2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Doymadığını nerden anlıyorsunuz canım benim bebek sadece Bi göğsümü emiyo artık emmiyor doymuş mu oluyor acaba
Ben doymadığını günlerce uykuya dalamamasından şüphe ettim. Gazı yok tuvaletini yaptı emdi hatta bazen 2 memeyi bitirdi. Ama günlerce uykuya dalamadı ağladı hemde katıla katıla bi ağrısı olsa memede susmazdı. En son baktım ki meme bol bol akarken sorun yok sonlara doğru azalınca bırakıyo ağlamaya başlıyo. Mamayı verdim memenin üstüne uykudaykende emzirip uyanma aralıllarını takip ettim öylece buldum doymadığını. Doktorda kontrol etti herşeyini bi sorunu yok dedi. KiloDa aldı anne sütüyle.. Sütün besleyicidir ama doyurmuyordur normal bu dedi.

Süpersiinn. Benimde öyle takıntım yok tek istediğim biberona dalıp memeyi reddetmesin. 2-3 gündür MadamMaria yla bunun savaşını veriyoruz :))

Bi yerden başlaman lazım. Eninde sonunda bebişinle tek kalıcaksın. Allah dağına göre kar veriyor gerçekten ben bunu bir kez daha test ettim. Benim uykum çok ağır kalkmamam derdim etrafımda ki herkesinde tek korkusu buydu. Ama şimdi 2 saatle ayakta durmayı öğrendim :)) insan alışıyor

Benim bebeğimde uyanık oldu mu yarım saatte Bi emmek istiyor doymuyor ama sürekli kakasını tişini yapıyor Bu iki gündür uykusu çok iyi Ayy bilemedim bende sağdığım sütler var dolapta biraz bende gece uyduda biberonla onları vereyim bari

Güçlü olmak zorunda değiliz. Herşeyden önce bizde insanız yorulur, hata yaparız, sıkılırız ama onlar için en iyisini yine biz ister biz beceririz. Kendini böyle etiketleme lütfen. Oğlun çok şanslı senin gibi kendisini eleştirebilen bi annesi olduğu için

Üzerimde acaip bi sinir var,bugun etrafımdakı herkese trip attım , hatta okdr sinirlıydım ki bebegımle bile konusmadım istemsiz, onu o an şanssız gordum ben de, dengesız bir annesı oldugunu düşündum:) hepımız zaman zaman boyle dusunecegız galıba . Herseye yetısememek benı strese sokuyo, bi yandan sütüm az ,cogaltmak için beslenmemi taktım kafaya, bi yandan saglıklı beslenmeye vakit yok vs , geceleri uykusuz kaldıgımda zaten cok huysuz oluyorum falan ve bu istemsızce bebege de yansıuo negatif enerjım vs ...Allah yardımcımız olsun hepımızın

Bana da oluyor zaman zaman. Bazen özgürlüğümün alıkonulduğunu düşünüyorum. İşimin başına gidemiyorum. Aktif olamıyorum. Gözlerimin etrafı siyah yüzğmün rengi sarı iyice çöktüm.Her günüm birbirini tekrar ediyor gibi. Hele de oğlan huzursuz ve ağlamaklı olduğu günlerde deliriyorum. Geçen sabaha karşı yine çığlıkçığlığa ağladı vakitte saçlarımı çekiştirdim artık kulağımda ağlama sesinden başka hiç bişey yoktu. Senin dediğin gibi Sinirlendim yani. Ama Huzursuz hissetmemin suçlusu o değil. O da benimle avunmayı bekliyor benim elbet bi hayatın var zamanla herşey yoluna girecek ama onun şuanda tek hayatı benim. Benden gelecek süt, benden gelecek bakım ve herşeyden önce şefkatime ihtiyacı var. Bunları düşünmek bana iyi geldi. Hissettiklerin çok normal. Yemek benimde sorunumdu Onu da çok halledemezsem dışarıdan söylüyorum lokantadan getiritolar bazen hergün dışardan söyledğim oluyo. Hurma aldım onu yiyorum faydasını gördüm. Hoşaf yapımı basit zaten koy kaynasın kapat koy şekerini tamam bu kadar. Dolaptan çıkar çıkar iç sana da enerji olur. İnşallah geçicek bugünler mesela bizimki agu demeye başladı öyle sevimli ki şimdi keyifli günler bizi bekliyor inşallah

Öyle gerçekten . Her yeni gün yeni bir başlangıç getiriyor. Onlar da büyüyüp degisiyorlar

Kızlar kendinizi kötü hissetmeyin insan mecbur olduğunda her zorluğu kaldırıyor. Benim ilk 15 gün annem yanımdaydı o varken düşünüyordum annem gidince nasıl yapıcam bakıcam ev işi yemek vs. ama şimdi herşeyi yapıyorum temizlik yemek çamaşır bulaşık birde kayınvalidem alt katta kimseden yardım istemiyorum bazen eşimden bile çünkü her zaman benim yanımda birileri olmayacak kendi başımın çaresine bakmak zorundayım. Bazen bebek çok ağlıyo nasıl susturucam sıkıntısı ne sonra bi şekilde hallediyorum düşünüyorum kendi kendime nasıl yaptım nasıl uyuttum bazen çok ağlıyor çünkü o yüzden kendinize inan herşey onlar için biz anneyiz herşeyin üstesinden gelebiliriz inşAllah M Muallimeee90 M Manolya15

Ya onlar bizim hayatımızın anlamı ve en buyuk mucizemiz, dünyanın en büyük serveti , uyydugunda bile cok ozledıklerımız , hormonlar heralde .. zaten en buyuk vıcdan azabım ve uzuntum de bu stresımın ona da yansıması.. emerken gozlerımın içine bakıyo sanki bakısıyla konusuyo gibi , o an okdr kotu hıssettım ki kemdimi , alışıcaz ınsallah ,yetişices bişekılde , dayanıcaz uykusuz olsak ta mutlu olmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…