Bizimde öyle günlerimiz geçti. 1-2 gün bozuk gidiyo sonra değişiyo. Kaç düzen değiştirdi şimdiye kadar. Sabah 7 de son kalkış yapıyodu şimdi 9 oldu mesela. Allah yardımcın olsun.
Bizimde öyle günlerimiz geçti. 1-2 gün bozuk gidiyo sonra değişiyo. Kaç düzen değiştirdi şimdiye kadar. Sabah 7 de son kalkış yapıyodu şimdi 9 oldu mesela. Allah yardımcın olsun.
Biberonla veriyorum canım. Bugüne kdarda bir problem yaşamadık aslında ama bugün memeyi tokatlamaya başladı. Durup durup kafasını geri çekiyo ağlıyo almıyo memeyi. Sakinleştiriyorum tekrar alıyo o zaman. Biberon gibi hep akcak diye bekliyo galiba. Becerebilirsem EDS yapıcam. Ya da uyanıkken biberonla hiç bişey vermicem. Emzik veriyorum ben. Onu da toksa almıyo açsa alıyo 2 çekiyo bişey gelmeyince sinirlenip atıyo :))
Bende taktım ya doktor ultrason la bakarız demişti ama gitmedik bi daha herkes normal deyip duruyor
Bende İzmir deyim canım klima açıyoruz mecbur bebeği başka odaya koyuyoruz o da çok sıcak oluyo çünkü benim ki kakasını yaparken değil alttan gaz çıkarırken çok zorlanıyo kimyon çayı bende içmeye başladım dğn bugünde içicem inşAllah faydası olur
Benimki de agladi simdi uyandi 6 da vermistim en son. Artik kendisi ogrendi agliyor acıkınca uyanıyor Birsey sorucam ben sadece emziriyorum arada mama alip versemmi bilemedim
Ben artık 40 çıkana kadar bir kac şeyle beslenecem gazi olunca daha huzursuzlar malum idare edecez artık canım ya ben bazı insanlara bakıyom ye ye bisey olmaz biz yedik her şeyi diyorlar
Ben artık 40 çıkana kadar bir kac şeyle beslenecem gazi olunca daha huzursuzlar malum idare edecez artık canım ya ben bazı insanlara bakıyom ye ye bisey olmaz biz yedik her şeyi diyorlar
Her bebek aynı olmuyorki canim rezene çayı ic gaza çok iyi geliyor yemeklerine kimyon koy gazi alır bide şeker de gazı alir mesela kuru fasulye yapinca ben bi tane küp seker atarim Bi kac ay idare edicez artik senin bebis kac günlük oldu
Her bebek aynı olmuyorki canim rezene çayı ic gaza çok iyi geliyor yemeklerine kimyon koy gazi alır bide şeker de gazı alir mesela kuru fasulye yapinca ben bi tane küp seker atarim Bi kac ay idare edicez artik senin bebis kac günlük oldu
Bebeklerde idrar yolu enfeksiyonunu tespit eden Dünyada ilk ve tek olan Pine Smart bebek bezlerine web sitemizi ziyaret ederek kolaylıkla sahip olabilirsiniz.