2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bu eşlerin bizi anlaması zaten imkansız ne kadar düşüncesizce sanki sen evde ayak ayak üstüne atmış keyif ediyon bebeğin o halini eve gelince görmüyor mu eşin
Annesiz yiyemıyomuymus dondurmayı, sen istemişsin o ne alaka , sopalıkbu kocalar , neyse yaa sabırrr

Bu bebek uyumuyorrr nedennn neden diye dusunmekten helak oldum dusunu aldirdm karni tok gazi cikti alti temiz ama saatlerdir uyumuyor

Bende aptamil prosyneo kullanıyordum sezaryenle dogan bebekler için ama simdi aptamil conformile geçtim sen hangisine gectin

1. Ay aşısını bir gün önce yapmadılar tam 30 gün geçmesi lazım diye ama ikinci ay aşısı içim fikrim yok sadece belirli günlerde yapıyorlar onu biliyorum yani haftanın her günü aşı ellerinde olmuyor aşı günü almak gerekiyor birinci ay aşısını da geç yapıyorlarmış ama 30 gün dolmadan yapmıyoruz dediler

Kızlar bebeği pişik olan varmı Bnm bebegimin poposunda kızarıklık sonrası şu kabarcıkları çıkıyor
Ayyy en çok ondan korkuyorum bu sıcakta pişik olur diye. Eklemleri terden hep ıslak kalıyo suyla silip güzelce kurulayıp penaten sürüyorum. Çok şükür isilikten başka şikayetimiz yok. Özellikle kulak ve saçın birleştiği yere dikkat ediyorum. Ona rağmen kurudu katılaştı bi tuhaf oldu. Uyanınca atarım resmini.

Sevmeye herkes gelir sever gider çilesi anneye malesef.. sabırlar hep anneye çabuk geçer inşallah bu günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…