2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Normal doğum yapan hanımlar enfeksiyon için ne kullanıyorsunuz burda doktora gitme imkanım yok sanırım enfeksiyon kaptım bende eczaneden alayım
Bende enfeksiyon olmadı ama doğum sonrasında enfeksiyon oluşmasın diye doktorum suprax 400 mg antibiyotik vermişti iki kutu

Kizlar dogum kontrolu ile ilgili doktor ile gorusen var mi .igneler varmis 3 ayda bir yapilan bilginiz var mi

Kizlar catlaklar hala kirmizi haldeyken gideriilebiliyormus diye duydum. Dogru mu sizce? Bio oil marka gorunumde azalmaya yardimci deniyor ama alsam mi bilemedim

Kizlar dogum kontrolu ile ilgili doktor ile gorusen var mi .igneler varmis 3 ayda bir yapilan bilginiz var mi

Daha önce 1 sene kullandim, igne vurulduğunda hiç regl olunmuyor bazen lekelenme oluyor. Bazılarında igneyi birakinca regl bi sure duzenli olmuyor, bazılarında farketmiyor

Yok canım kullanmıuorum,neden?
Kusuyor dedin ya reflu yatagi kullanirsan belki okadar kusmaz midesi asagida kaliyor basi yukarda oluyor o yüzden kusmasini engellemis oluyor yani simdiye kadar benimki kusmadi bundan sonra kusarmi bilmiyorum ben beşiğin icine reflu yatagi aldim onu koydum öyle kullaniyorum

Gunduzleri benim kızım uyumuyor geceleri uyuyor tam tersi olmasi.lazim degilmi gunduz hic bir is yapamiuorum o yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…