2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Sabahtan beri perişan olduk yine.diretiyorum vermicem nasıl ağlıyo. Çözümü biliyorum ya sanki kasten aç bırakıuomuşum gibi geliyo.
Biz de perisaniz. Reflu oldu emdigini biraz biraz kustu 2 defa , sonra yine aç ve emmek istiyor haliyle Süt yetmiyor mama vermek istemiyorum boş meme ağzında aç aç uyutmaya çalışıyorum bakalım . Sabahtan beri beni kitledigi için doğru düzgün bişey de yiyemedim ki süt olsun ...

Canım acıkcası hamıleyken almayı dusunmustum, sonra reflu olursa alıruz demıstık, sebebınu bılemedıgımden suan , bi aydınlanma yasadım ama bu ıhtumalı dusunmemıstım, dr kontrolumuz var bu hafta , alırım ondansa tabıkı

Gunduzleri benim kızım uyumuyor geceleri uyuyor tam tersi olmasi.lazim degilmi gunduz hic bir is yapamiuorum o yuzden
Gece ve gündüz uyumayanlar var burda kızlar sizin bebeklerde sürekli ıkınıyomu uykuda bile .bugün perişanız 3 kez kaka yaptık hala rahatalamadı geceden beri ıkınma sesi arkası ağlama krizi . Uykusuzluktan sütüm azaldı

Benim bebekte dünden beridir avuç avuç içtiğini kusuyor evime geldim çok huzursuz ne gece ne gündüz uyuyor bende yerimden kıbırdayamıyorum yalnız bakmak ne kadar zormuş ya bugün çok huzursuz

Malesef aynısı doğum yapar gibi bacaklarını çekiyor kızarıyor ikiniyor yapsa bile rahatlamiyi

Bittim uykusuzlıktan hayır yoruluyordalıyor sonra yine ayılıyor kısır döngü resmen

Ikınma bizdede var sanki hep uykudan uyanır gibi esneyip ıkınıp kıpkırmızı oluyo

Ben cok memnun kaldım belki iyi gelir kusmalari azalir canim

Yok ikinmiyor bizimkisi ama uyumamak icin direniyor sanki

ozaman da terliyorlar sırtı falan terliyo hep valla nasıl giydirecegimi şaşırdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…