Bu eşlerin bizi anlaması zaten imkansız ne kadar düşüncesizce sanki sen evde ayak ayak üstüne atmış keyif ediyon bebeğin o halini eve gelince görmüyor mu eşin
Sanırım bu dönem hamilelikten daha zor gibi bütün gün gaz sancısı çeken bebegimi zar zor uyuturken eşim e gelirken dondurma al dedim almış ve üst katta annesine gidip msj atmış gel beraber yiyelim diye bende malum bebek uyuttugum için görmedim eve geldi dondurma erimiş vay efendim 1 saat önce atmismis msji tabi ben keyif catiyordum görmedim tövbe yarebbim herkes çocuğu iyiyken seviyor arkadaş bütün huzursuzluğu uykusuzlugu çeken biz ama anneyiz ya bunu çekmesi gereken tek biziz
Gercekten sabir donemi resmen. Esler degisti bence de ya da tahammulumuz azaldi bilmiyorum. Gerci ben memleketteyim esim yanimda degil ama yine de sabirli degiller
seninle bebeklerimiz aynı gün sanırım doğdu diye hatırlıyorum. Biz bezi değiştireceğiz iki numaraya geçeceğiz. Birde benim ikiz bebek takviye mama veriyorum. Aptamil in normal bir numara mamasını almıştık şimdi daha hassas bebekler için sindirimi kolay olan daha pahalı bir maması var ona geçtik çok daha rahat. Senin tarif ettiğin durum bizde de var ben beze bağlıyorum. Artık kilo aldı bir numara sanki sıkıyor.
Kızlar merhaba, size bir şey soracağım. Bebeğin 2. Ay aşılarını 1 hafta önceden yaptırmak bir sorun yaratır mı? Seyahat edeceğiz, ülke değişeceğinden burda aşısı yapılsın öyle gidelim istiyorum. Doktorum sorun olmaz dedi ama sizden de bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. 8. Haftalık yerine 7. Haftada yaptırmak sorun olur mu bilen var mı ?
1. Ay aşısını bir gün önce yapmadılar tam 30 gün geçmesi lazım diye ama ikinci ay aşısı içim fikrim yok sadece belirli günlerde yapıyorlar onu biliyorum yani haftanın her günü aşı ellerinde olmuyor aşı günü almak gerekiyor birinci ay aşısını da geç yapıyorlarmış ama 30 gün dolmadan yapmıyoruz dediler
Ayyy en çok ondan korkuyorum bu sıcakta pişik olur diye. Eklemleri terden hep ıslak kalıyo suyla silip güzelce kurulayıp penaten sürüyorum. Çok şükür isilikten başka şikayetimiz yok. Özellikle kulak ve saçın birleştiği yere dikkat ediyorum. Ona rağmen kurudu katılaştı bi tuhaf oldu. Uyanınca atarım resmini.
Sanırım bu dönem hamilelikten daha zor gibi bütün gün gaz sancısı çeken bebegimi zar zor uyuturken eşim e gelirken dondurma al dedim almış ve üst katta annesine gidip msj atmış gel beraber yiyelim diye bende malum bebek uyuttugum için görmedim eve geldi dondurma erimiş vay efendim 1 saat önce atmismis msji tabi ben keyif catiyordum görmedim tövbe yarebbim herkes çocuğu iyiyken seviyor arkadaş bütün huzursuzluğu uykusuzlugu çeken biz ama anneyiz ya bunu çekmesi gereken tek biziz