Kızlar rota virusu aşısı yaltiracakmisiniz yada yaptiran varmi içinizde, bize yaptirin diyorlarda
Diğer gruplarda 250 300 TL bişeydir diyolardıUcretini biliyormusun canım
Evet çok zor çıkartıyor bizimlideBenimkinin en büyük problemi gegirme ya onu bi türlü çözemiyorum beslenmesini ve uyumasını çok etkiliyor
Kan değerlerin nasıldı? Hala kan hapı kullanıyormusun? Ben kullanıyorum. Halsizlikte yapar o kadar yoğun kanamaBenimde mi oyle acaba kanams cok yogun
Valla 1 sene önce tanımadıklarım dert ortağım oldunuz. Çok memnun oldum ben :)Biz de varız koca bir haziran anneleri grubufiziksel olarak bi işe yaramasak da en azından muhabbet ediyoruz
Ya ishal dizanteri olmaz diyorlar, serum gerektirecek hastaliklarsan korur diyorlar hani yaptiripta yine ishal olup ateşlencekse bencede geregi yokBen yaptirmadim ilk kizima yine yaptırmayı dusunmuyorum, ablam devletin yaptırdıkları disinda yapilan ozel aşıları onermiyor. Tabi herkesin kendi karari
Benim 40. Gün bitmişti. 20 gün geçti aşağı yukarı başladı.hiç kesilmeden devam ettiyse başlamamıştır daha. Ağrı yok. Benim öncedende ağrısız olur gelir giderdi anlamazdım.Benimdemi öyle yoksa lohusalik devammi ediyo anlamadim bugün baktim leke seklinde gelmiş bide belim cok agriyor kasiklarim agriyor bide sizinde öylemi
Aşidan sonra hali tavri nasildi canim cok ateslendimi ,huzursuz oldumuVerem. Zatürre. Karma. Verem koldan diğerleri bacak. Maalesef 3 ayrı yerden ☹
ateş de yapabilir dedi doktor. Önlem olarak calpol verdik
Sizler 2. Ay aşısıyla bırlıkte mi yapcaksınız yoksa 3. Ayda mı yapcaksınızRotavirus aşısını devlet karşılamıyor, sen alip yapabilirsin, ağızdan damlatilan bir aşı
Bize de yazBi sorayım bakalım ne dicek ebe
Biz daha yaptırmadık ama çocuk doktoruna gideceğizsiz ultrasyonu kime gittiniz cocuk doktoruna mi sira aldınız bide atesi oldumu calpoldan sonra
Olur ya biseye ihtiyacın olur benim yapabileceğim bişey olur vs her zaman ulaşabilirsinAynen biz onlara uydurcaz artık kendimizi yeterki iyi olsunlar Bornova tarafındayım canım ben
Aynı anda aynı süreçleri yaşayan bi avuç insandan daha iyi kimse anlayamaz birbirini .. üstelik deneyim paylaşımı da epey rahatlatıcı oluyor, ben burdan görüp bi sürü şey deniyorum öğreniyorum mesela. Sürekli moral bozan akrabalardan daha faydalıValla 1 sene önce tanımadıklarım dert ortağım oldunuz. Çok memnun oldum ben :)
İlk defa duyuyorum bunu öğretmenim bende böyle bir hakkınız varsa çok iyi olur657 de mevzuatta memura tanınan bir hak var 1_10 yıl arasındaki memura 20 gün 10 çok hizmet yılı olana 30 günlük isteğine baglı tek seferlik bir yıllık izin hakkı var öğretmenler de memur olduğu için bu haktan yararlanıyor
Her yanım sütlü ve foraEvde nasıl geziyorsunuz? Ben hiçbir şey takmayınca heryanım süt oluyor. Kapak takıyordum onların durması içinde sütyen lazım oluyor bunaltıyor. Göğüs pedi kullandım bayram süresince onda ise hergün değiştirmek lazımsiz napıyorsunuz
İnşallah canım çok ta faydalı hepsi sütün kalitesi de artarBaktım canım üzüm incir bide dere otu aşırı süt yapıyor diyo hepsini bugün istedim denicem inşallah artar benimde
Sabah kahvaltıdan önce akşam yemekten önce dereotu yiyorsun zahmetsiz ve işe yarıyorDereotu kürü nasıl oluyor ki canım
Ben son günlerde kundaklayip ayakta sallamaktan başka hiçbir şey yapamıyorum uyutmak için. Onda da hafif uyuyorKizlar 3 gundur sakiniz gazdan dolayi ama uyku sorunu yasiyoruz resmen.Sabahtan beri odadan cikamadim uyutmak icin ugrasip duruyorum. Sebep ne bilmiyorum ama tam uyudu diyorum yine gozlerini aciyor. Uyanik kalsin diyeceksiniz ama huzursuz aglamkli. Hala bile derin dalamadi. Sorun ne bilmiyorum gazi da yok su an ama yine uyanip geri uyuyor surekli . Bu durumda ne yapiyorsunuz yasayanlar
Teşekkür ederim canım bugün denicem inşallahSabah kahvaltıdan önce akşam yemekten önce dereotu yiyorsun zahmetsiz ve işe yarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?