geçip gaz çıkartıp yürüyünce pijama.2 pijama 2 gecelik götürmüştüm 1 pijamayı kullanmadım sadece. Bir gece hastanede kaldık ertesi gün taburcu olduk.sezrryan ağrıları zor yalan değil.yapabiliyorsanız bence normal yapın tabiki.ben çok uğraştım olmadı maalesef ama 5. Gündeyiz baya ağrılarım azaldı. Göbeğim kaldı sadece sanki hiç doğum yapmamışım gibi .o da zamanla inecekmiş. Korse alamamıştım doğurmadan önce soruyordum sürekli doktora sormayı da unuttum.siz ne zaman kullandınız? Şuan takmak imkansız karnım hassas ama 15. Günde filan iyi hissedersem başlayayım diyorum. Böyle işte kızlar. 9 ayım burda geçti valla şimdi bebiş büyütüyoruzArada doğum yapanaları takip edemedim.darısı sizlere olsun.
Maşallah cnm gözün aydınBiz de dün sezaryenımızı olduk.İlk sezaryeni olacaklara diyeceğim, İlk 24 saat evet zor ama ben ayağa kaldıklarından itibaren hiç oturmadım hep yürüdüm aman ağrıyo acıyo demeden ilk 6 saat yatmak çok daha zordu inanın. Kayısı üzüm komposto yapıp yoğun kıvamlı blenderdan çekmiştik onu sulandırarak içtim 3-4 litre sıvı tükettim çok şükür 24. Saatte çıktık hastaneden. Tecrübelilere ise bir sorum var kakasını 6-7 kere yapmasına rağmen ilk doğduğu anda ameliyat esnasında yaptığı çiş dışında çiş yapmadı. Sütüm de var 2 saatte 1 20-30 dk emiyor neden çiş yapmıyor anlamadım.
Kesinlikle canim bende
Kızlar ancak fırsat bulup yazıyorum. Gece suyum geldiği için sezeryana alındım. Zaten bebek gittiğimizde tersti.giderken elbise giydim çok rahat oldu gider gitmez ebe geldi Açılmama baktı hala ters dedi.hastaneye gittiğimde sancım başladı evdeylen yoktu.evden cıkarken buarada hemen depend giydim hiç sızdırmadı mükemmel birşey. Sakince gittik hastaneye.ebeler nst ye bağladılar bebek iyi oldugu için bekleyeceğiz dendi. Benim sancılarım gelmeye başladı yavaş yavaş.gerçekten sancı zor bir şeymiş ama o an tek düşündüğüm çocuğumu kucağıma alabilmekti.sancı geldikçe bebeğin kalp atışı da değişiyor çünkü. Sabaha karşı sancılar sıklaşınca doktor geldi alalım artık dedi. Epidural oldum. Hiç korkulacak birşey değil anlamıyorsunuz bile.sadece çıkartırkenki çekiştirme hali. Sonra bebek gelince zaten herseyi unutuyorsunuz. Odaya çıkarttıklarında hala sonda vardı ondan gecelik giydim. Biraz zaman geçip gaz çıkartıp yürüyünce pijama.2 pijama 2 gecelik götürmüştüm 1 pijamayı kullanmadım sadece. Bir gece hastanede kaldık ertesi gün taburcu olduk.sezrryan ağrıları zor yalan değil.yapabiliyorsanız bence normal yapın tabiki.ben çok uğraştım olmadı maalesef ama 5. Gündeyiz baya ağrılarım azaldı. Göbeğim kaldı sadece sanki hiç doğum yapmamışım gibi .o da zamanla inecekmiş. Korse alamamıştım doğurmadan önce soruyordum sürekli doktora sormayı da unuttum.siz ne zaman kullandınız? Şuan takmak imkansız karnım hassas ama 15. Günde filan iyi hissedersem başlayayım diyorum. Böyle işte kızlar. 9 ayım burda geçti valla şimdi bebiş büyütüyoruzArada doğum yapanaları takip edemedim.darısı sizlere olsun.
Gozunaydin, Allah analı babalı büyütsün inşallahBiz de dün sezaryenımızı olduk.İlk sezaryeni olacaklara diyeceğim, İlk 24 saat evet zor ama ben ayağa kaldıklarından itibaren hiç oturmadım hep yürüdüm aman ağrıyo acıyo demeden ilk 6 saat yatmak çok daha zordu inanın. Kayısı üzüm komposto yapıp yoğun kıvamlı blenderdan çekmiştik onu sulandırarak içtim 3-4 litre sıvı tükettim çok şükür 24. Saatte çıktık hastaneden. Tecrübelilere ise bir sorum var kakasını 6-7 kere yapmasına rağmen ilk doğduğu anda ameliyat esnasında yaptığı çiş dışında çiş yapmadı. Sütüm de var 2 saatte 1 20-30 dk emiyor neden çiş yapmıyor anlamadım.
Bende 37 38 haftalıkken doğsun istedim hep. Ama yarın 39 oluyoruz. Ve çatı muayenesi sonrası doktor 41 kadar duracak gibi duruyor dedi.Yokya gelse olur artık sanki :)) tetıklerse de nasip artık , hem kendimi psıkolojık olarak hazırlayayım dogum şeklınesizlerın catı muayenesı daha mı gec oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?