2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Elektrik supurgesinden benimki de uyanmiyor bizimki isitme testinden kaldı da acaba dedim anotmal mi diye başka seslere arada tepki veriyor
Elektrik süpürgesini bizimkide seviyo. Uyanmıyo ona. İnsan sesi, tencere tava sesi kapı sesi bunlara uyanıyo. Duş benim oda da mesela kapı açık duş alıyorum uyurken ona da uyanmıuo. Anne karnını anımsatıyo diye bence.

Bu bebek uyumuyorrr nedennn neden diye dusunmekten helak oldum dusunu aldirdm karni tok gazi cikti alti temiz ama saatlerdir uyumuyor
1 ayı geçmek üzereyken bizde de oldu aynısı. 1 hafta uykusuz gezdik. Uyuyamadıkça yorgunluk çıtası yükseldi huzursuzluğa döndürdü. Doktorumuz bize artık yavaş yavaş karartılar görmeye başlıyo, anne karnından ayrıldığını hissedip keşfediyor demişti. Özellikle kırmızı şeyler çok ilgisini çeker demişti. Gerçekten kırmızı bir tişörtüm var onu giydiğimde uyutamıyorum. Çok ilginçler.

Bu bebek uyumuyorrr nedennn neden diye dusunmekten helak oldum dusunu aldirdm karni tok gazi cikti alti temiz ama saatlerdir uyumuyor
Uyanıklık surelerı arttı,artık bakınmak ,kucakta gezmek, sallanmak ,aktivite yapmsk istıyorkar ara ara. Siyah beyaz ilk zeka kartları biraz oyalıyo ,tafsiye ederım

Pisikmi peki internetten baktım saçma tuhaf tuhaf bilgiler var bende krem sürdüm açık bırakmışım valla

Benimki 5 gündür kaka yapmadı
Bizimde 3 olmuştu bugün ki neyseki yaptı. Ama hala o sancıdan kurtulamadı. Gece 1buçuktan beri kucakta memede. Kolumda derman kalmadı. Gözlerimi zor açık tutuyorum. Şimdi yine bir uyutma faslındayız. Umarım uyur. Ben kimseye danışmadan sabah yarım çay kaşığı zeytinyağı verdim. Belki de onun etkisi olmuştur.

Zeytinyağını mamanın içine koydum bu arada.

Yok canım su kabarcıgı olmsmıstı , ama baya kötü bi pişikti ileri boyut
Pişik çok kötü ya. Bi göbekten çok korkuyodum bi de pişikten korkuyorum. Evde çok sıcak kundak yapmak istemiyorum iyice terlemesin diye ama mecbur bırakıyo. Heyheylerim üstümde bugün benim :)) uykusuzluktan

Ben de gecen mamasina 1 cay kasigi zeytinyagi koydum. Gercekten etkili oldu kakasini yapti.

Çok teşekkürler cevap için ben yurtdışında yaşıyorum, burada ellerinde aşı olmama durumu olmuyor. 10 gün erken olacak aşısı türkiye de de erken yapıyorlar mı diye merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…