Ben emzik veriyorum canimMaşallab size canım vallahi döngü süper olmuş mamayı ve sağdığın sütü neyle veriyosun biberonmu ? Birde kızlar emzik veren varmı ?
:))) pek kurnazlar bak 1 saattir kavga dövüş meme verdim en sonunda doydu ki uyudu.bizimde emzigi sinirlenip atiyor emzik boş gelince anliyorlar hemen
Benimkinin sebebi açlıktı heralde üstüne düştükçe doyması için güzel uyuyo 2 gğndür. Yada o atak haftası denilen şey oldu bitti bilemiyorum.Saat başı uyanan bebeye razı olmayınca yarım saate indirdi bu bebek neden uyumaz hiç ya
5 te kalkıyor artık hiç uyumuyor ya biberonla sağdığım sütü bile veriyorum yine uyumadı gece 3 kalkıyor içıyor buçukta tekrardan kalkıyorBenimkinin sebebi açlıktı heralde üstüne düştükçe doyması için güzel uyuyo 2 gğndür. Yada o atak haftası denilen şey oldu bitti bilemiyorum.
Biz şapkayı 20 günlük falandık çıkardık. Hava çok sıcak. Seninki me kadarlık kiKızlar bebişlerinizin başına şapka takıyor musunuz? Ben sadece geceleri takıyorum ama takmasam mı hava sıcak malum
Bizimde öyle günlerimiz geçti. 1-2 gün bozuk gidiyo sonra değişiyo. Kaç düzen değiştirdi şimdiye kadar. Sabah 7 de son kalkış yapıyodu şimdi 9 oldu mesela. Allah yardımcın olsun.5 te kalkıyor artık hiç uyumuyor ya biberonla sağdığım sütü bile veriyorum yine uyumadı gece 3 kalkıyor içıyor buçukta tekrardan kalkıyor
Bu kendine huy edinmiş aynı saati hep sanırım Aminn canım sağolBizimde öyle günlerimiz geçti. 1-2 gün bozuk gidiyo sonra değişiyo. Kaç düzen değiştirdi şimdiye kadar. Sabah 7 de son kalkış yapıyodu şimdi 9 oldu mesela. Allah yardımcın olsun.
Biberon bende de aynısını yaptı. Artık mama vermiyorumBiberonla veriyorum canım. Bugüne kdarda bir problem yaşamadık aslında ama bugün memeyi tokatlamaya başladı. Durup durup kafasını geri çekiyo ağlıyo almıyo memeyi. Sakinleştiriyorum tekrar alıyo o zaman. Biberon gibi hep akcak diye bekliyo galiba. Becerebilirsem EDS yapıcam. Ya da uyanıkken biberonla hiç bişey vermicem. Emzik veriyorum ben. Onu da toksa almıyo açsa alıyo 2 çekiyo bişey gelmeyince sinirlenip atıyo :))
Bende Izmirdeyim gercekten cok sicak bizde klimayi aciyoruz bebisi baska odaya koyuyoruz sadece zıbın eldiven corap giydiriyorum siz sapka takiyomusunuBende taktım ya doktor ultrason la bakarız demişti ama gitmedik bi daha herkes normal deyip duruyor
Bende İzmir deyim canım klima açıyoruz mecbur bebeği başka odaya koyuyoruz o da çok sıcak oluyo çünkü benim ki kakasını yaparken değil alttan gaz çıkarırken çok zorlanıyo kimyon çayı bende içmeye başladım dğn bugünde içicem inşAllah faydası olur
Benimki de agladi simdi uyandi 6 da vermistim en son. Artik kendisi ogrendi agliyor acıkınca uyanıyor:))) pek kurnazlar bak 1 saattir kavga dövüş meme verdim en sonunda doydu ki uyudu.
Yok takmıyorum canım ilk zamanlar takmıştım sadece bende kısa kollu zıbın ince bir alt giydiriyorum çorapta bazenBende Izmirdeyim gercekten cok sicak bizde klimayi aciyoruz bebisi baska odaya koyuyoruz sadece zıbın eldiven corap giydiriyorum siz sapka takiyomusunu
Ben artık 40 çıkana kadar bir kac şeyle beslenecem gazi olunca daha huzursuzlar malum idare edecez artık canımsorma bende yediklerime dikkat etmedim bebeğim 2 gündür gaz sancisi vardi insanin eli ayagina giriyor atlatsaydık su gazli günleri
Her bebek aynı olmuyorki canim rezene çayı ic gaza çok iyi geliyor yemeklerine kimyon koy gazi alır bide şeker de gazı alir mesela kuru fasulye yapinca ben bi tane küp seker atarimBen artık 40 çıkana kadar bir kac şeyle beslenecem gazi olunca daha huzursuzlar malum idare edecez artık canımya ben bazı insanlara bakıyom ye ye bisey olmaz biz yedik her şeyi diyorlar
Bana lohusa depresyonu ev pis olunca geliyorHerkese geliyor lohusa depresyonu bnce bu 40 çıksın diyolar da bence 3 ay böyle
canim reflu yatagi kullaniyormusunBenınkıde asıru kusuyı,sankı tum içtıgınu kusuyo ,içerde bişey kalmuyo,o derece cok, üşütmekten mi oldgunu nasıl anlıcaz ki
Benimki 20 günlük oldu bugün canım seninki kaç günlükHer bebek aynı olmuyorki canim rezene çayı ic gaza çok iyi geliyor yemeklerine kimyon koy gazi alır bide şeker de gazı alir mesela kuru fasulye yapinca ben bi tane küp seker atarimBi kac ay idare edicez artik senin bebis kac günlük oldu
Bu gün 19 günlük olduk bizdeBiz şapkayı 20 günlük falandık çıkardık. Hava çok sıcak. Seninki me kadarlık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?