2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Göğsümde ince sızı vardı ama yoğun mastit olmaya başlamışım anneler tavsiyesi olanı beklerim.. bol bolda emzirmeye çalışıyordum halbuki

Kızlar selam nasılsınız nasıl gidiyor bazı arkadaşlar bebeğim kaka yapmıyor falan demiş benim bebişin her bezinde oluyor muhakkak iyi mi bu kötü mü aklıma takılıyor.

Göğsümde ince sızı vardı ama yoğun mastit olmaya başlamışım anneler tavsiyesi olanı beklerim.. bol bolda emzirmeye çalışıyordum halbuki
Bir duşa gir sağ elinle sonra çıkınca da bebeğini emzir rahatlatır inşallah bu dediklerim benim bildiğim yöntemler bunlar

Kızlar ya bebeğim emerken ağlıyor bi anda bırakıyo sürekli, gazı falan yok sütte geliyo anlamıyorum yani kaç gündür böyle bu durumu yaşayan var mı sakin emmiyo..

Sancisi olmuyor mu peki? Bugun doktora goturdum neden boyle oldu 4 gundur diye. Galiba kolik bebegimartmasindan korkuyorum. Hep de korkuyordum kolik olmasindan
Olmaz mı ? O yüzden sürekli kucağımda uyuyor ya da ağlıyor. .. moralimi enerjimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama ben de içten cokmek uzereyim valla canim

Sancisi olmuyor mu peki? Bugun doktora goturdum neden boyle oldu 4 gundur diye. Galiba kolik bebegimartmasindan korkuyorum. Hep de korkuyordum kolik olmasindan
Benim bebeğimde gaz damlasını veriyorum etki etmiyor gazını yapıyor yine sancısı var kakasını yapıyor yine sancısı var bırakmıyor emsin de hem sancı hem açlık birlikte ağlıyor çok zor ya onları öyle çaresiz izlemek

Kızlar ya bebeğim emerken ağlıyor bi anda bırakıyo sürekli, gazı falan yok sütte geliyo anlamıyorum yani kaç gündür böyle bu durumu yaşayan var mı sakin emmiyo..
Belki sancısı vardır canım olmadığını nerden biliyon benim bebeğimde aynı senin bebeğin gibi gaz çıkartıyor kaka yapıyor ama yine de sancısı var ememiyor ayağını karnına çekiyor hep

Benimkide öyke emerken kıvanıyor bırakıp kafasını vurmaya başlıyor bazen.gazlanıyor ondandır canım

Kızlar merhaba, size bir şey soracağım. Bebeğin 2. Ay aşılarını 1 hafta önceden yaptırmak bir sorun yaratır mı? Seyahat edeceğiz, ülke değişeceğinden burda aşısı yapılsın öyle gidelim istiyorum. Doktorum sorun olmaz dedi ama sizden de bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. 8. Haftalık yerine 7. Haftada yaptırmak sorun olur mu bilen var mı ?

Benımki süt azaldıgında cıldırıyı ,süt oldugundan emın mısın, diğer dolu memeye gectıgumde sakınlıyo ordan anlıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…