Elektrik süpürgesini bizimkide seviyo. Uyanmıyo ona. İnsan sesi, tencere tava sesi kapı sesi bunlara uyanıyo. Duş benim oda da mesela kapı açık duş alıyorum uyurken ona da uyanmıuo. Anne karnını anımsatıyo diye bence.
1 ayı geçmek üzereyken bizde de oldu aynısı. 1 hafta uykusuz gezdik. Uyuyamadıkça yorgunluk çıtası yükseldi huzursuzluğa döndürdü. Doktorumuz bize artık yavaş yavaş karartılar görmeye başlıyo, anne karnından ayrıldığını hissedip keşfediyor demişti. Özellikle kırmızı şeyler çok ilgisini çeker demişti. Gerçekten kırmızı bir tişörtüm var onu giydiğimde uyutamıyorum. Çok ilginçler.
Uyanıklık surelerı arttı,artık bakınmak ,kucakta gezmek, sallanmak ,aktivite yapmsk istıyorkar ara ara. Siyah beyaz ilk zeka kartları biraz oyalıyo ,tafsiye ederım
Ayyy en çok ondan korkuyorum bu sıcakta pişik olur diye. Eklemleri terden hep ıslak kalıyo suyla silip güzelce kurulayıp penaten sürüyorum. Çok şükür isilikten başka şikayetimiz yok. Özellikle kulak ve saçın birleştiği yere dikkat ediyorum. Ona rağmen kurudu katılaştı bi tuhaf oldu. Uyanınca atarım resmini.
Bizimde 3 olmuştu bugün ki neyseki yaptı. Ama hala o sancıdan kurtulamadı. Gece 1buçuktan beri kucakta memede. Kolumda derman kalmadı. Gözlerimi zor açık tutuyorum. Şimdi yine bir uyutma faslındayız. Umarım uyur. Ben kimseye danışmadan sabah yarım çay kaşığı zeytinyağı verdim. Belki de onun etkisi olmuştur.
Bizimde 3 olmuştu bugün ki neyseki yaptı. Ama hala o sancıdan kurtulamadı. Gece 1buçuktan beri kucakta memede. Kolumda derman kalmadı. Gözlerimi zor açık tutuyorum. Şimdi yine bir uyutma faslındayız. Umarım uyur. Ben kimseye danışmadan sabah yarım çay kaşığı zeytinyağı verdim. Belki de onun etkisi olmuştur.
Pişik çok kötü ya. Bi göbekten çok korkuyodum bi de pişikten korkuyorum. Evde çok sıcak kundak yapmak istemiyorum iyice terlemesin diye ama mecbur bırakıyo. Heyheylerim üstümde bugün benim :)) uykusuzluktan
1. Ay aşısını bir gün önce yapmadılar tam 30 gün geçmesi lazım diye ama ikinci ay aşısı içim fikrim yok sadece belirli günlerde yapıyorlar onu biliyorum yani haftanın her günü aşı ellerinde olmuyor aşı günü almak gerekiyor birinci ay aşısını da geç yapıyorlarmış ama 30 gün dolmadan yapmıyoruz dediler
Çok teşekkürler cevap için ben yurtdışında yaşıyorum, burada ellerinde aşı olmama durumu olmuyor. 10 gün erken olacak aşısı türkiye de de erken yapıyorlar mı diye merak ettim