2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Biogaia 2. Haftadan beri kullanıyorum... bizde etkisi pek olmadı gibi .. fitil olarak gliserin aldım ben

Kaks yuzunden ıkındugınu nerden anlıyorsunuz ,benımkınde de aynı durum var bir ıkınms halı ams ben gaz sanıyorum,bezde kaka mı gormuyorsunuz

Bu bebek uyumuyorrr nedennn neden diye dusunmekten helak oldum dusunu aldirdm karni tok gazi cikti alti temiz ama saatlerdir uyumuyor
Sorma canim benim ki de uyumuyor sizler nasil unutuyorsunuz 4 buçuk yaşında bir kızım daha var haliyle bütün vaktimi bebegime ayıramıyorum valla şaştım uyumuyor

Travazol diye bi krem var canim onu dene saglik ocagina yazdirabilirsin kucuk dışı yeşil beyaz bi krem hemen farki goreceksij,agir pisiklere iyi oluyor

Son düzenleme:
Sorma canim benim ki de uyumuyor sizler nasil unutuyorsunuz 4 buçuk yaşında bir kızım daha var haliyle bütün vaktimi bebegime ayıramıyorum valla şaştım uyumuyor
Beyfendi ne zaman cani isterse o zaman uyuyo resmen tabi biz iptal sevdigi ninniyi aciyorum bi ninniye alisrirdim onu duyunca sakinlesiyo herseyi yapiyoruz ama bazen 5 saat suruyo bu sefer bizimkiler yok sen şunu yedin ondan oldu demeye basliyo

Artık gece olsun istemiyorum uyumuyor bu çocuk sürekli meme meme hayır meme de de uyuyor yatağa koyduğum an ayiliyor ne gaz var ben anlamadım bu kadar gaz biz de yok o kadar yapıyor yine sanci
Aynenn birde benim göğüs ucum acıyor artık öyle durmaktan daha doğrusu hep uca çalışıyor tam kahveliği alamıyor mahvoluyorum

Merhabalar uzun zamandır takip edemiyorum benim oğlanda gazdan dolayı huzursuz özellikle geceleri 5 kadar uyumuyor benim bildiğim bebek mışıl mışıl uyur. Eşimin yengesi acı elma yağı önerdi dün onu kullandık topuğuna masaj yaptık bu gece uyudu ama kesin mesajdan dolayı uyudu diyemem bir kere denedim.

Evet bende memnunum ama bebis bu aralar çok cikarmaya basladi genelde ikinirken, reflusu var mi diye şüphe ediyorum artik
Aynı şekilde ya. Ikınırken kusuyor hep. Bazen çok hızlı emmekten de oluyor. Nefes borusuna mı kaçıyor ne oluyorsa kusmuğu nefessiz kalıyor burnundan çıktığı bile oldu

Travazol krem sur geçirir sonra Bepanthol her seferinde sur engellesin

Kızlar bide biz iki gündür kiraz çekirdekli kemer kullanıyoruz iyi geldi karnını sıcacık tutuyor nurse harweys le beraber gaz azaldı baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…