2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Saat başı uyanan bebeye razı olmayınca yarım saate indirdi bu bebek neden uyumaz hiç ya

Benimkinin sebebi açlıktı heralde üstüne düştükçe doyması için güzel uyuyo 2 gğndür. Yada o atak haftası denilen şey oldu bitti bilemiyorum.
5 te kalkıyor artık hiç uyumuyor ya biberonla sağdığım sütü bile veriyorum yine uyumadı gece 3 kalkıyor içıyor buçukta tekrardan kalkıyor

5 te kalkıyor artık hiç uyumuyor ya biberonla sağdığım sütü bile veriyorum yine uyumadı gece 3 kalkıyor içıyor buçukta tekrardan kalkıyor
Bizimde öyle günlerimiz geçti. 1-2 gün bozuk gidiyo sonra değişiyo. Kaç düzen değiştirdi şimdiye kadar. Sabah 7 de son kalkış yapıyodu şimdi 9 oldu mesela. Allah yardımcın olsun.

Biberon bende de aynısını yaptı. Artık mama vermiyorum

Bende Izmirdeyim gercekten cok sicak bizde klimayi aciyoruz bebisi baska odaya koyuyoruz sadece zıbın eldiven corap giydiriyorum siz sapka takiyomusunu

:))) pek kurnazlar bak 1 saattir kavga dövüş meme verdim en sonunda doydu ki uyudu.
Benimki de agladi simdi uyandi 6 da vermistim en son. Artik kendisi ogrendi agliyor acıkınca uyanıyor Birsey sorucam ben sadece emziriyorum arada mama alip versemmi bilemedim

sorma bende yediklerime dikkat etmedim bebeğim 2 gündür gaz sancisi vardi insanin eli ayagina giriyor atlatsaydık su gazli günleri
Ben artık 40 çıkana kadar bir kac şeyle beslenecem gazi olunca daha huzursuzlar malum idare edecez artık canım ya ben bazı insanlara bakıyom ye ye bisey olmaz biz yedik her şeyi diyorlar

Ben artık 40 çıkana kadar bir kac şeyle beslenecem gazi olunca daha huzursuzlar malum idare edecez artık canım ya ben bazı insanlara bakıyom ye ye bisey olmaz biz yedik her şeyi diyorlar
Her bebek aynı olmuyorki canim rezene çayı ic gaza çok iyi geliyor yemeklerine kimyon koy gazi alır bide şeker de gazı alir mesela kuru fasulye yapinca ben bi tane küp seker atarim Bi kac ay idare edicez artik senin bebis kac günlük oldu

Benimki 20 günlük oldu bugün canım seninki kaç günlük

Normal doğum yapan hanımlar enfeksiyon için ne kullanıyorsunuz burda doktora gitme imkanım yok sanırım enfeksiyon kaptım bende eczaneden alayım

Kizlar böyle bir bez gordum, bebeğin çişinde enfeksiyon olunca gösteriyormuş, huzursuz olunca alıp denenebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…