- 29 Ekim 2019
- 6.704
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.807
- 198
Bende conformile ye geçtim ve çok memnunum. Bayağı azaldıBende aptamil prosyneo kullanıyordum sezaryenle dogan bebekler için ama simdi aptamil conformile geçtim sen hangisine gectin
Canim benim bebegimde normal aptamil iciyor bu dedigni alsam şuan 27 günlük 2 numarami alayik direkt yoksa 1 numaramiBende conformile ye geçtim ve çok memnunum. Bayağı azaldı
Bismillah demeden yiyo bunlarO
Bisey bilmiyorum sanki bebeğim hep aç hissi var kendimi toplamam lazım gerçekten
Biz 26 günlüğüz mamayı 1 numara, bezi iki yaptım bugun.Canim benim bebegimde normal aptamil iciyor bu dedigni alsam şuan 27 günlük 2 numarami alayik direkt yoksa 1 numarami
Onu da denedimPenaten çok iyi. Denemeni tavsiye ederim.
Bezini degistirmeyi denedin mi? Bazen bebek bezleri de pisik yapar ki bizi molfix pisik yapacakti diye biraktim hemen.Onu da denedimbepanten panaten bünchen en son mustela. Hiç biri etki etmedi. Desitini önerenler var onu da deneyeceğim. Ama acaba alerjik mi diyorum artık. Anne sütü ile besleniyor sadece. Benim yediğim bir şeylerin onu bu hale getirdiğini düşündükçe de daha çok üzülüyorum.
Sleepy naturel kullanıyorum. Piyasadaki en iyi bez diye tercih etmiştik. Bezden olma ihtimali düşük geliyor bana. Sadece popo çıkışında var pişik. Diğer bölgelerde yok. Ama o da çok çok fenaBezini degistirmeyi denedin mi? Bazen bebek bezleri de pisik yapar ki bizi molfix pisik yapacakti diye biraktim hemen.
Çok çay kahve içiyomusun,cıkolata yıyomusun, kafeındrn dolayı gec dalıyo olabılırmişYok arkadaş ne yaparsam yapayım dalmıyor uykuya. Sürekli kaçıyor ayarı çocuğun. Başım ağrıdı uykusuzluk ve açlıktan.
Bugün hiç birini yiyip içemedim ki daha doğrusu dün :))) uyumayınca günler karıştı. Çok içtiğim günlerde oluyo. Uykuyla sorun yaşamamıştık amaÇok çay kahve içiyomusun,cıkolata yıyomusun, kafeındrn dolayı gec dalıyo olabılırmiş
Kızımda da dediğin gibi pişik var. Sudokrem kullanıyorum iyi geliyor ve duş yaptırdık sabun ile orayı iyice yıkadık bayağı iyileştirdi şuan az biraz kızartı kalmış. Bezi de 2 numaraya geçtim bakalım inşallah tamamen iyi olur.Sleepy naturel kullanıyorum. Piyasadaki en iyi bez diye tercih etmiştik. Bezden olma ihtimali düşük geliyor bana. Sadece popo çıkışında var pişik. Diğer bölgelerde yok. Ama o da çok çok fena
Dün akşam biz de baya zor geçirdik .. kakasını yapamadığı için ikinip aglamaktan helak oldu, Dr umuzu aradık, fitille yaptırın her mama verdiğinizde içine biraz zeytinyağı katın falan dedi ... nasıl geçecek bu sorun bilmiyorumKolik bebek dedi. Baxilari vok siddetli geciriyor bazilari az dedi. InsaAllah artmaz cunku sabahtan beri uynaik oldugu her vakit gazi var ve aglamamk icin zor tutuyorum. Hayal alemindeyim gibi hissediyorum
Valla kuzum dün akşam artık ne yaptiysak deli gibi aglamasindan sonra kakasını fitille yaptırdım ve sonrasinda tekrar etmesin diye çocuğa zeytinyağını direk dayadim hatta 2 çay kaşığı da su verdim ... çaresizlik insana yapmam dediği her şeyi yaptırıyorBizimde 3 olmuştu bugün ki neyseki yaptı. Ama hala o sancıdan kurtulamadı. Gece 1buçuktan beri kucakta memede. Kolumda derman kalmadı. Gözlerimi zor açık tutuyorum. Şimdi yine bir uyutma faslındayız. Umarım uyur. Ben kimseye danışmadan sabah yarım çay kaşığı zeytinyağı verdim. Belki de onun etkisi olmuştur.
Ben de mamasina zeytinyagi koydum gecen gun. Su da verdim oyle yapti kakasini. Su an yine 3 saattir ikiniyor kaka yapmak icinDün akşam biz de baya zor geçirdik .. kakasını yapamadığı için ikinip aglamaktan helak oldu, Dr umuzu aradık, fitille yaptırın her mama verdiğinizde içine biraz zeytinyağı katın falan dedi ... nasıl geçecek bu sorun bilmiyorum
Ben de sleepy e gectim. Allah sifa versin bebislereSleepy naturel kullanıyorum. Piyasadaki en iyi bez diye tercih etmiştik. Bezden olma ihtimali düşük geliyor bana. Sadece popo çıkışında var pişik. Diğer bölgelerde yok. Ama o da çok çok fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?