2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Artık gece olsun istemiyorum uyumuyor bu çocuk sürekli meme meme hayır meme de de uyuyor yatağa koyduğum an ayiliyor ne gaz var ben anlamadım bu kadar gaz biz de yok o kadar yapıyor yine sanci

Penaten çok iyi. Denemeni tavsiye ederim.
Onu da denedim bepanten panaten bünchen en son mustela. Hiç biri etki etmedi. Desitini önerenler var onu da deneyeceğim. Ama acaba alerjik mi diyorum artık. Anne sütü ile besleniyor sadece. Benim yediğim bir şeylerin onu bu hale getirdiğini düşündükçe de daha çok üzülüyorum.

Bezini degistirmeyi denedin mi? Bazen bebek bezleri de pisik yapar ki bizi molfix pisik yapacakti diye biraktim hemen.

Bezini degistirmeyi denedin mi? Bazen bebek bezleri de pisik yapar ki bizi molfix pisik yapacakti diye biraktim hemen.
Sleepy naturel kullanıyorum. Piyasadaki en iyi bez diye tercih etmiştik. Bezden olma ihtimali düşük geliyor bana. Sadece popo çıkışında var pişik. Diğer bölgelerde yok. Ama o da çok çok fena

Sleepy naturel kullanıyorum. Piyasadaki en iyi bez diye tercih etmiştik. Bezden olma ihtimali düşük geliyor bana. Sadece popo çıkışında var pişik. Diğer bölgelerde yok. Ama o da çok çok fena
Kızımda da dediğin gibi pişik var. Sudokrem kullanıyorum iyi geliyor ve duş yaptırdık sabun ile orayı iyice yıkadık bayağı iyileştirdi şuan az biraz kızartı kalmış. Bezi de 2 numaraya geçtim bakalım inşallah tamamen iyi olur.

Kolik bebek dedi. Baxilari vok siddetli geciriyor bazilari az dedi. InsaAllah artmaz cunku sabahtan beri uynaik oldugu her vakit gazi var ve aglamamk icin zor tutuyorum. Hayal alemindeyim gibi hissediyorum
Dün akşam biz de baya zor geçirdik .. kakasını yapamadığı için ikinip aglamaktan helak oldu, Dr umuzu aradık, fitille yaptırın her mama verdiğinizde içine biraz zeytinyağı katın falan dedi ... nasıl geçecek bu sorun bilmiyorum

Valla kuzum dün akşam artık ne yaptiysak deli gibi aglamasindan sonra kakasını fitille yaptırdım ve sonrasinda tekrar etmesin diye çocuğa zeytinyağını direk dayadim hatta 2 çay kaşığı da su verdim ... çaresizlik insana yapmam dediği her şeyi yaptırıyor

Ben de mamasina zeytinyagi koydum gecen gun. Su da verdim oyle yapti kakasini. Su an yine 3 saattir ikiniyor kaka yapmak icinfitili de doktorumuz onermisti cok zorda kalirsak diye ama almadim. Marka farkediyor mu fitilde hicbir bilgim yok. Alayim evde kalsin zor zamanlar icin. Bir de dun gittigim doktor biogaia ve relactaz diye bisi yazdi. Ikisini alcam yarin insaAllah. Baya rahatlatir dedi.

Ben pişik için zeytinyağı sürdüm üstüne de pudra sürdüm bizimki öyle iyileşti çok kötü olmuştu bide bezini değiştirdim yazdır havalar çok sıcak olduğu için molfix kalındı sleepye geçtik şimdi daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…