2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kizlar benimde dün geceden beri kasıklarim agriyor ara ara geciyor ama yine de hic bu kadar uzun sureli olmamisti acaba mi diyorum bi ara gecip geri basliyor anlayamadim bi turlu

Kızlar Merhaba ben doğum yaptım bu sabah. Dünkü maıeyebede hiç bir şey yoktu yazmıştım. Gece 1 buçukta belime vuran sancıyla uyandım yine doğum sancısı değildir yat uyu dedim 20 dk sonra bidaha vurdu sonra 15 dk arayla iki kez vurdu bunlar gelecek sancılarla kıyaslanınca hafifmiş tabi. Sonra 7-8 dk da bir sancı geldi saat 04:00 tü hastaneye geldik düzenli sancı yok açılman yok ister eve git ister yatışını yapalım dediler bizde eve geldik. Ha bide şey dedi ebe belki iki gün sonra doğurursun belki bir hafta sonra dedi hiç bir belirtin yok daha çok yukarıda dedi. Benim sinirler bozuldu tabi. Eve geldik saat 07:00 de artık ben dayanamıyordum üzerimi zor giyindim arabaya zor bindim sancılar 2-3 dakika arayla geliyordu bir yandan da ebe gelme dedi diye canım sıkkın tabi(siz siz olun hastanaeye biraz daha erken gidin) 07:30 da hastaneydik ebe ŞOK oldu açılma 5-6 cm çok seri ilerliyorsun diye nst odasından doğum odasına geçirdiler açıklık 8-9 cm o süre içinde . Dr u filan aradılar apar topar masayı hazırladılar doğuma sen çok seri ilerliyorsun acele etmemiz lazım dedi bu sefer. Sonra saat 08:40 oğlum geldi . O son bir saat sancılar tavandı tabi. Benim eşini çıkaramadılar çok kasmışım kendimi sedasyon verip uyuttular sonrasında ağlayarak uyandığımı hatırlıyorum çünkü başta zorlamışlardı biraz. Şimdi iyiyiz şükür. Bide bebek 3700 filan çıkıyordu 3280 doğdu

Geçmiş olsun cnm gözün aydın

Kızlar suyum geldi hastanedeyim şuan yatışım yapıldı dua edin nolur
Ohoooo bugün güzel haber veren verene :)hayırlı olsun kızlar Allah güzel.kaderler yazsın yavrulara sağlıklı mutlu huzurlu hayatları olsun inşallah opun bizim için o pamuk elleri :)

Ayy ne güzel sende kavuştun sağlıkla büyüsün ömrü uzun olsun mis kokusunun tadını çıkar annesiii

Gözünaydın Allah analı babalı büyütsün inşallah maceralı olmus biraz benimde plesantam kendisinden çıkmıyor müdehale gerekiyor zor bisey

Kizlar bu kasik agrisi durup durup geliyor yatsamda kalksamda fark etmiyor doktora gitmem gerekiyor mu bilemedim boyle adet agrisi gibi belimde bi agri da yok bi garip hissediyorum

Teşekkür ederim Allah hepinizin yardımcısı olsun. Mecbur olunca bir şey diyemem ama sancıya dayanamyıp sezeryan istemeyin bence normal doğum zor olsa da bitiveriyor bebek gelince . Sancı anında benimde dilimin ucuna gelmedi değil yani sezeryan istemek ama açılma 8-9 cm di istesem de deli derlerdi diye sustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…