- 5 Kasım 2019
- 1.059
- 1.395
- 53
- 37
Biogaia 2. Haftadan beri kullanıyorum... bizde etkisi pek olmadı gibi .. fitil olarak gliserin aldım benBen de mamasina zeytinyagi koydum gecen gun. Su da verdim oyle yapti kakasini. Su an yine 3 saattir ikiniyor kaka yapmak icinfitili de doktorumuz onermisti cok zorda kalirsak diye ama almadim. Marka farkediyor mu fitilde hicbir bilgim yok. Alayim evde kalsin zor zamanlar icin. Bir de dun gittigim doktor biogaia ve relactaz diye bisi yazdi. Ikisini alcam yarin insaAllah. Baya rahatlatir dedi.
Kaks yuzunden ıkındugınu nerden anlıyorsunuz ,benımkınde de aynı durum var bir ıkınms halı ams ben gaz sanıyorum,bezde kaka mı gormuyorsunuzBen de mamasina zeytinyagi koydum gecen gun. Su da verdim oyle yapti kakasini. Su an yine 3 saattir ikiniyor kaka yapmak icinfitili de doktorumuz onermisti cok zorda kalirsak diye ama almadim. Marka farkediyor mu fitilde hicbir bilgim yok. Alayim evde kalsin zor zamanlar icin. Bir de dun gittigim doktor biogaia ve relactaz diye bisi yazdi. Ikisini alcam yarin insaAllah. Baya rahatlatir dedi.
Sorma canim benim ki de uyumuyor sizler nasil unutuyorsunuz 4 buçuk yaşında bir kızım daha var haliyle bütün vaktimi bebegime ayıramıyorum valla şaştım uyumuyorBu bebek uyumuyorrrnedennn neden diye dusunmekten helak oldum dusunu aldirdm karni tok gazi cikti alti temiz ama saatlerdir uyumuyor
Travazol diye bi krem var canim onu dene saglik ocagina yazdirabilirsin kucuk dışı yeşil beyaz bi krem hemen farki goreceksij,agir pisiklere iyi oluyorOnu da denedimbepanten panaten bünchen en son mustela. Hiç biri etki etmedi. Desitini önerenler var onu da deneyeceğim. Ama acaba alerjik mi diyorum artık. Anne sütü ile besleniyor sadece. Benim yediğim bir şeylerin onu bu hale getirdiğini düşündükçe de daha çok üzülüyorum.
Beyfendi ne zaman cani isterse o zaman uyuyo resmen tabi biz iptalSorma canim benim ki de uyumuyor sizler nasil unutuyorsunuz 4 buçuk yaşında bir kızım daha var haliyle bütün vaktimi bebegime ayıramıyorum valla şaştım uyumuyor
Evet bende memnunum ama bebis bu aralar çok cikarmaya basladi genelde ikinirken, reflusu var mi diye şüphe ediyorum artikBende conformile ye geçtim ve çok memnunum. Bayağı azaldı
6 aya kadar 1 numara kullanılıyorCanim benim bebegimde normal aptamil iciyor bu dedigni alsam şuan 27 günlük 2 numarami alayik direkt yoksa 1 numarami
Biogaia 2. Haftadan beri kullanıyorum... bizde etkisi pek olmadı gibi .. fitil olarak gliserin aldım ben
Kortizon içerdiği için cok fazla kullanmamak gerekir onudaTravazol diye bi krem var canim onu dene saglik ocagina yazdirabilirsin kucuk dışı yeşil beyaz bi krem hemen farki goreceksij,agir pisiklere iyi oluyor
Aynenn birde benim göğüs ucum acıyor artık öyle durmaktanArtık gece olsun istemiyorum uyumuyor bu çocuk sürekli meme meme hayır meme de de uyuyor yatağa koyduğum an ayiliyor ne gaz var ben anlamadım bu kadar gaz biz de yok o kadar yapıyor yine sanci
Canım bizimki de göğüs büyük çocuğun yüzünü kaplıyor rahat emziremiyirumAynenn birde benim göğüs ucum acıyor artık öyle durmaktandaha doğrusu hep uca çalışıyor tam kahveliği alamıyor mahvoluyorum
Aynı şekilde ya. Ikınırken kusuyor hep. Bazen çok hızlı emmekten de oluyor. Nefes borusuna mı kaçıyor ne oluyorsa kusmuğu nefessiz kalıyor burnundan çıktığı bile olduEvet bende memnunum ama bebis bu aralar çok cikarmaya basladi genelde ikinirken, reflusu var mi diye şüphe ediyorum artik
Oğlum değilde kızım benimde çıkarıyor. Hafta içi ay aşıları var orda belirteceğim.Evet bende memnunum ama bebis bu aralar çok cikarmaya basladi genelde ikinirken, reflusu var mi diye şüphe ediyorum artik
Travazol krem sur geçirir sonra Bepanthol her seferinde sur engellesinOnu da denedimbepanten panaten bünchen en son mustela. Hiç biri etki etmedi. Desitini önerenler var onu da deneyeceğim. Ama acaba alerjik mi diyorum artık. Anne sütü ile besleniyor sadece. Benim yediğim bir şeylerin onu bu hale getirdiğini düşündükçe de daha çok üzülüyorum.
Evet hemen canım ihmal etme sakın .Kızlarr 40 uçuranlar ucuracaklar:))
Şey sorcaktım ben ; korunma konusunu. Dr um korunun dedi , ama hemen mi baslamalımıyız bilemedimsormayı da unuttum
Yarım gliserin yetti bize de... kaç günde bir yapıyorsunuz? Sık sık kullanmak zorunda kalmak korkutuyor beniGliserin bizde pek ise yaramadi, libalaks kullanıyoruz cok az sıkmak bile yetiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?