2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ben yaptirmadim ilk kizima yine yaptırmayı dusunmuyorum, ablam devletin yaptırdıkları disinda yapilan ozel aşıları onermiyor. Tabi herkesin kendi karari
Ya ishal dizanteri olmaz diyorlar, serum gerektirecek hastaliklarsan korur diyorlar hani yaptiripta yine ishal olup ateşlencekse bencede geregi yok

Benimdemi öyle yoksa lohusalik devammi ediyo anlamadim bugün baktim leke seklinde gelmiş bide belim cok agriyor kasiklarim agriyor bide sizinde öylemi
Benim 40. Gün bitmişti. 20 gün geçti aşağı yukarı başladı.hiç kesilmeden devam ettiyse başlamamıştır daha. Ağrı yok. Benim öncedende ağrısız olur gelir giderdi anlamazdım.
not: ben ertesi günü hapı içmiştim. O da etkilemiş olabilir gününü

Kizlar 40 tan sonra iliski deneyen varmı normal dogum yaptigim icin bisey olur korkusu var canim cok yanacakmis gibi hissediyorum isteksizlikte var

Valla 1 sene önce tanımadıklarım dert ortağım oldunuz. Çok memnun oldum ben :)
Aynı anda aynı süreçleri yaşayan bi avuç insandan daha iyi kimse anlayamaz birbirini .. üstelik deneyim paylaşımı da epey rahatlatıcı oluyor, ben burdan görüp bi sürü şey deniyorum öğreniyorum mesela. Sürekli moral bozan akrabalardan daha faydalı

İlk defa duyuyorum bunu öğretmenim bende böyle bir hakkınız varsa çok iyi olur

Ben son günlerde kundaklayip ayakta sallamaktan başka hiçbir şey yapamıyorum uyutmak için. Onda da hafif uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…