Ben yaptirmadim ilk kizima yine yaptırmayı dusunmuyorum, ablam devletin yaptırdıkları disinda yapilan ozel aşıları onermiyor. Tabi herkesin kendi karari
Ben yaptirmadim ilk kizima yine yaptırmayı dusunmuyorum, ablam devletin yaptırdıkları disinda yapilan ozel aşıları onermiyor. Tabi herkesin kendi karari
Benim 40. Gün bitmişti. 20 gün geçti aşağı yukarı başladı.hiç kesilmeden devam ettiyse başlamamıştır daha. Ağrı yok. Benim öncedende ağrısız olur gelir giderdi anlamazdım.
not: ben ertesi günü hapı içmiştim. O da etkilemiş olabilir gününü
Aynı anda aynı süreçleri yaşayan bi avuç insandan daha iyi kimse anlayamaz birbirini .. üstelik deneyim paylaşımı da epey rahatlatıcı oluyor, ben burdan görüp bi sürü şey deniyorum öğreniyorum mesela. Sürekli moral bozan akrabalardan daha faydalı
657 de mevzuatta memura tanınan bir hak var 1_10 yıl arasındaki memura 20 gün 10 çok hizmet yılı olana 30 günlük isteğine baglı tek seferlik bir yıllık izin hakkı var öğretmenler de memur olduğu için bu haktan yararlanıyor
Evde nasıl geziyorsunuz? Ben hiçbir şey takmayınca heryanım süt oluyor. Kapak takıyordum onların durması içinde sütyen lazım oluyor bunaltıyor. Göğüs pedi kullandım bayram süresince onda ise hergün değiştirmek lazım siz napıyorsunuz
Kizlar 3 gundur sakiniz gazdan dolayi ama uyku sorunu yasiyoruz resmen.Sabahtan beri odadan cikamadim uyutmak icin ugrasip duruyorum. Sebep ne bilmiyorum ama tam uyudu diyorum yine gozlerini aciyor. Uyanik kalsin diyeceksiniz ama huzursuz aglamkli. Hala bile derin dalamadi. Sorun ne bilmiyorum gazi da yok su an ama yine uyanip geri uyuyor surekli . Bu durumda ne yapiyorsunuz yasayanlar